Slotenspecialist Fedi in Houten

Slotenmaker

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Bedankt Dennis, voor je snelle actie en je meedenken. Helemaal top. Harold en Simone, Houten

  5 / 10/ 5

  Bedankt Dennis! Ik had mijzelf buitengesloten: ik had mijn 2e sleutel aan de binnenkant van de deur laten zitten en kon hem daarom van buiten niet meer open maken. Binnen 30 minuten was je bij mij thuis en een minuut later kon ik mijn huis weer in! Geen schade en een keurige prijs. Helemaal top, ik ben zeer tevreden!!

  5 / 10/ 5

  Ik ben vanochtend snel en correct geholpen door Dennis van Fedi uit Zeist, de sleutel van een zadelkast was afgebroken en in het slot blijven zitten, Dennis had het restant er in no time uit! Dirkzwager, Maarn.

  4 / 10/ 5

  Deze zomer even maar het strand in Houten teruggekomen bleek de sleutel van de slaapkamer zoek en de deur met geen mogelijkheid open te krijgen ondanks het late uur en het feit dat het zondag avond was stond de slotenmaker Fedi binnen een uur voor de deur en loste het debacle in korte tijd op.

  4 / 10/ 5

  vanmiddag gebeld over mijn slot die stroef werkt, was snel ter plaatsen en goed werk afgeleverd

  5 / 10/ 5

  ik had mijn sleutels in de voordeur laten zitten, wat stom is! maar goed ze waren weg het was 01:00 uur en wilde graag dat mijn sloten werden vervangen ivm onverwacht bezoek ik heb via deze site Slotenspecialist Fedi gevonden na die opgebeld te hebben stond de slotenspecialist binnen een half uur voor de deur en heeft mijn sloten vervangen echt TOP!!! ik ben deze man dankbaar kan Slotenspecialist Fedi aanraden!!!!