Snackland Snackbar in Huizen

Cafetaria

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Snackland Snackbar

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Na de verbouwing loopt het niet. Vandaag boze klanten zien weglopen omdat ze na een half uur wachten te horen kregen dat de spareribs op waren. Onze bestelling duurde meer dan een half uur, voor een simpel patatje en een kroket.

  1 / 10/ 5

  Patat gehaald met snacks erbij. Wilden eigenlijk raspatat maar de machine was nog steeds (3 weken al) kapot. Staan bij de slush-puppie machine bij de deur , de machine is overgenomen door spinnenrag incl insecten. De achterkant van de machine zat vol stof. Mdw maakt de toog schoon en schoof de viezigheid zo op de saté stokjes. Frikandellen werden op de toog gelegd en weer teruggelegd in de ‘koeling’ Overal vettigheid, duidelijk te zien dat hier al een lange tijd niet is schoongemaakt. De shoarma werd rauw , ja u leest het goed, rauw van de spit gesneden. Er zat niet eens een gasbrander in , dus de shoarma kon sowieso niet gebakken worden. De koeling van de frisdrank was bruin op de bodem, al een hele lange tijd niet schoongemaakt. Bestellingen liepen fout , ze konden het duidelijk niet aan. Thuis gekomen kijken we in de zak, de frikandel was geplet door de patat en 1 patat bak was schuin erin gelegd. ( gegooid) Willen eten, de eerste hap patat zat vol met vet! Patat was te hard gebakken en de kipnuggets ook, die waren keihard en opengebarsten. De frikandel was wel gebakken maar had ook al meerdere Plekken van de toog gezien. We hebben de patat ingepakt en teruggebracht. Bij de restaurantkant. Daar was de toog zo ontzettend smerig! De sinasappelpers was nooit schoongemaakt want het vuil aan de achterkant was 1 zwarte massa geworden. De vloer kon je vanaf deze kant zien in de zaak zelf en ook die was ongelofelijk smerig. Het meisje stond schaapachtig te kijken en wist duidelijk niet wat ze ermee aan moest. We hebben duidelijk gezegd dat we niet meer wilden. Toch werd er gevraagd of we een nieuwe bestelling wilden. Nee dankjewel..... De eigenaar scheen ook nog op vakantie te zijn, wat ook extra te zien was. Maar in ieder geval voor ons geen Snackland meer! Als je een patatje extra wilt en een stevige maag hebt , kan je het altijd nog proberen. Mensen wees gewaarschuwd : eerst goed kijken. Rob Geus zou hier in ieder geval niet blij van worden!

  5 / 10/ 5

  Top snackbar Eenmaal spareribs halen en je wilt nergens anders meer spareribs eten

  5 / 10/ 5

  Behalve lekkere patat ook aardige, vlotte bediening.

  5 / 10/ 5

  Goed eten daar, beste zaak in huizen! Ik kom daar graag, er is leuke bediening, ze hebben ook menu's. Lekker en goed te eten!

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk personeel. Lekkerste patat in de omgeving. De rest is uiteraard ook erg goed. Goede prijs - kwaliteit verhouding.

  5 / 10/ 5

  De allerlekkerste patat die ik ken, lekker veel altijd.

  5 / 10/ 5

  De beste snackbar van Huizen. 's Avonds wel vaak druk, maar wat wil je met zulke lekkere patat.