Spar Boonstra in Dokkum

Supermarkt

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 535 beoordelingen

535 Reviews

Spar Boonstra

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 535 beoordelingen

Alle beoordelingen

  0.5 / 10/ 5

  reactie: Beste Jacob, Bedankt voor je review. Vervelend dat de aankoop bij SPAR niet geheel is verlopen, zoals gehoopt. We doen ons uiterste best om SPAR te verbeteren waar nodig. Zou je ons wat meer informatie kunnen geven? We willen je beoordeling meenemen in onze ontwikkelingen en de feedback ook doorgeven aan de ondernemer waar jij jouw boodschappen hebt besteld. Hiervoor hebben we iets meer informatie nodig. Alvast bedankt voor de verdere toelichting.

  1 / 10/ 5

  Negatief: Om onbekende reden gebeld dat mijn boodschappen niet bezorgd kunnen worden, niet erg fijn als dat op de dag van levering doorgegeven wordt....
  reactie: Beste Daniel, Bedankt voor je review en onze excuses voor het ongemak! Vervelend dat de aankoop bij SPAR niet goed is verlopen. We doen ons uiterste best om SPAR te verbeteren waar nodig. We nemen je beoordeling mee in onze ontwikkelingen en we zullen de feedback ook terugkoppelen aan de ondernemer waar jij jouw boodschappen hebt besteld.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: LEKKER DICHTBIJ ONZE WONINGEN, LEUK PERSONEEL.
  Negatief: MEER WISSELEND ASSORTIMENT

  4.5 / 10/ 5

  Positief: heel klantvriendelijk,snelle service

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: Prima leveringen

  5 / 10/ 5

  Positief: levering perfekt op tijd, prima en een pluim
  Negatief: algemeen voor SPAR: de website is zeer omslachtig. je moet wel 3x doorklikken voor een volgend product kan worden besteld.

  5 / 10/ 5

  Positief: De hele bestelling werd online gedaan met een kleine toelichting via de telefoon(wij wonen in Veldhoven, Brabant). Op tijd geleverd, deels gekoelde dranken. Leeg goed werd door Spar na het weekend opgehaald en het statiegeld teruggestort op onze rekening. Superservice
  Negatief: geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goeie service! Aardige mensen!

  5 / 10/ 5

  Positief: Super service

  5 / 10/ 5

  Positief: Heel erg blij dat spar aan huis bezorgd. Erg fijn dat er wordt gewerkt in kleine tijdsblokken, en je de dag van tevoren nog kan bestellen en het de volgende dag in huis! Wat ook erg prettig is dat spar belt wanneer er een artikel niet leverbaar is en vraagt naar een alternatief!! Dit doet bijv de AH niet waardoor je soms producten mist voor een gerecht en alsnog naar de winkel moet, nu kan je ten minste telefonisch een alternatief overwegen. Gratis verzending boven de €50 is ook super en reeel.
  Negatief: Het enige wat ik kan bedenken zijn opvouwbare kratjes. Nu kan je de kratten bewaren tot de volgende keer maar die zijn best groot en staan dus in de weg. Desnoods werken met een statiegeld krat die je weer terug krijgt als je hem weer inlevert. Verder weet ik niet of er een optie is tot inname van flessen, dat zou super zijn! En ook de optie om nog producten toe te voegen nadat je de bestelling hebt gedaan mocht je wat vergeten zijn. Weet niet of dat toevallig al kan maar dat zou fijn zijn als die optie er is.

  4 / 10/ 5

  Positief: vriendelijk en behulpzame medewerkers.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Bestelling was compleet en ruim op tijd geleverd.
  Negatief: Ondanks dat aan het eind van mijn bestelling stond dat ik geen bezorgkosten hoefde te betalen, omdat de bestelling boven de €50,- kwam, moest ik toch €4,95 bezorgkosten betalen. Een dikke min!

  3.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: 10
  Negatief: Zou het zo snel niet weten

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Actieve en behulpzame medewerkers

  4 / 10/ 5

  Positief: Goede snelle levering. Vervangende producten goed geregeld. Leuk wat extra's erbij. .
  Negatief: geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Te veel om op te noemen
  Negatief: Geen

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering,goede service
  Negatief: Website komt niet overeen met de beschikbare producten in de winkel

  5 / 10/ 5

  Positief: Klantvriendelijk. Snelle levering.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles keurig afgeleverd.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Erg servicegericht. Enthousiast en vriendelijk.
  Negatief: Geen, wat ons betreft.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: 9

  5 / 10/ 5

  Positief: Prima bezorging
  Negatief: geen

  5 / 10/ 5

  Positief: geweldige service

  4 / 10/ 5

  Positief: Klantvriendelijk, persoonlijk &aandacht voor vragen
  Negatief: bevoorrading op zaterdagmiddag is ongelukkige keuze, hierdoor grijp je op vrijdagmiddag e/o zaterdagmorgen regelmatig mis.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: *vriendelijk en meedenkend personeel, ook via de telefoon *Bestellen via internet en gratis bezorgen bij kampeerboerderij *achteraf betalen in de winkel, vertrouwen in de klant
  Negatief: geen

  1.5 / 10/ 5

  Negatief: 4 producten ontbraken bij bezorging
  reactie: Beste Jorn, Bedankt voor je review en onze excuses voor het ongemak! Vervelend dat de aankoop bij SPAR niet geheel is verlopen, zoals gehoopt. We doen ons uiterste best om SPAR te verbeteren waar nodig. Het kan inderdaad wel eens voorkomen dat een product toch niet op voorraad blijkt te zijn. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je hierover geen contact met je wordt opgenomen. We nemen je beoordeling mee in onze ontwikkelingen en we zullen de feedback ook terugkoppelen aan de ondernemer waar jij jouw boodschappen hebt besteld.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles was goed geregeld, zelfs de drank was al gekoeld!!! Echt super bedankt

  1 / 10/ 5

  Positief: sorry niet positief
  Negatief: boodschappen kwamen 2 uur later er zat ijs bij dat gesmolten was producten waren niet goed gekoeld de pate stonk en de houdbaarheids datum was een dag langer als de bezorgdatum
  reactie: Hoi M., Hartelijk dank voor je review! We nemen jouw beoordeling mee in onze ontwikkelingen. We doen ons uiterste best om SPAR te verbeteren waar nodig. We zullen de feedback ook terugkoppelen aan de ondernemer waarbij je de boodschappen hebt besteld. Hartelijk dank voor het doorgeven van je review!

  4 / 10/ 5

  Positief: Fijn dat de gekoelde producten in de koelkast waren gezet. En dat we later mochten betalen

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede service. Aardige manager en personeel, die allemaal bereid zijn n tandje bij te zetten.

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik zou jullie wel 10 sterren willen geven ipv 5. Vooraf online de mega veel boodschappen besteld, aan de hand van onze boodschappenlijst van vorig jaar. Hoe fijn was dat! Op de locatie is alles bezorgd, we misten niets... Alleen extra koekjes als dank voor de bestelling. Ondanks de drukke tijd. Top!
  Negatief: Er zijn geen verbeterpunten of tips. Alles dik in orde! Bedankt!

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: zeer snelle en correcte levering van de bestelling

  5 / 10/ 5

  Positief: Ze bezorgden op de camping, ze stuurden me op de dag zelf n apje dat n bepaald product er niet was en of ik dan iets anders wilde

  4 / 10/ 5

  Positief: De bestelling op Vlieland is op tijd geleverd. Bijna alles was ook juist geleverd en het betalen en terug inleveren van statiegeldkratten ging soepel.
  Negatief: twee artikelen waren niet geleverd zoals besteld. een heel ciabatta brood in plaats van 4 kleine broodjes en gebrande kokosvlokken in plaats van kokosrasp.

  4.5 / 10/ 5

  3 / 10/ 5

  Positief: Aandacht voor inhoud v.b bestelling.Tel. overleg over vervangende boodschappen i.p.v. aantal bestelde producten. Bestelling stond wel keurig klaar.Maar geen bezorgservice.
  Negatief: Jammer dat onze bestelling (totaal bedrag 574 euro!) niet bezorgd kon worden.

  1 / 10/ 5

  Negatief: Als je beloofd aan huis te leveren moet je dat ook doen !!! Beste, natuurlijk is mijn bestelling niet meer geleverd. Ik begrijp dat het niet rendabel is, maar zet het dan niet op je website.
  reactie: Beste Jos, Bedankt voor je review en onze excuses voor het ongemak! Vervelend dat de aankoop bij SPAR niet geheel is verlopen, zoals gehoopt. We doen ons uiterste best om SPAR te verbeteren waar nodig. Zou je ons wat meer informatie kunnen geven? We willen je beoordeling meenemen in onze ontwikkelingen en we willen de feedback ook terugkoppelen aan de ondernemer waar jij jouw boodschappen hebt besteld. Hiervoor hebben we iets meer informatie nodig. Werden de boodschappen helemaal niet thuis geleverd? Heb je deze nog wel ontvangen? Wat heeft de ondernemer aangegeven over het thuisbezorgen? Alvast bedankt voor de verdere toelichting.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Boodschappen worden netjes en gekoeld afgeleverd. Ziet er goed uit. Fijn dat deze service geboden wordt.
  Negatief: Er zaten verkeerde dingen bij, geen ramp wel jammer.

  4 / 10/ 5

  Positief: ontzettend fijne service i.c.m. het vakantiepark. Heel vriendelijk
  Negatief: Er was een alternatief geleverd voor de melkproducten die we besteld (er was blijkbaar toch geen optimel mango perzik) Het alternatief was extra pakken fruitmelk van die smaak, maar dat lusten de kinderen echt niet. Dit was jammer.

  5 / 10/ 5

  Positief: Aardige en geduldige bezorger. Boodschappen online besteld, alles prima voor elkaar!

  5 / 10/ 5

  Positief: Super service. Ik wilde vooraf betalen voor een bezorg bestelling ipv met PIN bij aflevering. Door persoonlijke benadering en meedenken vanuit Spar Corandewal bleek dit mogelijk te zijn. Spullen werden geleverd conform afspraak. Top service, bedankt!

  5 / 10/ 5

  Positief: Lekkere producten en handig thuisbezorgd.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Buurtsuper met prima service