SPA Speel & Leerhuis Arnhem Stichting in Arnhem

Kinderopvang

SPA Speel & Leerhuis Arnhem Stichting

Foto en Video (15)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Overige informatie

Vorm

 • Buitenschoolse opvang,
 • Naschoolse opvang,
 • Peuteropvang,
 • Peuterspeelzaal

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

0 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Erg prettig ervaren, altijd vriendelijk, eerlijk en oprecht. Onze zoon heeft een goede ontwikkeling gemaakt, dankzij hun professionaliteit.een uitstekende peuterspeelzaal om je kind te laten starten met inwikkelen

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Dit bericht is specifiek bedoeld voor de zomerschool. Alle lof aan Judith en Petra hoe ze dit oppakken en dit zo leuk invullen voor onze kleintjes. Ik zag er eerst een beetje tegenop maar mijn jongen gaat alle dagen met plezier ernaar toe. Ik hoop dat dit een blijvertje is voor de toekomst.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wel meer dan een jaar geleden, dus vreemd dat ik de enquête toegezonden krijg

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De afgelopen jaren hebben onze drie kinderen de schatkist met heel veel plezier bezocht.

  3.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer goede begeleiding door Anneke en Mayella. Hoe druk ook, er was altijd ruimte voor een terugkoppeling aan de ouders.

  2.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb gewacht met invullen van de vragenlijst omdat ik het niet prettig vind om met naam en toenaam kritiek te uiten terwijl mijn dochter nog op de Veldmuisjes zat. Hoop dat er discreet met de gegevens omgegaan wordt.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Onze oudste dochter is met veel plezier naar de paddestoel gegaan. Per september is onze zoon aan de beurt. We hopen dat hij net zoveel plezier ervaart als zijn zus!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn kind zit al paar maanden op deze peuterspeelzaal en ik ben wel zeer tevereden hoe ze met peuters en hun ouders omgaan wat ze zijn altijd vriendelijk en vrolijk en samen met hun vrijwilligers en stagegers zijn ze hele goede team ik raad mensen ook aan om een keer gaan kijken op de locatie voor hun peuter ik ben er heel erg blij mee Groeten mevrouw Dagal

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Een hele Fijne en gezellige peuterspeelzaal met leuke juffen voor de kinderen . Me dochter heeft het daar goed naar het zijn gehad en heeft zich in de tijd dat ze op de peuterspeelzaal zat goed ontwikkeld .

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb tot nu toe goede ervaring.Aardige juffen,mijn dochtertje is vooruit gegaan.

  4 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het aanbod qua activiteiten is minimaal, in mijn ogen te weinig uitdaging aan knutsel werken.

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Onze kinderen gaan met veel plezier. De leidsters zijn hartelijk en professioneel. Er wordt goed nagedacht over de projecten en geïnvesteerd in kwaliteit.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: De leidsters op woensdag/vrijdag zijn professioneel, toegankelijk en lief voor de kinderen. Ik vond de verzorging vande kinderen beter dan toen mijn oudste de psz bezocht (2014-2015). Ik zou wel aanraden het traktatiebeleid aan te passen. dit liep af en toe de spuigaten uit (meerdere cadeautjes, veel snoep etc).

  5 / 10/ 5

  Ervaring: ons 2e kind zit op de Springplank. zeer grote complimenten voor Auri en Eva en de overige leidsters!!!. de dames zijn zeer betrokken, behulpzaam en de kinderen hebben het er erg naar hun zin.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn twee zonen zijn naar de Notendop gegaan. Zij hebben daar allebei een hele fijne tijd gehad. De oudste van de twee is eerst naar Dreumesland gegaan. Daar was hij niet op zijn gemak. Hij huilde elke dag en op het moment dat hij bij de Notendop kwam was dat voorbij. Onze ervaring als ouders is dat de leidsters het verschil maken! Het verschil tussen Dreumesland en de Notendop is enorm. Gefeliciteerd met de leidsters die jullie bij de Notendop hebben!

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Dank voor de goede zorgen!

  3.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn zoontje gaat graag naar de peuterspeelzaal! Het is leerzaam en hij is altijd erg enthousiast!

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vind dat ze goed met kinderen omgaan is minder dat kinderen terug komen met luier maar voor de rest vind ik alles goed voor mij dochter s

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Gezellige sfeer, leuke lieve begeleiders.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De Springplank heeft twee geweldig leuke enthousiaste leidsters, Auri en Eva! Wij zijn enorm blij met hen. Ze zijn lief en duidelijk naar onze Kids en onze Kids gaan altijd met veel plezier spelen daar. Andere locaties van de SPA kennen wij niet, maar De Springplank kunnen wij iedereen aanbevelen!

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het Jacobijntje is een erg goede en fijne peuterspeelzaal, de begeleiders erg fijn, ook in de communicatie. De communicatie vanuit SPA centraal over aanmelden en plaatsen zou beter kunnen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Onze jongste dochter zit nu nog op de peuterspeelzaal. Zowel onze jongste als oudste dochter hebben het altijd naar hun zin (gehad). De leidsters zijn professioneel en er is altijd tijd voor een praatje. De leidsters gaan leuk met kinderen om en rondom wisselende thema's worden er leuke dingen gedaan met de kinderen.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Angel vind het hartstikke leuk daar op school en gaat met plezier naar school.

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben een fijne tijd gehad bij de notendop in Elst.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Er worden veel leuke dingen met de kinderen ondernomen.

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Veel wisseling van pm-ers, weinig thema-activiteiten, weinig uitdaging voor kinderen die al wat verder zijn in ontwikkeling, drukke, jonge groep waardoor oudere, rustige kinderen erbij in schieten. In het begin was er weinig persoonlijke aandacht (bv gedag zeggen bij binnenkomst, even pers.aandacht na 6 week vakantie) dit werd op het einde wel meer. Onze dochter heeft het op zich prima naar haar zin gehad, maar als ouder misten we wel wat uitdaging in de ontwikkeling.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: We zijn zeer tevreden over juf Ada. Mijn vrouw geeft 10 voor haar. Ze doet zen werk perfect.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: -

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Leidsters Marian en Jeanette goed team goede kwaliteiten bundel. Veel wisseling geweest in leidsters in 2016 - 2017. Het is nodig om stabiliteit te ontwikkelen op de werkvloer en een passend pedagogisch én didactisch plan te maken voor begeleiding aan de gehele groep, dus inclusief 2 jarigen. Nu ervaring dat voor 2 jarigen vooral aandacht is voor veiligheid en middelen.

  3.5 / 10/ 5

  2.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer slechte ervaringen met 1 van de begeleidsters, en naar meerdere keren aangeven is er niets met mijn te onderbouwen klachten gedaan. Dit heeft zeker invloed op hoe mijn zoontje zich voelt. Ook de hygiëne houdt niet over, bij hoofdluis bijv worden de jassen gewoon op 1 hoop gegooid. Te veel wisselende leidsters, te weinig goed gekwalificeerd personeel.

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De thema's vind over het algemeen niet zo leuk en ook niet aansluiten op bijv. de jaargetijde. Ook ben ik blij met de komst van het digi bord want ik vind het heel jammer dat ik geen idee wat ze doen op school. Ik hoop dat ik door foto's en verhaaltjes op dit bord hier een wat beter beeld bij krijg.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Heel tevreden met de opvang van mijn zoontje. Hij gaat met ontzettend veel plezier naar de peuterspeelzaal toe!

  4 / 10/ 5