Staal Huisarts M in Amsterdam

Huisarts

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Staal Huisarts M

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (9)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Huisartsenpraktijk M Staal in Amsterdam

De huisartsenpraktijk is op werkdagen altijd open. U hoeft geen afspraak te maken. Het inloopspreekuur is dagelijks van 8:30 tot 10.30 uur. Voor spoed tijdens afwezigheid van de huisarts hoeft er tijdens kantoortijden niet naar een apart nummer gebeld te worden. Door een 1 in te toetsen krijgt u direct contact met de waarnemende huisarts. Na 17.00 uur in het weekend blijft de huisartsenpost telefonisch bereikbaar, bel dan vrijblijvend 088 - 003 0600. Tijdens vakantie van de dokter zit er altijd een ervaren waarnemende huisarts op zijn plaats. De praktijk blijft dus altijd open, de telefoonnummers blijven gelijk en u hoeft niet naar een andere praktijk te gaan.

Inschrijven kan voor mensen die in de buurt van de praktijk wonen. Dit zijn de postcodegebieden van 1091 tot en met 1098 en 1018 en 1019. Bij inschrijving beschikken wij graag over uw volledige persoonsgegevens. Verzekeringstechnisch is het noodzakelijk dat u zich dan uitschrijft bij uw vorige huisarts.

Binnen ons team zijn een huisarts, twee praktijkondersteuners en een doktersassistente werkzaam: Marcel Staal, Maaike Riemersma, Ika Tedjanegara en Endang Staal.

Informatie voor spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie! Voor overige spoed belt u naar de praktijk,
tel. 020 - 665 0006.
Bij geen gehoor of in gesprek: de centrale doktersdienst, tel. 088-0030600

Overige informatie

Type praktijk

 • Huisartsenpost

Speciale spreekuren

 • Bloeddruk,
 • Diabetes,
 • Telefonisch spreekuur

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  goedprettige man en kundig ook assistent is prettig en kundig

  5 / 10/ 5

  Excellent, friendly doctorDr. Staal and the whole staff at the surgery are wonderfully kind and caring. Dr. Staal always has time to talk about my issues and follows-up when necessary. He is friendly, helpful, informative and professional. And he lets me speak in English, which I very much appreciate! I highly recommend his services.

  5 / 10/ 5

  goedgoed

  5 / 10/ 5

  Huisarts Staal analyseert mijn klachten goed en schrijft altijd de juiste medicatie voor.Ik ben al ruim 35 jaar patiënt van huisarts M. Staal en ben erg tevreden.
  De huisarts beschikt over een goed analytisch vermogen van mijn ziektebeelden in de afgelopen 35 jaar. De huisarts luistert altijd goed naar mijn klachten en geeft ook de juiste oplossingen, bestaande uit medicatie die altijd bij mij aanslaat. Alleen als het nodig is wordt ik doorverwezen naar een specialist.
  Dit beleid past ook in de besparingsdoelstellingen van de collectie zorgkosten van de Nederlandse staat.

  4.5 / 10/ 5

  Goede serviceGoed advies en inlichting

  4.5 / 10/ 5

  VerademendDe hr.Staal is een hele vriendelijke man die ons ( mijn man en mij ) als wij komen, goed en vakkundig advies geeft, maar wel de tijd voor je neemt, wij hebben alle vertrouwen in hem

  5 / 10/ 5

  Goede huisartsLeuke huisarts.
  Ook lekker streng wanneer het nodig is.

  3.5 / 10/ 5

  Dhr,Staal is Vriendlik ARTS.Goed Team Vriendlijk Dhr,Staal is een Gooi Mens, Jamaar hun open voor Korte tijd.

  5 / 10/ 5

  Betrokken, deskundig en aardigDr. Staal is niet alleen een kundig huisarts (en een niet onverdienstelijk kunstschilder, wat niet iedereen weet), maar hij is vooral betrokken en gefocust op waar jij/u 's ochtends mee op het spreekuur komt. Hij is traditioneel en to the point waar het moet, maar onconventioneel en 'out of the box' denkend, waar dat kan. Voorop staat dat jij/u geholpen wordt op de beste en meest effectieve manier, met behoud van de ziel!