Slotenmaker Bijkerk in Enschede

Sleutels en sloten - groothandel en fabrikanten

  Bernard Zweersstraat 19, 7541XD, Enschede

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Slotenmaker Bijkerk

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Fijne service en vriendelijk benaderd!

  5 / 10/ 5

  Nette service niets op aan te merken

  5 / 10/ 5

  Goede service!

  1 / 10/ 5

  €350 voor een slot!!! Kijk uit, allerlei bijkomende kosten. Alle positieve reviews zijn op dezelfde dag geschreven (nep dus). Zoek een ander en blijf hier weg.

  5 / 10/ 5

  Zeer nette en vriendelijke service. Wij hadden de deur dicht gedaan en de sleutels binnen laten liggen. Gelukkig was er binnen 30 min iemand bij ons en dat terwijl het kwart voor 10 savonds was. Erg blij met de deze betaalbare en nette service.

  5 / 10/ 5

  Top service van de heer bijkerk!!

  5 / 10/ 5

  Keurig en correct geholpen, wij waren heel blij met de snelle service en zeer nette prijs. Binnen 20 min weer binnen is heel fijn als je met 2 kinderen voor een dichte deur staat,sleutel afgebroken in het slot. Ontzettend bedankt voor de service en dat alles weer goed werkt. Vriendelijke groet

  5 / 10/ 5

  Prima service snel en betaalbaar.

  1 / 10/ 5

  wij hebben op 13 oktober 2016 een slot laten doen, Nu is het stuk , en zou het slot een fabrieksfout zijn Deze bedrijf heeft het teruggestuurd volgens hem naar Italie, en kreeg hij voor de slot 39 euro terug . Wij hebben 165 euro voor deze oplegslot betaald en totaal met slot en maakkosten 524,74 moeten betalen. Geen garantie en weg is het 524,74 Nu al met al ontvangen we een nieuwe oplegslot, intussen hebben wij een andere slotenmaker laten komen, die erg geschrokken zijn van van dit bedrag en hoe het gegaan is. We voelen ons opgelicht . want de ene smoesje naar een andere smoesjes volgen. Mijn man is het zat en wil hierbij een rechtzaak gaan aanspannen. Je zou dit eigenlijk door moeten geven aan de kamer van koophandel en onderzoeken of dit allemaal maar zo kan. Intussen hebben wij een andere slotenmaker kunnen vinden, en deze is netjes geleverd en gemaakt, en niet eens duur. Dit is schandalig en moet uitgezocht worden dat het zo maar kan.