Steenhandel en Bestratingsbedrijf Boonstra in Noardburgum

Bestrating

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 37 beoordelingen

37 Reviews

Steenhandel en Bestratingsbedrijf Boonstra

Foto en Video (10)

Bekijk alles

Beschrijving

Boonstra b.v. is een (sier)bestrating specialist gevestigd in Noordbergum. Wij houden ons bezig met verkoop van bestratingsmaterialen aan particulieren, hoveniers en bedrijven.

Wij zijn leverancier van oa:Excluton,Kijlstra,Michel Oprey,MBI,Redsun,Wienerberger,Schellevis,Marlux,in-lite,Garden Impressions,S&S en KS verlichting.

Kortom heeft u nieuwe bestrating nodig kom dan eens kijken in onze meer dan 8500 m2 grote showtuin en laat u inspireren door de vele modeltuinen.

Centraal gelegen tussen Leeuwarden,Drachten en Dokkum aan de Rijksstaatweg in Noordbergum vindt u onze showtuin.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in grondwerkzaamheden, aanleg van drainage, alle bestratingswerkzaamheden rondom uw woning of bedrijfsterrein en tuinadvies op maat.
Heeft u interesse in de aanleg van erfverharding, drainage of straatwerkzaamheden en zou u hier graag een prijsindicatie voor willen ontvangen? Neem contact met ons op, onze vertegenwoordiger komt graag geheel vrijblijvend bij u langs om samen naar de mogelijkheden te kijken en een offerte op maat te maken.
Wij verzorgen zelf het vervoer van de door u gekochte materialen tegen een redelijke prijs. Het voordeel hiervan is dat de levertijd aanzienlijk kan worden ingekort. De meeste materialen worden binnen 1 week (of eerder) na bestelling al bij u thuis afgeleverd!
Heeft u uw bestratingsmaterialen bij ons gekocht? Wij bieden onze klanten voor het zelf vervoeren van de materialen aan een aanhangwagen van Boonstra gratis te lenen.
Ook is het mogelijk om een trilapparaat en/of steenknip machine bij ons te huur.
Het lenen/huren van de aanhangwagen en het trilapparaat en/of steenknip machine, kan alleen ná telefonische reservering.

Benieuw naar ons assortiment kom dan eens langs in onze showtuin met vele voorbeelden van tegels,H2O bestrating,trommelsteen,BSS,BKK,waalformaat,dikformaat,straksteen,trommelsteen,opsluitbanden,stapelblokken,linea,grind,rockwalling,60plus,optimum,flamestone,granibiels,grindmat,koppelstone,abbeystone,geostretto,geoardesia,geoceramica,terra tops,gebakken waalformaat,gebakken dikformaat,kunstgras,smartton,everton,demiton,splitrocks,keramische tegels,geosteen,basaltsplit,icy blue split,ardennersplit,betonbielzen,u-elementen,puras,oud hollandse tegels,varistone voegmiddel etc.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Aanleggen,
 • Advies,
 • Onderhoud,
 • Reinigen

Soorten bestrating

 • Oprit,
 • Sierbestrating,
 • Stoep,
 • Straat,
 • Terras,
 • Tuinbestrating

Soorten stenen / tegels

 • Betontegels,
 • Keien,
 • Klinkers,
 • Koppelstones,
 • Mozaïek,
 • Sierstenen,
 • Terrastegels,
 • Tuintegels

Service

 • Bezorgservice,
 • Gratis offerte

Toegankelijkheid

 • Begane grond,
 • Honden toegestaan,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Super

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Super geholpen met advies en keuze mbt sierbestrating. Jammer dat geopperde optie om granibielzen ongeknipt te laten , achteraf niet te kunnen. Zeker toen ik op sticker zag dat deze ongeknipt geleverd worden.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Groot assortiment en duidelijke prijslijst die je mee kan nemen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben altijd een prima samenwerking als ik bestrating nodig heb voor een klant Groet germ minnema tuinaanleg en onderhoud

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij kopen altijd hier onze bestrating. Je krijgt geweldig advies, de prijs is goed en de levering supersnel. Wij kunnen Boonstra aan iedereen aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettige behandeling, goed advies en alle afspraken werden nagekomen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer goede service, enorm groot assortiment en zeer deskundig advies. Een paar top dames op de verkoop!!!!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Vriendelijk meedenkend, ervaring gericht personeel zowel kantoor als bedrijfspersoneel.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: prima, goed overleg, snelle service. duidelijk.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Bij aanschaf wist ik wat ik wilde hebben. De bezorging was top, in overleg 2x precies gelost na aanwijzingen. Geweldige chauffeur.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: vriendelijke ontvangst / goede en snelle communicatie / correcte afhandeling van bestelling / dus: fijn bedrijf!

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer tevreden de communicatie voor het tijdstip wanneer de bestelling zou worden afgeleverd verliep niet volgens afdpraak

  5 / 10/ 5

  Ervaring: hadden pallets verkeerd neer gezet zelf, maar boonstra stuurde de kraanwagen nog een keer om ze te verplaatsen, top!! dat noem ik nog eens service!!

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ze zijn erg behulpzaam zoeken samen met jou naar een oplossing Personeel wat er werkt is erg aardig goede zweer Iets terug brengen doen ze echt niet moeilijk Ik zou zegen top bedrijf

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prima, ik heb zand over en dat komen ze weer ophalen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: snelle en nette aflevering tegen een goede prijs / kwaliteit verhouding

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Altijd vakkundig, en behulpzaam

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Top service en goed geadviseerd en een zeer mooi eind resultaat.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Vond de servise van mevrouw uitstekend

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettige manier van samenwerken, denken mee met de opdrachtgevers waardoor er niet sprake is van een leverancier maar partner. Hennie is daarin de centrale spil en dus ook cruciaal! Ook onze klanten die wij adviseren om bij Boonstra te kijken naar bestrating komen enthousiast terug door de persoonlijke benadering en het advies Dat maakt dat wij onze klanten adviseren daar te kopen. Verbeteringen: - zorg voor staffelkortingen die einde jaar worden verrekend met hoveniers - op terrein alleen de meest recente bestrating toen zodat kleurverschillen tussen wat men ziet en krijgt minimaal zijn Indien naam en toenaam worden gebruikt op de site van Boonstra dan graag even reactie (ongeacht wat in de alg. voorwaarden staat van 'Klantenvertellen'!

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: ga zo door,

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prima bedrijf,afspraak is afspraak. prettige mensen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: al jaren plezierig contact

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: altijd bereid om de bestellingen compleet te maken al zit er een product niet in het assortiment dan wordt hij er toch bij gezocht en een vlotte levering . ook altijd bereid om een goed advies aan mij of mijn klant te geven dus een dikke tien.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Altijd vriendelijk en meedenken.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goed en betrouwbaar bedrijf

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goede adviezen,staan voor hun producten

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: We hebben onze gehele oprit en betegeling van de tuin door Boonstra laten verzorgen. Dit tot volle tevredenheid, we zijn tot op de dag van vandaag blij dat we voor Boonstra hebben gekozen.