Sloopbedrijf J H Oosterbeek BV in Den Helder

Asbest verwijderen

Sloopbedrijf J H Oosterbeek BV

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Sloopbedrijf J.H. Oosterbeek B.V. is hoofdzakelijk werkzaam in de kop van Noord Holland en is gespecialiseerd in sloopwerken, asbestverwijdering en recycling. Wij staan garant voor vele jaren ervaring en werken met een hecht en volledig op elkaar ingespeeld team van medewerkers. Die jarenlange ervaring is bovendien gekoppeld aan de modernste technieken en apparatuur. Wij werken o.a. voor particulieren, Gemeenten, aannemers, Woningstichting en het Ministerie van Defensie. Ook zijn wij regelmatig te vinden op Texel.

De sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens BRL SVMS-007. Voor aanvang wordt er een werkplan opgesteld. Hierin staat onder andere omschreven hoe de sloop aangepakt gaat worden, welke risicos er eventueel zijn voor personeel en omwonenden en de daarbij behorende veiligheidsmaatregelen, inzet van de sloopmiddelen en de tijdsplanning.
Voor zowel sloop- als asbestwerkzaamheden worden wij regelmatig gecontroleerd door de certificerende instelling TUV Nederland. Nadat eventueel aanwezig asbest is verwijderd kunnen de sloopwerkzaamheden aanvangen. Eerst met de hand en daarna met de kraan. Vervolgens kan het puin vergruisd of gebroken worden en eventueel kunnen de palen getrokken.

Sinds 2007 zijn wij in het bezit van een mobiele puinbreker en kunnen wij een totaalpakket aanbieden nl, asbestsanering, sloop, recycling en eventueel palen trekken.
Na de sloop kan het puin gebroken worden tot granulaat. Dit heeft meerdere voordelen o.a. voor de opdrachtgevers een lagere kostprijs voor de sloop en i.p.v. het puin als afval te storten, een product te verkrijgen wat als granulaat hergebruikt kan worden.

Tijdens onze werkzaamheden komen wij vaak nog bruikbare materialen tegen. Deze bieden wij voor hergebruik weer aan.
Afhankelijk van de sloopwerkzaamheden hebben wij aanbod van hout, deuren, sanitair, kasten e.d. maar ook klein materiaal zoals uitzetijzers, kranen etc.

Overige informatie

Doelgroep

  • Particulieren

Diensten

  • Asbestinventarisatie,
  • Asbestsanering,
  • Sloopwerk

Verwijderen van

  • Asbest,
  • Spuitasbest

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst