Stegeman Radio en TV in Apeldoorn

Elektronica winkel

  Schuttersweg 88, 7314LJ, Apeldoorn

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

12 Reviews

Stegeman Radio en TV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor elektronica winkel in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Al vele jaren klant en zo tevreden dat wij eigenlijk nergens meer kijken voor wit- of bruingoed. Goede voorlichting en advies, nette prijzen en een uitmuntende service.

  5 / 10/ 5

  Prima gesprek in de winkel, over nieuwe audio set. alles goed thuis aangesloten en we snappen het ook nog! Dank voor alle goede service! Wij komen zeker terug.

  5 / 10/ 5

  Prima service, snap niet wat mensen hieronder aan het zeuren zijn... Bij stegeman krijg je tenminste nog service. Kom hier nu al jaren en ben nog steeds erg tevreden met de service met een glimlach. Van tv tot koelkast alles bij ons thuis functioneerd perfect dankzij stegeman! Bedankt heren en dames voor de jaren lange goede service

  1 / 10/ 5

  Wij voelen ons zwaar teleurgesteld bij de aanschaf van een receiver Op de stikker zat een stikker met een prijs van 449€ op de vraag of dit incl boxxen was was het antwoord nee. Op internet bij goede bedrijven betaal je 269 € incl boxxen Uiteindelijk hebben we 269€ betaald zonder boxen na gezeur

  1 / 10/ 5

  Klopt inderdaad. De service is niet meer wat het geweest is bij Stegeman. Verkopers en monteurs praten langs elkaar heen. En zodoende krijgt men verkeerde informatie wat natuurlijk nooit toegegeven wordt.

  1 / 10/ 5

  Wegens verkeerde voorlichting van verkopers in de winkel kreeg ik een monteur aan de deur. Ik zou n.l. Het lampje van de koelkast niet zelf kunnen vervangen. Daar moest een monteur voor komen. Had de koelkast 1 jaar en het lampje ging kapot. Koelkast stond dus op winterstand. Had ook aleens gemeld bij Stegeman dat het licht steeds aan bleeft. Maar dat hoorde zo. Zo was de koelkast geïnstalleerd en moest zo blijven staan. Om die reden was het lampje dus kapot. Heeft constant gebrand. Er moesten wat schroeven losgedraaid worden werd er gezegd en dat moest een monteur doen. Was dus helemaal niet nodig om schroeven los te draaien. Conclusie rekening van 5,50 en dan mocht ik nog blij zijn dat ik de 45 euro voorrijdkosten niet hoefde te betalen. Bedankt Stegeman. Wat een service.

  5 / 10/ 5

  Direct en snel geholpen! Top service, Stegeman team: bedankt.

  5 / 10/ 5

  Makkelijk te bereiken, auto voor de deur, heerlijk. En binnen een heerlijke verzameling van hebbedingen. Mooie Loewe TV gekocht, en die is super aangesloten en alle kabels weg gewerkt. Dikke pluim voor het RTV Stegeman team!

  5 / 10/ 5

  Heerlijke moderne "ouderwetse" winkel. Snelle actie na aankoop en goed afgewerkt thuis.

  5 / 10/ 5

  Beste winkel voor aankoop en service zoals je graag wilt. Ik blijf komen!

  1 / 10/ 5

  Slechte service! Oftewel; in het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties ........ Nee, het is niet meer de oude Stegeman van weleer! Kanttekening: De winkel is mooi en verzorgd!

  5 / 10/ 5

  Prachtige winkel en goede service