Veel gestelde vragen

 

Waarom staan mijn gegevens vermeld op deze website?

Onze databank bevat persoonsgegevens (waaronder naam, adres en telefoonnummer) van personen die via zijn of haar telecomaanbieder toestemming hebben gegeven om in een telefoongids of abonnee-informatiedienst vermeld te willen worden. Youvia krijgt de gegevens van de telefoonaanbieders aangeleverd en neemt deze gegevens zonder wijziging op in haar databank.

 

Hoe kan ik mijn vermelding wijzigen of verwijderen?

Youvia ontvangt de vermeldingsgegevens van particulieren van telecomaanbieders. Uw gegevens kunnen daarom alleen via uw telecomaanbieder worden aangepast of verwijderd. Via mijnnummervermelding.nl kunt u inzien of uw gegevens door uw telecomaanbieder worden verstrekt aan telefoongidsen en nummerinformatiediensten. Ook kunt u uw voorkeuren voor vermelding wijzigen. Daarnaast is het mogelijk om uw gegevens via uw telecomaanbieder aan te passen of te verwijderen. Op mijnnummervermelding.nl vindt u de contactgegevens van aangesloten telecomaanbieders.


De contactgegevens van de grootste providers van Nederland zijn:

  • - KPN : 0900-0244
  • - UPC: 0900-1580
  • - Vodafone: 065-4500100
  • - T-mobile: 062-4001200
  • - Ziggo: 0900-1884
  • - Tele2: 0900-2411602

 

De gewijzigde gegevens worden automatisch door ons overgenomen. De verwerking van uw wijzigingen kan enige tijd in beslag nemen.

 

Hoe kan ik mijn gegevens laten opnemen als vermelding?

Neem contact op met uw telecomaanbieder of regel het via mijnnummervermelding.nl.