Slotenservice RM in Den Haag

Sleutels en sloten - groothandel en fabrikanten

  Stille Veerkade 1, 2512BE, Den Haag

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 40 beoordelingen

40 Reviews

Slotenservice RM

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 40 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Een vriendin en ik waren buiten gesloten met een sleutel nog aan de binnenkant in het slot.. En dat met de hond nog binnen, in de nacht na een avondje stappen. Maar gelukkig was hij erg snel ter plaatsen!! Super betrouwbaar in service en prijzen! Bedankt!

  5 / 10/ 5

  Sleutel kwijt van schuur. Mooie tip gekregen! Scheelt weer centjes! Dank je wel!!

  5 / 10/ 5

  Ik ben erg tevreden met de goede service van Slotenservice RM. Super fijn dat er zo snel een slotenmaker ter plaatse kon zijn.

  5 / 10/ 5

  Ik ben tevreden met het resultaat van mijn nieuwe slot. Bedankt Slotenservice RM

  5 / 10/ 5

  Prima geholpen, deur geopend binnen paar minuten

  5 / 10/ 5

  Great service! Very satisfied. We closed our door on a Sunday and left the key inside. They came in 20 minutes and opened the door in half an hour. The lock is still intact and able to use it again. Super Happy!

  5 / 10/ 5

  Snelle service. Slot is professioneel vervangen en werkt prima. Bedankt!

  3 / 10/ 5

  Goed geholpen

  5 / 10/ 5

  Dit is absoluut een van de meest betrouwbare 24 uurs diensten in Zuid-Holland. Uitstekende klantvriendelijke service, altijd open, snel en integer met hun prijzen!

  4 / 10/ 5

  Zeer vlotte service. 2 defecte steeksloten laten vervangen. Binnen no-time gepiept. Goeie en snelle nazorg gehad toen bleek dat nagesteld moest worden.

  5 / 10/ 5

  Snelle en nette service. Heeft na het verwijderen van een afgebroken sleutel ook het hele mechanisme schoongemaakt en gesmeerd. Het slot loopt weer prima.

  4 / 10/ 5

  Zeer betrouwbare slotenmaker. Komt snel opdagen. Een echte vakman

  5 / 10/ 5

  Ik had mezelf buitengesloten op een zondag dus belde ze met spoed en er kwam gelijk iemand me helpen! Heel vriendelijke man die mijn deur zo open had zonder schade en me wat korting gaf omdat ik nog student ben. Enorm tevreden!

  5 / 10/ 5

  Bedankt voor de snelle service en eerlijke prijzen! Hadden we niet echt verwacht na zoveel ellende ... heel verfrissend. We nemen nog contact op om de vervolgopdracht voor reparatie te doorspreken. Heel fijn dat u bereid was te komen zo laat!

  5 / 10/ 5

  We waren erg ongerust, baby lag in bed. Deur sluitte dicht. Toen contact opgenomen met slotenmaker, aangegeven dat baby in bed ligt en dat wij niet in de woning kunnen. Ze gaven aan dat hij gelijk zou vertrekken binnen paar minuten zou hij er zijn. (Als het langer zou duren zouden we politie bellen. )Baby huilde ondertussen veel. Wij in paniek. Binnen 3 min was de slotenmaker aanwezig. Gelukkig binnen paar seconden konden we naar binnen.. geen schade aan slot.. Met de baby gaat het goed. Bedankt dat jullie er snel konden zijn. Alles in totaal 5 min. Super goed! Dank jullie wel nogmaals.. ❤

  5 / 10/ 5

  👍

  5 / 10/ 5

  Top service snel ter plaatse vriendelijke jongeman goed advies gekregen en gelijk al me sloten laten vervangen van mijn bedrijf door slotenservice Rm bedankt 👍

  2 / 10/ 5

  deur snel geopend minpunt dat ik een uur heb moeten wachten vanwege de drukte op¨dat moment

  4 / 10/ 5

  Binnen 20 minuten was hij er. Direct opgelost. Vaste prijs, vooraf besproken en geen extra kosten bijgekomen.

  5 / 10/ 5

  Gebeld over mijn voordeurslot dat ik zelf had proberen te plaatsen. Binnen een uur een monteur en met advies over een oplossing. Daarna heeft hij het slot vervangen. De commnicatie is prettig en hij heeft snel en vakkundig mijn slot vervangen.

  5 / 10/ 5

  2 maanden geleden Hele aardige man. Werkt snel en is op tijd. Een ander sleutel zat vast in mijn kluis. Hij heeft zowel mijn kluis als de sleutel geheel uitgehaald.

  5 / 10/ 5

  Penslot laten vervangen. Vorige zat niet goed. Nu wel. Fijn meegedacht na verlies van sleutels. Snelle service. Heel vriendelijke man.

  4 / 10/ 5

  Samen met Slotenservice een compleet sluitplan gemaakt voor een groot pand met verschillende bestemmingen. Binnen korte tijd was alles geheel naar wens geleverd en gemonteerd, zeer tevreden over het advies en de wijze waarop alles gemonteerd werd. Dit alles voor een redelijke prijs. Ik beveel dit bedrijf zeker aan !

  1 / 10/ 5

  Deze heer heeft misbruik gemaakt van de onwetendheid van mijn vrouw. Zij stond buitengesloten , de deur zat slecht op de dagschoot gesloten. Monteur beweerde dat de enige mogelijkheid was om slot open te freezen en nieuwe cyclinder te zetten, Kosten 410 euro. HetZelfe was mij zelf paar maanden geleden ook gebeurd , maar heb toen met mijn handige buurman binnen 2 minuten en zonder beschadiging de deur kunnen openen. Flesje wijn voor de buurman :) Volgens dit bedrijf was deze monteur een"ërkend slotenmaker", maar zonder kennis !

  5 / 10/ 5

  Vannacht Binnen 20 minuten was hij er. Direct opgelost. Vaste prijs, vooraf besproken en geen extra kosten bijgekomen.

  5 / 10/ 5

  Goede service. Sleutels worden direct gemaakt. Personeel is zeer vriendelijk en hebben erg veel verstand van de materie.

  4 / 10/ 5

  Vriendelijke mens. Goede service. Ik kom graag terug.

  1 / 10/ 5

  Ik geef 1 ster omdat ik de indruk heb dat er ronduit misbruik wordt gemaakt van een mens in nood. Ik heb mezelf `s avonds buitengesloten: kwartiertje bespreken en boren, nieuwe cilinder erin (echt geen bijzondere cilinder en sleutel) ... € 520. Dat bedrag vind ik véél en véél te hoog. Ik ben vriendelijk geholpen, maar blijf met een héél naar gevoel achter.

  4 / 10/ 5

  Heel blij met dit bedrijf meteen opgeslagen in mijn telefoon. Deur snel geopend en snel ter plaatste Aanrader voor iedereen !

  5 / 10/ 5

  Aardige monteur, goede uitleg en snel mij slot gerepareerd Toppie

  5 / 10/ 5

  TOP SERVICE ! Snel ter plaatsen en mijn deur hebben ze schadeloos kunnen openen ! Een dikke 10!!

  4 / 10/ 5

  Ook mijn deur moest geopend worden gelukkig kon dat zonder schade! Prijs viel wat tegen maar dat had ik er wel voor over. Monteur was vriendelijk Gr

  5 / 10/ 5

  Ben super blij met dit bedrijf! Snel ter plaatsen eerlijk en betrouwbaar. Van te voren een prijs opgave gekregen. Hij is zeer netjes te werk gegaan. Groetjess Annette

  4 / 10/ 5

  Monteur was snel ter plaatse nadat er bij mij was ingebroken vannacht. De politie had aangeraden dit bedrijf te bellen Ben er meer dan tevreden mee alles snel opgelost. AANBEVOLEN !

  5 / 10/ 5

  Goed werk geleverd , zeer tevreden!

  5 / 10/ 5

  Vandaag buitengesloten geweest monteur was snel ter plekke, deur geopend zonder schade. Ben er blij mee

  5 / 10/ 5

  Prima geholpen

  1 / 10/ 5

  Ruim 200,- duurder dan van tevoren ingepland was. Deur valt binnen een paar dagen al niet goed in het slot en klink zit een tijd later los. Op factuur en online geen telefoonnummer genoemd.

  2 / 10/ 5

  Veel te gehaast en niet erg professioneel werk geleverd. Ene slot zit scheef en van het andere valt de klink eraf. Veel te duur voor wat je uiteindelijk krijgt.

  5 / 10/ 5

  Top service!