Steigerbouwbedrijf en Schildersbedrijf Bert Smoorenburg in Geulle

Steigers

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen

13 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Steigerbouwbedrijf en Schildersbedrijf Bert Smoorenburg

Foto en Video (6)

Bekijk alles

Beschrijving

Schilders en afwerkingsbedrijf Bert Smoorenburg s thuis in alle disciplines van het schildersvak. Voor particulier en bedrijf. Voor binnen- en buitenwerk. Maar ook voor steigerbouw en verhuur, professioneel kleuradvies. Houtrot-herstelwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Al twee generaties lang, meer dan 25 jaar, zorgen kennis en ervaring voor degelijk werk.

Als Erkend Schilders- en Afwerkingsbedriijf garanderen wij u vakmanschap en kwaliteit. Die garantie krijgt u zwart op wit. Bovendien hanteren wij de algemene voorwaarden zoals die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en de 'vereniging eigen huis'. Wij leveren tegen een scherpe prijs een goed stuk werk, waar u jaren-lang plezier van hebt. Of het nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk, steigerbouw en/of verhuur, wand-afwerking of kleuradvies per computer; met een erkende vakman(wij dus)bent u gegarandeerd beter af!

Voor kwaliteit en degelijk vakmanschap!

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Schilderwerken,
 • Steigerbouw,
 • Steigerverhuur

Specialiteiten

 • Gevelisolatie,
 • Gevelreiniging,
 • Graffitiverwijdering,
 • Houtrotreparatie,
 • Spuitwerken,
 • Stucadoorswerken,
 • Wandafwerking

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie FOSAG

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goed werk, servicegericht en vriendelijkHet werk is zeer netjes uitgevoerd en het resultaat is top. Ook de service verdient een pluim: na de werkzaamheden alles netjes en opgeruimd achter gelaten. Vriendelijk personeel dat ook de bijkomende werkzaamheden direct heeft uitgevoerd.
  Dus absoluut een aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  PrimaDe werkzaamheden zijn prima uitgevoerd.

  5 / 10/ 5

  Fantastisch! Wat een vakmanschap.

  Stralend resultaat.

  Prettig contact.

  5 / 10/ 5

  Snel en goedDit is een familiebedrijf wat trots is op de kwaliteit die zij leveren. Erg prettig om mee samen te werken. Denken mee, doen niet meteen moeilijk als je iets vraagt, leveren kwalitatief goed werk, werken goed door waardoor afspraken worden nagekomen en laten alles netjes achter.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenBen dik tevreden. Harde werkers en verspillen geen tijd. Zie je dingetjes die niet bevallen, het wordt meteen opgelost. Voor meer schilderwerk zal ik ze zeker weer vragen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGeheel volgens afspraak de werkzaamheden voltooit binnen de planning. Grondig en secuur werk geleverd. Zeer tevreden over prijs/kwaliteit verhouding

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGeen klachten. Uitstekend werk afgeleverd. Prettige omgang tussen personeel en bewoners.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBert heeft bij ons schitterde werk geleverd, zolder helemaal gestuct en geverfd. Alle kozijnen van binnen en buiten gelakt. En de keuken gestuct en geverfd.
  Ik raad iedereen Bert Smoorenburg aan.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPerfecte info, correcte afhandeling en kwaliteit geleverd.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldErg prettige samenwerking en een mooi resultaat.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIn alle opzichten 110% tevreden over werkzaamheden, communicatie enz. Vakmensen met hart voor het vak.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldkomt afspraken na, gebruikt goede kwaliteit verf, net personeel, niet de goedkoopste, bij onverwachtse problemen in werk wordt positief meegedacht zonder daar direct meerkosten te willen berekenen,