StartBoard in Amersfoort

Adviesbureaus - organisatieadvies en management

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 24 beoordelingen

24 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

StartBoard

Foto en Video (4)

Beschrijving

Als startende ondernemer komt er veel op je pad. StartBoard helpt ondernemers met de eerste fundamentele stappen om een succesformule te garanderen. StartBoard is de eerste aannemer voor de bouw van een succesvolle onderneming.

De eerste stap richting een succesvolle onderneming is de mogelijkheid hebben of creëren om het bedrijf professioneel uit te zetten. Het verkrijgen of hebben van vermogen is daarvoor essentieel. Hierbij ondersteunt StartBoard ondernemers met passend zowel financieringsadvies als met het opstellen van een sterk en professioneel ondernemingsplan.

Wanneer een ondernemer de financiële middelen heeft is de volgende stap om te werken aan een professionele uitstraling om vertrouwen te wekken bij klanten. Zonder een passende uitstraling is een onderneming namelijk niet in staat om voldoende klanten aan te trekken. StartBoard helpt dan ook ondernemers door een fraaie huisstijl te ontwerpen en uniek beeldmateriaal te maken /verzamelen.

Tegelijkertijd is het in het huidige online tijdperk essentieel bij het opzetten van een succesvolle onderneming om jezelf als bedrijf online professioneel te presenteren. Voor een succesvolle onderneming is het dan ook belangrijk om jezelf online te gaan presenteren. Hierbij ondersteunt StartBoard ondernemers door professionele websites te bouwen en webshops te bouwen.

Op het moment dat de onderneming de middelen heeft om haar klanten te voorzien in hun behoefte en in staat is zichzelf, zowel offline als online, professioneel te presenteren, is het belangrijk om daadwerkelijk klanten aan te trekken. Het is dan ook essentieel om op een professionele wijze marketing uit te laten of gaan zetten. Hierbij helpt StartBoard ondernemers door websites en webshops op de populaire zoekmachines beter vindbaar te maken of hierop te adverteren middels zoekmachines opmtalisatie of zoekmachine advertenties.

Overige informatie

Specialisme

 • Advies / bedrijfsadvies,
 • Bedrijfsfinanciering,
 • Bedrijfsovername,
 • Business Development,
 • Consultancy,
 • Finance,
 • Marketing,
 • Organisatieadvies,
 • Strategisch advies

Service

 • Alleen op afspraak,
 • Gratis offerte

Toegankelijkheid

 • Honden toegestaan

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeergarage Minder dan 5 minuten lopen
 • Parkeren op straat Minder dan 5 minuten lopen
 • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

 • Gespreid betalen

 • Vooruit betalen

 • Incasso

 • iDeal

 • Factuur

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 24 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super goed bedrijfsplan met deskundigheid gemaakt.Goed contact gehad met Remco Ketelaar. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en heeft aan de hand daarvan een bedrijfsplan gemaakt. De bank was er ook zeer over te spreken. En andere zakelijke mensen ook. Een successtory dus.

  Reactie van het bedrijfHartelijk bedankt Amber. Goed om te horen dat iedereen tevereden was. Heel veel succes met de start van je bloemenwinkel!

  5 / 10/ 5

  Goede Communicatie en snel geregeld!!Ik had met spoed een ondernemingsplan nodig. Remco was klaar voor we het wisten.

  Nogmaals dank voor het snelle handelen!!

  Reactie van het bedrijfHa Danny, bedankt voor het vertrouwen en het achterlaten van deze positieve review. Succes met je volgende uitdaging! Wij gaan voor je duimen dat je pandeigenaar de plannen goedkeurt.

  5 / 10/ 5

  Super, ver boven verwachtingIk heb het concept ontvangen, en moest hier zelfs even van slikken! Zo proffesioneel, en uitgebreid, echt top. Nu wachten op het eind resultaat, dit duurde even, omdat ik mijn feedback wat later terug heb gestuurd, vanwege het feit, dat ik zelf tegen wat dingetjes aanliep. Maar zit er totaal niet over in dat het helemaal top gaat worden! Deze mensen zijn echte professionals, als het gaat om het maken van een ondernemingsplan met financieelplan. Zeker weten een echte aanrader! Bedankt mensen, ben hier ontzettend blij mee. Een dikke welverdiende 10!

  5 / 10/ 5

  Perfecte service en kwaliteitIk ben zeer te spreken over de service en het uiteindelijke resultaat van ons plan.

  Wij hebben de samenwerking met Startboard als professioneel en persoonlijk ervaren.

  Remco denkt goed met je mee, doet adviezen en levert uiteindelijk een perfect op maat gemaakt plan af. Daarnaast kon dit ook nog eens zeer snel gerealiseerd worden.

  Al met al erg te spreken over de service en diensten van Startboard, wij raden het zeker aan!

  5 / 10/ 5

  Zeer compleet rapport en prima begeleiding! De samenwerking hebben wij als zeer positief ervaren. De innovativiteit en zelfstandigheid van Startboard heeft ons perfect geholpen aan een professioneel rapport. De lay-out en berekeningen zijn met uiterste zorg samengesteld.

  Alleen maar zeer positive feedback ontvangen van de financiers!

  5 / 10/ 5

  GeweldigStartboard heeft ons ondernemingsplan van top tot teen verzorgd.

  Vooraf hebben wij gezamenlijk besproken wat onze wensen waren zodat dit in het plan kon worden verwerkt.

  Wij zijn erg enthousiast over het eindresultaat en de communicatie.

  Wij raden Startboard aan iedereen aan!

  5 / 10/ 5

  Goede service Ik ben ontzettend blij met mijn website! Er is goed geluisterd naar mijn wensen en het is nog mooier geworden dan ik had durven dromen.

  Reactie van het bedrijfHa Willeke,

  Super leuk om te horen dat je helemaal tevreden bent met de website! Succes met de volgende stappen.

  Hartelijke groet,
  Team StartBoard

  4.5 / 10/ 5

  Goede service Er word goed geluisterd en uiteindelijk een heel goed eindproduct.

  5 / 10/ 5

  Perfecte service.Alle tot in details verzorgd. Top bedrijf.

  Bedankt Remco.

  5 / 10/ 5

  Een woord perfectie!Bedankt StartBoard (Remco),

  Dank jullie wel voor de medewerking aan het financieelplan van De NachtLimo. Dankzij jullie is het ondernemersplan door de aanvraag gekomen en ben ik als jong ondernemer aan de slag gekomen met weinig begin kapitaal! Ook voor eventuele uitbreiding waren jullie goed bereikbaar dit is een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Easy GoingGreat work with providing my company with an amazing Business Plan! Definitely recommend it!

  4.5 / 10/ 5

  BetrouwbaarGoede samenwerking, open en vertrouwelijk. Het was een prettig ervaren. Startboard is heel erg professioneel en vriendelijk. De ondernemingsplan heeft een hoge kwaliteit en duidelijkheid. We zijn zeer tevreden en zeker aanraden in onze omgeving.

  Reactie van het bedrijfDag Waldelgla, hartelijk dank voor de mooie woorden & heel veel succes met jouw kinderkleding -webshop!

  5 / 10/ 5

  Wij zijn zeer tevreden over StartBoard.Wij zijn door StartBoard zeer goed geholpen. De kwaliteit van het ondernemingsplan is hoog. Remco van Startboard heeft ons professioneel en vriendelijk geholpen.

  Wij zijn zeer tevreden over StartBoard.

  Reactie van het bedrijfDag Mike, fijn dat we je zo goed hebben mogen helpen! Wij zijn trots dat wij jouw ambitieuze plan hebben mogen ondersteunen. Tot snel!

  5 / 10/ 5

  Perfecte samenwerking - we zijn gezamelijk tot een mooi plan gekomenMijn ervaring met het afnemen van een ondernemingsplan bij StartBoard was zeker goed! Remco vroeg veel input en hij heeft dat toen goed op papier gezet. Daarna kreeg ik de mogelijkheid om hem te verbeteren en dat zorgde ervoor dat het nog beter werd!

  Reactie van het bedrijfBedankt Pieter, onze ervaring met jouw traject was ook zeer positief!

  4 / 10/ 5

  Super service en fijne communicatieSuper tevreden met het plan van Startboard en het voorafgaande traject. Snelle en fijne communicatie zowel telefonisch als via de mail. Bij vragen en of opmerkingen was er altijd ruimte voor overleg.

  Reactie van het bedrijfHa Wendy,

  Bedankt voor de mooie woorden! Heel veel succes met het opzetten van jullie eetcafé. Hartelijke groet!

  5 / 10/ 5

  Top Ik ben heel tevreden. Ik vind het top service en kwaliteit.

  Reactie van het bedrijfDag Osman, bedankt voor het achterlaten van een review en het vertrouwen in onze expertise. Veel succes met het benaderen van investeerders!

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk, meedenkend en ook nog snelHet team van Startboard is echt heel goed! Remco denkt graag mee en komt ook met ideeën als je er zelf even niet uitkomt. Tevens zijn ze snel als het moet en leveren daarbij zeer goede kwaliteit.

  Ik heb nu bijna alles wel afgenomen wat ze aanbieden en kan ze dan ook zeker iedereen adviseren die netzoals ons een bedrijf goed wil starten.

  Reactie van het bedrijfHa Ehsan, bedankt voor de mooie complimenten. Jij bent echt een klant naar ons hart niet alleen omdat je alles bij ons hebt afgenomen, maar vanwege de fijne manier van communiceren met ons! Onze samenwerking staat nog steeds sterk en zal dat zeker blijven!

  5 / 10/ 5

  Gewoon goed!Remco heeft mij geholpen met een ondernemingsplan. Het contact en plan waren goed!

  Reactie van het bedrijfBedankt Bernard! Het contact vonden wij ook erg fijn!

  5 / 10/ 5

  Professioneel, deskundig icm een persoonlijke touch!!Wij zijn erg te spreken over onze ervaring met Remco (Startboard). Vanaf het eerste gesprek tot de afronding (zelfs de afterservice) vonden wij bovenverwachting goed. Vooral de dekundigheid i.c.m. de persoonlijke aanpak vonden wij uniek.

  Reactie van het bedrijfHa Stéphane, bedankt voor de mooie complimenten. Het traject was door jullie open houding en fijne communicatie voor mij ook een feest! Heel veel succes met jullie Crowdfundingsproject!

  5 / 10/ 5

  Geweldig persoonlijk contact heeft geleid tot mijn ondernemingsdroomNa proactief contact van Remco Ketelaar ben ik uitstekend geholpen met een professioneel ondernemingsplan. Voor mailguru.nl zocht ik een investering om het platform verder te ontwikkelen. Die heb ik gevonden met behulp van een plan, dat is toch wat investeerders willen. Uiteindelijk heeft Remco mijn voorzien van de juiste kennis die ik nog niet had. Dat praat gewoon veel makkelijker met een potentiële investeerder. Ik kan StartBoard dan ook zeker aanraden. (Vergeet niet te vragen naar Remco ;-)).

  Reactie van het bedrijfBedankt voor de fijne samenwerking Herman! Wij hebben enorm genoten van de fijne communicatie.

  5 / 10/ 5

  Great service!My experience with StartBoard has been perfect. Very helpful and attentive with creating a website for me, I'd definitely recommend it! Thanks for the great work.

  Reactie van het bedrijfHi Dilyana, thank you for trusting our expertise. Good luck with making your dreams regarding your own business come true.

  5 / 10/ 5

  Goede communicatie en een verbluffend resultaat!Verschillende diensten/producten bij Startboard afgenomen. Communicatie werkt erg prettig, korte lijnen. Resultaat was altijd bovenverwachting.

  Reactie van het bedrijfDag Cornel, bedankt voor de fijne samenwerking en mooie complimenten. Succes met alles dat volgen gaat!

  5 / 10/ 5

  Uitstekende service en goed planStartBoard heeft mij geholpen met het uitwerken van een ondernemingsplan. Ik ben zeer te spreken over de lay-out en inhoud van het plan en dat voor een vrij lage prijs. Helemaal top!

  Reactie van het bedrijfDag Marcel, bedankt voor de mooie complimenten op ons plan! Wij hopen van harte dat het je gaat lukken om jouw droom, een eigen horecaonderneming, waar te maken.

  5 / 10/ 5

  Goede service en een sterke professionaliteit!Ik heb contact opgezocht met startboard voor het laten maken van een ondernemingsplan. Het eindresultaat was top en tussendoor was de service ook uitstekend!

  Reactie van het bedrijfDag Justin, bedankt voor de mooie complimenten! Wij hopen dat het je gaat lukken om ook jouw ondernemersdroom waar te maken.