Stadler Hoveniersbedrijf in Didam

Hovenier

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 33 beoordelingen

33 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Stadler Hoveniersbedrijf

Foto en Video (4)

Beschrijving

Hoveniersbedrijf Stadler in Didam verzorgt zowel ontwerp, aanleg als onderhoud, evenals (sier)bestrating en hydrocultuur. Onze ervaren tuinontwerper maakt voor u een creatief en doelmatig ontwerp voor optimaal tuinplezier.
In nauw overleg met de opdrachtgever worden de wensen verwerkt in een duidelijk ontwerp binnen het gestelde budget.

De tuinaanleg bij hoveniersbedrijf Stadler bevat naast
de beplanting en sierbestrating ook disciplines als:

tuintimmerwerk zoals schuttingen en pergola's,
themabeplantingen,
grondwerk en machines,
beregeningsinstallatie,
riolering,
gazonaanleg,
metselwerk,
tuinverlichting,
vijveraanleg en waterpartijen.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Aanleg,
 • Onderhoud,
 • Ontwerp,
 • Renovatie

Specialisatie

 • Beplanting,
 • Beregening,
 • Beschoeiing,
 • Bestrating,
 • Boomverzorging,
 • Deskundig advies,
 • Hekwerken,
 • Schuttingen, pergola's en tuinhuizen,
 • Sierbestrating,
 • Snoeien,
 • Tuinaanleg,
 • Verlichting,
 • Vijvers,
 • Vlonders

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • Contant

 • Factuur

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging Exclusief Geselecteerd.nl
 • Gecertificeerd door Tuinen van Appeltern
 • Overig Erkend leerbedrijf

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 33 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Helemaal af en perfect!Michel heeft een tuin ontworpen die zowel past bij ons heerlijke nieuwe huis, bij ons en binnen de regels en eisen die in het bouwplan waren opgenomen. Het maakt ons huis echt af! Michel dacht in de bouwfase mee, wist de planning rondom bouw activiteiten te plooien; over een lange periode en kon daarin meebewegen. Het aanleggen van de tuin zelf was ook prima! We werden geraadpleegd waar nodig en de tuinmannen waren behulpzaam, creatief en vriendelijk.

  5 / 10/ 5

  Met een dergelijk team kun je voor de dag komen!Alle complimenten hoe deze dag is verlopen en hoe het werk is geleverd. Drie mensen die perfect met elkaar werkten, elkaar goed aanvoelden en zeer prettig zijn in de omgang.
  Daarnaast is alles op een buitengewone soepele manier afgehandeld en is de hele tuin keuring en netjes achtergelaten waarbij proactief het snoeiwerk is meegenomen.
  Ook kon niet worden voorkomen dat bij naastgelegen buren rommel is ontstaan, maar ook dit is keurig opgeruimd.
  Niets anders dan lof en complimenten voor dit team.

  5 / 10/ 5

  Fijn contact, prachtige tuinWe zijn begin 2019 samen gaan zitten met Michel Stadler en hebben toen samen een idee laten wortelen. Het voorstel van Michel kwam zeer goed overeen met onze wensen.
  Nadat ons huis was opgeleverd, werd in de planning mee gedacht om zo snel mogelijk nog voor onze verhuizing de oprit te bestraten en alvast de fundering voor ons tuinhuis te leggen.
  Stap voor stap werd onze tuin mooier en begin november was het project opgeleverd.

  Bedankt!

  4.5 / 10/ 5

  Van begin tot aan het einde een goede ervaringDoor goed te luisteren naar onze wensen is Stadler in staat geweest een mooi en binnen budget passend ontwerp voor ons te maken. Het team heeft - ondanks onverwachte zaken - binnen tijd én budget de tuin naar volledige tevredenheid gerealiseerd. We kijken er naar uit hoe ze zich gaat ontwikkelen de komende jaren.

  4 / 10/ 5

  Klantgericht en flexibelZeer klantgericht en goed luisterend naar onze wensen. Een goed gevoel na ons eerste gesprek. Michel neemt ruim de tijd voor het inventariseren en maken van een passend tuinontwerp.

  Prettige samenwerking, ook Rob en Joost zijn flexibel en meedenkend.
  Het werk is netjes en deskundig opgeleverd.

  4.5 / 10/ 5

  Klantgericht en professioneel.Onze eigen ideeën zijn goed opgepakt en in een goed ontwerp vertaald.
  Tijdens de uitvoering werd regelmatig met ons overlegd en er was door de flexibele opstelling van het team ruimte voor kleine aanpassingen, met dank voor hun goede adviezen.
  We hebben de samenwerking als prettig ervaren.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDoor een vertaling te maken naar een voor ons zeer tevreden uitvoering van het tuinplan.is voor ons belangrijk.Dhr. Stadler verstaat de kunst om wensen en ideeen die wij als klant hebben te vertalen in een ontwerptekening die recht doet aan onze wensen.
  Voor de uitwerking en realisatie heeft dhr Stadler uitstekende medewerkers.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMichel heeft goed geluisterd naar onze ideeën en een goed plan gemaakt. Duidelijk en overzichtelijk. Het was geen probleem dat wij sommige dingen zelf gingen doen. Dat scheelt toch geld. Veranderingen werden in overleg meteen opgelost. Binnen een week was de klus naar tevredenheid geklaard. Jongens bedankt.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHoveniersbedrijf Stadler bleek een uitstekende keuze te zijn met vakkundig en vriendelijk personeel. Stuk voor stuk top-mannen. Het aan- en afvoeren van materiaal en afval werd ook door Stadler professioneel uitgevoerd.
  Ik ben ontzettend blij met het resultaat en zal zeer zeker genieten van mijn (kunst)grasveld.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVanaf eerste contact tot oplevering een prettige en deskundige ervaring.
  Over het conceptvoorstel en de uitvoering van de werkzaamheden van de renovatie alle lof.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen zeer prettige benadering en neemt de tijd om de aanwezige wensen te bespreken. Staat open t.b.v. het eerste ontwerp om aanpassingen door te voeren. Het personeel is vakkundig en vriendelijk in de omgang. Alles wordt naar tevredenheid uitgevoerd en de gemaakte afspraken worden goed nagekomen en als het niet mogelijk is door bv. weersomstandigheden wordt dit telefonisch doorgeven. Personeel maakt steeds een goede keuze om oude materialen te gebruiken en zijn goed aanspreekbaar als iets niet helemaal naar wens is en wordt dit direct op het werk hersteld.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettige hovenier met oog en oor voor onze wensen. Flexibel in de mogelijkheden en neemt echt de tijd. Fijn dat hij zelf kwam met voorstel voor hergebruik van bestrating (omgedraaid) om de kosten te beperken. Niet gedacht dat onze stenen nog zo mooi waren.
  De medewerkers waren vriendelijk en deskundig.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe aanleg van een vijvertje en een vlonder voor onze potplanten is boven verwachting geslaagd en weer zeer professioneel uitgevoerd. We zijn er heel blij mee. Laat nu de lente en zomer maar komen.

  Bedank ook Rob en Joost voor hun uitstekende werk en hun expertise (ook namens de buren).

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettig bedrijf met prettige en deskundige medewerkers. innovatieve oplossingen, zoals een Platoflex wand.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldStadler heeft onze vorige tuin aangelegd en lange tijd in onderhoud gehad. We waren hier altijd erg tevreden over. Dat was voor ons de reden om voor de renovatie van de tuin bij ons nieuwe huis Stadler opnieuw te vragen.
  Er wordt altijd goed geluisterd naar onze wensen. Onze nieuwe tuin is dan ook helemaal naar onze zin wat betreft indeling en beplanting. Ook tijdens de werkzaamheden wordt er regelmatig overlegd. De medewerkers zijn vriendelijk en goed op de hoogte van de planne en denken mee.
  Kortom: we zijn heel blij met het resultaat. We kunnen de planten wel de grond uitkijken en verheugen ons erop lekker in het zonnetje van de tuin te genieten.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldRuime aandacht om in samenspraak tot een mooi, exclusief ontwerp te komen. Michel heeft onze wensen goed vertaald naar een mooi plan. Het was prettig om samen met Michel de bestrating bij de leverancier uit te zoeken. De problemen met leveren van materiaal door derden werden correct opgelost. Uitvoering door Rob en Joost is door ons positief ervaren. Zij denken met de klant mee en werken netjes, correct en klantvriendelijk. Goed team, verdient een pluim.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVindbaarheid op zoeksites zoals google. bv zoekterm: hovenier gelderland.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe website kan echt een opfrisbeurt gebruiken. Niet meer van deze tijd. Laat mooie foto's van diverse ontwerpen zien.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGeen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAfspraak is afspraak
  Werk wordt ten allen tijde keurig en netjes verzorgt van begin tot eind
  Communicatie: Korte en duidelijk

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld,Niet tevreden kan in goed overleg veranderd worden.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEr werd goed geluisterd naar de problemen bij hhet onderhoud van de tuin en naar de wensen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldgeen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettige voorgesprekken, goede afspraken die ook worden nagekomen. Goed personeel en deskundig.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTelefonische bereikbaarheid kan beter, ik heb meerdere malen toenadering gezocht voordat er gereageerd werd dat kan sneller.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelennvt

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk kan ze niet noemen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGeen concrete aan- en opamerkingen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZoals in de beoordeling aangegeven goede en prettige samenwerking

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAl jaren lang een geweldige prettige ervaring

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf, alle afspraken goed nagekomen, en de tuin ziet er geweldig uit.