Speeltuinvereniging Baarn in Baarn

Speeltuinen

  Jan Steenlaan 2, 3741TC, Baarn

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Speeltuinvereniging Baarn

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Speeltuinvereniging Baarn bestaat al sinds vele jaren en is een vertrouwde plek voor alle kinderen in Baarn en omstreken. Met een vast team van beheerders kan uw kind naar hartenlust spelen terwijl u lekker geniet van een kop koffie of thee... De speeltuin is uitermate geschikt voor kinderen tussen 1 en 9 jaar, met uitdagend speelmateriaal, twee prachtige zandbakken en natuurlijk een supercoole waterval.
De speeltuin is geopend van 1 april tot en met 30 september van maandag tot en met zaterdag van 13.30-17.00 uur. De speeltuin heeft een winkeltje (verzorgd door de beheerder) waar u versnaperingen kunt kopen. U mag ook uw eigen eten en drinken meenemen. Er staan picknicktafels waar u gebruik van mag maken.
U kunt lid worden van Speeltuinvereniging Baarn. Dit kost € 20,00 per jaar, voor het hele gezin. U kunt dan dagelijks komen spelen. Een los dagkaartje kost € 1,00 per kind. Volwassenen zijn gratis. U kunt zich inschrijven bij menu-optie Lidmaatschap.

Overige informatie

Specialiteiten

 • BSO Speelkids,
 • Speeltuin,
 • Verhuur

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Gezellige speeltuin!

  5 / 10/ 5

  Heerlijke speeltuin voor kinderen tot ongeveer 9 jaar

  2 / 10/ 5

  Wij huurden op 18 april de speeltuin. Een hele fijne speeltuin voor de kinderen, MAAR: De speeltuin, het sanitair en de wasbak waren niet schoon. De koelkast ws bij aankomst kapot, nadat we deze zelf hadden gemaakt was de enige reactie van de verhuurder: dit kan gebeuren. De beheerder was onvriendelijk en niet coöperatief. Er stonden voertuigen van de kinderopvang in de weg, die werden niet verwijderd. Bezoekers die vrij toegang hadden nuttigden alcohol, terwijl het ons als betalende groep verboden werd. Het kindertoilet was defect en werd niet gerepareerd. Bij confrontatie met al deze feiten achteraf werd niet ontvankelijk gereageerd door de verhuurder. Een slechte zaak. Als je van plan bent hier te huren, doe het dan alleen op zondag en zeker niet op 1 van de overige dagen. Je hebt dan geen privacy, onduidelijke regels en een bemoeizuchtige beheerder. Bovendien betaal je vrijwel hetzelfde als op de zondag. Een onbegrijpelijk groot verschil. Wij komen niet meer terug.