Slootermeer Recreatie en Camping in Etten gld

Camping

Slootermeer Recreatie en Camping

Beschrijving

Recreatiecentrum "Scholtenhof" met natuurbad, kinderbad, zandstrand en speelweide is een goede locatie voor een onbezorgde vakantie met uw hele gezin. Voor onze jonge gasten is een fraaie speel- en hobbyruimte aanwezig. In de zomermaanden zorgt ons recreatieteam voor een dagelijks spelprogramma.

Kenmerkend voor de camping is het vele groen die een natuurlijke afscheiding vormt tussen de diverse velden. Naast de seizoenplaatsen beschikken we over voldoende ruimte om kortkampeerders goed te ontvangen. Voor de visliefhebber hebben wij uitstekend viswater te bieden.

Recreatiecentrum "Scholtenhof" is gelegen in de Oude ijssel-streek, nabij het bosrijke Montferland en is gemakkelijk te bereiken. Het bied door zijn ligging uitstekend gelegenheid voor wandeltochten en uitstapjes. Het landelijke karakter voert in deze agrarische streek nog steeds de boventoon.
Al fietsend geniet u van de prachtige natuur. Onderweg kunt u gaan picknicken of een bezoekje brengen aan de diverse bezienswaardigheden. De VVV heeft goede kaarten uitgebracht van de fietstochten die dit gebied doorkruisen.

De Achterhoek leent zich bij uitstek voor de meest uiteenlopende vormen van recreatie, kano's kunnen worden gehuurd om bijvoorbeeld een tocht op de Oude IJssel te maken.

Kortom, het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan " Scholtenhof Recreatie B.V. ".

Faciliteiten
- Een prachtig natuurbad
- Ideaal viswater
- Een fraaie hobby/speel ruimte
- Gezellige bars
- Voetbalveld
- Volleybalvelden
- Ponyclub (alleen voor leden)
- Toiletvoorzieningen
- Camping supermarkt
- Mooie kanotochten
- Verkoop chalets en stacaravans
- Prachtige fietsroutes
- 16 Ampère stroom
- Riolering
- Gas aansluiting
- Winterwater
- Partycentrum!!

Stacaravans & chalets
Verkoop van nieuwe en gebruikte stacaravans. Verkoop van chalets en tuinhuisjes. Volledige financieringsmogelijkheden, en inruil van uw oude caravan/chalet is mogelijk.

Overige informatie

Diensten

  • Recreatie

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst