Steilloos Kapper in Delft

Kapper

  Vrouwjuttenland 32, 2611LC, Delft

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

11 Reviews

Steilloos Kapper

Andere resultaten voor kapper in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zo blij! Nooit eerder is mijn haar zo goed geknipt en heeft het zo lang goed gezeten! Zelfs na weken krijg ik nog complimenten dat er zo'n goede coupe in mijn haar zit.

  5 / 10/ 5

  Vandaag voor het eerst bij steilloos geweest. Wat een relaxt sfeertje hangt daar. En wat zit mijn haar geweldig. Super bedankt😊👍🏼Tot de volgende keer.

  5 / 10/ 5

  Mijn vrouw en ik zijn super tevreden met deze twee geweldige dames! Paul en Brenda

  5 / 10/ 5

  Ongelofelijk goed. Ik krijg altijd een coupe waar ik tevreden over ben. En ik ben ontzettend kritisch op kappers, dus dit is zeer uitzonderlijk. Dus ook na mijn verhuis naar Rotterdam, blijf ik naar Steilloos gaan voor mijn haar.

  5 / 10/ 5

  Ik kom al jaren Steilloos en daarvoor werd ik ook al door Angelique geknipt. Altijd goed en haar advies is ook super. Vaak weet ik het niet en laat ze plaatjes zien en vinden gezamenlijk een goed model. Echt super fijne kapsalon, bedankt

  5 / 10/ 5

  Heerlijk geknipt hoor en 't zit super goed!

  5 / 10/ 5

  Diegene die steilloos maar één ster geeft moet echt een enorm grote zeikerd zijn, kan niet anders.

  5 / 10/ 5

  Ik kom al jaren met onze zoon bij Helen en Liek en het is altijd een feestje, naderhand van iedereen complimenten over hoe goed ons haar zit.

  5 / 10/ 5

  Ik kom hier al jaren: zelfs na een verhuizing naar Amsterdam kwam ik er nog! Inmiddels woon ik weer lekker dichtbij zodat ik met gemak een frisse coupe kan laten knippen! Absoluut Vakmanschap!

  5 / 10/ 5

  Prima geknipt hele lieve dames Goeie prijs ook. Gezellig gekletst. Echt een aanrader

  1 / 10/ 5

  Zjin negatieve sterren ook mogelijk? Ongelovelijk slecht geknipt, overal los haar, en jeuk: jeukpoeder gebruikt? Nee het zogenaamde "kappersmes" (haar gesneden, huid geraakt). Verder niet in model te brengen, schots en scheef. Afrader.