Speakup | bereikbaar zijn zoals jij wilt in Enschede

Telecommunicatiediensten

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 45 beoordelingen

45 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Speakup | bereikbaar zijn zoals jij wilt

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 45 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Klantvriendelijk met uitstekende technische kennisSpeakup is een Nederlands bedrijf met Nederlandse helpdesk waar je snel en goed wordt geholpen in geval van problemen. Ondanks de enorme toename van cyber criminaliteit op het internet weet Speakup tot nu toe het netwerk goed beschikbaar te houden. In geval van problemen wordt daar transparant en snel over gecommuniceerd. Speaukup beschikt over een aantal uitstekende technici die ook nog goed kunnen communiceren met klanten.

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf met een goede prijs/kwaliteitverhouding.Goed in service, prijs en duidelijkheid. In al de jaren van samenwerking is er nooit een probleem geweest die tot grote storingen hebben geleid binnen het bedrijf.

  2 / 10/ 5

  Tot op heden geen beste ervaring!Helaas hebben wij tot nu toe geen beste ervaring met Speakup. Halverwege 2019 zijn wij overgestapt naar Speakup, maar hebben regelmatig te kampen (gehad) met storingen waar we voorheen geen last van hadden. Wij zijn door deze storingen slechter bereikbaar en dat was absoluut niet het idee toen wij ons lieten adviseren over te stappen naar Speakup.

  5 / 10/ 5

  Deskundig, vriendelijk en professioneelWij gebruiken al enige tijd de Vast-Mobiel-oplossing van Speakup. Die is perfect voor ons omdat we vaak onderweg zijn en toch bereikbaar willen zijn via ons kantoornummer. Zowel bij het in- als het uitbellen lijkt het voor de buitenwereld alsof we gewoon op ons kantoor zitten. Niemand die merkt dat we vanaf een andere plek werken. Daar waren we dus al erg tevreden mee.

  Bij vragen en/of gewenste wijzigingen worden we altijd vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht geholpen.

  Onlangs hadden we op vrij korte termijn behoefte aan extra nummers en gebruikers. Ook dat was in een mum van tijd gepiept, inclusief de benodigde SIMs.

  Al met al: een aanrader voor de zakelijke gebruiker. Helemaal als je de logge, bureaucratische servicedesks waar geen doorkomen aan is van de de grote bekende providers gewend bent!

  4.5 / 10/ 5

  persoonlijk, deskundig en betrokkenpersoonlijk, deskundig en betrokken aanbieder van een Nederlandse voip oplossing. Gaat verder dan alleen maar het aanbieden van een dienst en kijkt naar andere mogelijkheden voor het creëren van waarde.

  2 / 10/ 5

  Geen volle dekking Nu half jaar overgetapt naar speakup. Dekking is waardeloos. Bellen vu auto lukt nie vanwege de vele blinde vlekken in het netwerk. Adressenboek van mijn collega’s middels een app (welke we voorheen wel hadden) is alleen voor Android: hoe slecht!
  Morgen naar buitenland, hou me hart vast….

  Reactie van het bedrijfHoi Edwin,

  Wat vervelend om te horen dat je tot nu toe nog geen goede ervaring met ons hebt. Met Speakup zou je volledige dekking in het buitenland moeten hebben. Mocht je problemen ervaren, mag je ons altijd bellen of mailen. We komen graag met je in contact om te kijken hoe we jouw ervaring kunnen verbeteren.

  Met avontuurlijke groet,

  Namens Speakup,
  Don Verweij
  088-7732565
  d.verweij@speakup.nl

  5 / 10/ 5

  Uitstekende dienstverleningNog steeds blij. Nooit storingen, redelijke prijs en een perfecte ondersteuning (als deze al nodig is) en ze denken met je mee !

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden klant!Nooit problemen gehad. Altijd goed bereikbaar. Een duidelijk platform.
  Zeer tevreden gebruikers.

  4.5 / 10/ 5

  Een zeer stabiele en betrouwbare dienstverleningReeds meer dan 5 jaar zeer tevreden als klant van Speakup.

  5 / 10/ 5

  Top!Uitstekende verbindingen. Nooit ook maar één hapering. Ja, denk door er bovenop te zitten, meest hoogwaardige techniek en tijdige updates.

  5 / 10/ 5

  Heldere communicatie en inhoudelijke goed onderlegd.We gebruiken al meer dan vijf jaar de diensten van speakup en altijd naar tevredenheid.

  5 / 10/ 5

  Uitstekende bereikbaarheid, al jarenlang!Flexibel systeem, goed communicatie over updates ed. We zijn zeer tevreden over deze VOIP oplossing.

  5 / 10/ 5

  Super Een bedrijf waar wij als Expo Display Service al meer dan 5 jaar op kunnen bouwen. Zeker ook i.c.m. dealer Lanwise.

  We zijn super tevreden en zullen Speakup ook zeker aanraden.

  5 / 10/ 5

  Betrouwbare flexibele en leuke club om zaken mee te doenEen meer als 10 jaar lange samenwerking kan ik Speakup van HArte aanbevelen

  Enkele kernwoorden:

  Persoonlijk
  Flexibel
  Betrouwbaar
  Technisch
  Meedenkend
  Klantgericht

  4 / 10/ 5

  BetrouwbaarGoed bereikbaar, goeie service.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij hebben voor Speakup gekozen vanwege de veiligheid en betrouwbaarheid van hun diensten.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenUitstekende begeleiding en communicatie(bereikbaarheid) van een niveau 4 ICT-beheerder stagiair. Dank Thijs.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringGeen ernstige problemen ondervonden en als er een probleem was is het redelijk snel opgelost.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk gebruik Speakup vanwege de doorschakelmogelijkheden naar de diverse werkplekken waarop ik werk en dat gaat perfect. Eventuele problemen (komt bijna nooit voor!) worden snel verholpen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldaltijd goede verbinding van onze telefooncentrale.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn al meer dan 10 jaar zeer tevreden met de diensten van Speakup en hebben nog nooit een reden gehad om te denken aan overstappen!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDoen wat ze zeggen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnel en deskundig reactie van de helpdesk.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima begeleiding bij het opzetten van mijn website.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringWij zijn tevreden over de geleverde diensten en service van Speakup. We ervaren nooit problemen met de diensten of ondersteuning daarvan. Ga zo door!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOverall een prettige ervaring. Kundige mensen en altijd bereid om te helpen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed behandeld bij een klacht. goed opgelost

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede service en diensten voor een betaalbaar tarief.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij maken al ruim 10 jaar naar alle tevredenheid gebruik van de diensten.

  Laatst hadden wij een nieuwe server ingericht voor de voice diensten, die blijkbaar open stond waardoor onbekenden de dienst konden misbruiken. Binnen een uur was dit door Speakup opgemerkt en direct geblokkeerd. Super service, anders waren de kosten gigantisch opgelopen. Fijn zo'n leverancier die met je meedenkt.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe service is goed, echter kan de beschikbaarheid van de dienst wel worden verbeterd i.r.t. afgelopen storingen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTop voor elkaar, snelle service, zonder drempels bereikbaar, beloven wat er is afgesproken en geven extra service en tips voor gebruik van speakup

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk ben al heel veel jaren klant bij Speakup en ben meer dan tevreden over de levering en de service! Wij gaan daar niet meer weg zolang ons bedrijf nog bestaat.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSinds kort mogen wij ook gebruik maken van speakup.
  Het werkt prima, alleen hebben wij met opstarten wat problemen gehad waardoor we een aantal weken slecht bereikbaar zijn geweest.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij maken tot op heden in alle tevredenheid gebruik van de Speakup telefonie. We ervaren de bereikbaarheid als betrouwbaar. Dit alles tegen een acceptabele prijs/kwaliteitverhouding.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe zijn tevreden.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringOnlangs contact gehad en dat is prima behandeld.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe zijn zeer te spreken over Speakup en hebben eigenlijk geen enkel probleem ervaren in de afgelopen jaren.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn een overeenkomst met Speakup aangegaan middels onze IT leverancier. Deze heeft alles geregeld en geinstalleerd. Zodoende merken wij geen verschil met de traditionele telefoonmaatschappijen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij maken gebruik van Zakelijk Voip bellen. Aangezien de tarieven van Speakup voordelig zijn hebben wij veel minder onkosten dan voorheen bij een andere provider.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima

  1 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarWij hebben ruim 1,5 jaar een contract met Speakup. Het aanleggen en onderhoud loopt via Erasmus IT. Vanaf de aansluiting aug 2016 ondervinden wij problemen met de handtelefoon. Vaak hebben wij geen verbinding waardoor wij niet bereikbaar zijn wanneer wij worden gebeld. Vaste telefoon werkt goed. Nu moeten waarschijnlijk extra kosten gaan maken voor het uitzoeken van dit probleem. Dit staat niet in verhouding met de klachten die wij in het begin al hebben gemeld en niet is opgelost.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij nemen vaste telefonie af van Speakup. Tot heden geen problemen mee gehad. De online telefooncentrale is erg uitgebreid en wijzigingen zijn makkelijk uit te voeren. Goede, vriendelijke en doeltreffende ondersteuning van de medewerkers. Al met al zeer tevreden.

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarKwaliteit is de laatste tijd hard achteruit gegaan. Het netwerk is zwaar verouderd, maar in plaats van techneuten nemen ze een jurist in dienst. Dan weet je waar de prioriteiten liggen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVia de telefoon bereikbaar zijn is voor ons cruciaal. Door de samenwerking met Speakup zijn we altijd bereikbaar voor onze klanten en kunnen we de service bieden die we beloven!

  Omdat Akyla snel groeit is het belangrijk om te werken met een systeem dat met ons meegroeit. Met het systeem van Speakup kunnen we online gemakkelijk het telefoonplan wijzigen mocht er een nieuwe werknemer bijkomen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSpeakUp doet wat het belooft en komt de netjes vooraf gestelde afspraken na. Ik ben bereikbaar wanneer en hoe ik maar wil zijn en dat is absoluut de meerwaarde van SpeakUp. Een prettig bedrijf om zaken mee te doen en daarom een aanrader!