Sophia Kinderziekenhuis Stichting Vrienden van het in Rotterdam

Vereniging en stichting

Sophia Kinderziekenhuis Stichting Vrienden van het

Foto en Video (5)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving


Stichting Vrienden van het Sophia

Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. Daarom doet de Stichting Vrienden van het Sophia er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden.
In het Sophia draait alles om de patiëntjes. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staat daarbij altijd centraal. Samen met u geven we projecten die zorg op een nog hoger niveau kunnen helpen graag een steuntje in de rug.

Verder zet de Stichting zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van ziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren. En draagt de Stichting bij aan projecten om vernieuwingen mogelijk te maken waardoor het Sophia als kinderziekenhuis binnen Europa voorop blijft lopen

Uw steun is onmisbaar

U kunt de patiëntjes en het wetenschappelijk onderzoek op drie manieren steunen: door een gift te doen, door vriend te worden van het Sophia of door namens uw onderneming bedrijfsvriend te worden. Wij garanderen u dat uw gift voor 100% wordt besteed aan projecten in het Sophia. De kosten voor de fondsenwerving worden betaald door het Sophia Kinderziekenhuis Fonds.

Sophietjes projecten

Dankzij de vele gulle giften aan de Vrienden van het Sophia heeft het wetenschappelijk onderzoek extra impuls gekregen en konden heel veel wensen op het verlanglijstje van Sophietje in vervulling gaan. Samen kunnen we het verschil maken! Bent u nieuwsgierig welke projecten nog op Sophietjes verlanglijst staan? Lees dan over de verschillende projecten. Wie weet is er een project dat u raakt en waaraan u specifiek wilt bijdragen.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Type vereniging / stichting

  • Stichting

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeergarage Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

  • Contant

  • iDeal

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst