Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk in Harderwijk

Peuteropvang

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Foto en Video (11)

Bekijk alles

Beschrijving

Bij SKH vinden alle peuters van Harderwijk en Hierden in de leeftijd van 2-4 jaar een veilige plek om samen te spelen, te leren en leeftijdsgenootjes te ontmoeten. We sluiten daarbij zoveel mogelijk aan bij de natuurlijke nieuwsgierigheid van peuters en hebben veel aandacht voor samen ontdekken en onderzoeken.

Spelen is leren. Dat is ons motto. Spelend leren bij SKH is leuk, leerzaam en een prima voorbereiding op het basisonderwijs.
Onder deskundige leiding van onze pedagogisch medewerkers worden peuters gestimuleerd in hun ontwikkeling. Binnen onze visie staat ruimte geven aan ieder kind centraal.

Peuters die een extra steuntje in de rug nodig hebben komen mogelijk in aanmerking voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Op alle speelzalen van SKH wordt gewerkt met de Methode Uk & Puk en kunnen peuters deelnemen aan het intensieve VVE-programma.

SKH werkt nauw samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, de basisscholen en andere maatschappelijke partners binnen de gemeente Harderwijk

Met 11 speelzalen verspreid over Harderwijk en Hierden is er altijd een speelplek bij in de buurt. Voor meer informatie of inschrijving: bezoek onze website skh-harderwijk.nl of neem contact op met de administratie 0341-460183 (dagelijks van 8.30-12.00 uur bereikbaar).

Natuurlijk bent u ook altijd welkom even te komen kijken op een bepaalde locatie. Wij vinden het wel fijn wanneer u dan even een afspraak maakt. Wij hebben dan wat meer tijd voor u en kunnen u meer uitleg geven over onze speelzaal. De telefoonnummers van de locaties vindt u op onze website: www.skh-harderwijk.nl.
We hopen u en uw kind binnenkort te mogen verwelkomen bij de speelzaal.

Overige informatie

Specialiteiten

  • Deskundige kinderbegeleiding,
  • Deskundige peuteropvang,
  • Kinderspeelzaal,
  • Peuterspeelzaal,
  • Voorbereiding basisonderwijs,
  • Vroegschoolse educatie

Service

  • Alleen op afspraak

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie Sociaal Werk Nederland

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst