Slokker Bouwgroep B.V. vestiging Huizen in Huizen

Aannemer

Slokker Bouwgroep B.V. vestiging Huizen

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor aannemer in de buurt

Foto en Video (1)

Beschrijving


Slokker Bouwgroep maakt deel uit van de Slokker Groep, een familiebedrijf dat is opgericht in 1935 en sindsdien uitgegroeid tot een speler van betekenis op de markt. Wij zijn een ontwikkelende bouwonderneming en streven ernaar toonaangevend te zijn en te blijven in ons werkgebied. De samenwerking met onze zusterbedrijven bij zowel de technische ontwikkeling als de realisatie van de projecten is hierbij een uitgangspunt.

Een deel van onze productie verwerven wij via aanbestedingen: onderhandse aanbestedingen met voorafgaande selecties en Europese aanbestedingen, waarvoor wij worden geselecteerd op basis van onze financiële positie,
betrouwbaarheid, kennis en kwaliteitsaspecten van de organisatie. Veelal spelen hierbij de kwaliteit van het uitvoeringsteam, de calculatie en de werkorganisatie een belangrijke rol. Het andere deel van onze werken voeren
wij uit in bouwteamverband, waarbij alle partijen hun kennis en ervaring in alle fases van het project inbrengen zodat een efficiënt en kostenbewust ontwerp ontstaat, waarna de contractstukken gezamenlijk worden opgesteld.

Wij zijn een ISO en VCA** gecertificeerde onderneming. Bovendien willen wij onze kennis en ervaring delen en doorgeven aan de toekomst. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf.

Vanuit de drang om invulling te geven aan onze ambities, proberen, leren en realiseren wij. Een continu proces, waarbij een grote rol is gereserveerd voor passie en volharding en het inzetten van kennis en ervaring. Zo blijven wij in ontwikkeling, met hart voor de toekomst.

Wij proberen constant een verantwoord evenwicht te vinden en te hanteren tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering (winst, economisch rendement en garantie op continuïteit) en de sociale en ecologische aspecten
(mens, maatschappij en milieu). Dat houdt in: zorgen voor mens en omgeving met behoud van de nodige en noodzakelijke winst. Hieronder een paar voorbeelden van ons streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

FSC keurmerk (FSC®).
Slokker Bouwgroep was een van de eerste aannemers die, inclusief al haar vestigingen, het FSC-keurmerk behaalde. Dit FSC-keurmerk wordt alleen verstrekt aan organisaties, die verantwoord bosbeheer zichtbaar steunen door de toepassing van houtsoorten met het FSC-keurmerk. Wij verzamelen oud papier en doen aan afvalscheiding. Uiteraard beperken wij waar mogelijk het papiergebruik.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Diensten

  • Aanbouw / verbouw,
  • Nieuwbouw,
  • Renovatie

Service

  • Gratis offerte

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie SBIB, Fundeon, FSC, VCA
  • ISO normering ISO 9001/ISO 14001
  • Gecertificeerd door NCK
  • Overig Ecabo, Opleidingsbedrijf Bouw

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst