Stichting Zwembaden Hoorn Recreatiebad in Hoorn nh

Zwembad

Stichting Zwembaden Hoorn Recreatiebad

Beschrijving

Slechte zomers, barre winters. Ze bestaan niet meer in De Waterhoorn. Sportief bewegen, lekker luieren, eindeloos ontspannen. Het kan 362** dagen per jaar. Bruin worden kan altijd. Is het niet op de gezellige ligweide, dan toch zeker op een van de zonnebanken.

De Waterhoorn is niet zomaar een bad. Voor wie baantjes wil trekken is er het 25 meter lange wedstrijdbad (28 graden Celsius). In het doelgroepenbad (31 graden Celsius) kan elke gewenste waterdiepte worden bereikt door middel van de beweegbare bodem, Voor het uitbundige waterplezier kunt u terecht in het recreatiebad (30 graden Celsius) met fonteinen, een 72 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek en wildwaterrivier. Alles is aanwezig voor vele uren waterplezier voor alle leeftijden.

Voor de allerkleinsten en de kleuters is er, veilig afgeschermd van de onstuimigheid, een apart peuter- en kleuter(buiten)bad. In alle rust eens even goed bijkomen kan overal in De Waterhoorn. Het subtropisch oord kent talloze verrassende hoekjes om te luieren, te lezen, of te genieten van de heerlijke hapjes en drankjes aan de bar. Op en top ontspannen terwijl de kinderen zich geen moment vervelen.

Op zondag ochtend kunt u met uw kind in het wedstrijdbad oefenen door het duikzeil onder begeleiding van een instructeur. (uw kind moet in het bezit zijn van sticker 8 om zonder vleugeltjes te te mogen oefenen).

Een kinderfeestje bij de Waterhoorn betekent fijn en veilig zwemmen en spelen in de waterspeeltuin van De Waterhoorn. Daarna ook nog lekker smullen aan een feestelijk versierde tafel, gereserveerd op naam van de jarige.

Disco zwemmen

Wat is het?
Zwemmen in het recreatiebad van De Waterhoorn met een professionele deejay van Stenekes Events.
Gedraaid worden alle top hits van nu, aanvragen van favoriete plaatjes en natuurlijk dansen met speciale lichteffecten.

Voor wie is het?
Voor iedereen van het voortgezet onderwijs, maar ben je jonger en/of ouder en vind je het leuk, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Wanneer is het?
Elke laatste vrijdag van de maand van 19.00 tot 21.30 uur

Sportief en gezond:

- Aqua-robics
- Trimzwemmen
- Aqua-joggen
- Aqua-Varia
- Aqua-spinning
- 55+ Aqua-joggen
- Seniorenzwemmen
- Zwemmen voor aanstaande moeders
- Baby-massage
- Ouder- en kindzwemmen
- Zwemmen op medisch advies

Overige informatie

Service

 • 25 m lang wedstrijdbad,
 • 72 m lange glijbaan,
 • Beweegbare bodem,
 • Disco zwemmen,
 • Doelgroepenbad,
 • Peuter-, kleuterbad,
 • Recreatiebad met fonteinen,
 • Voor de openingstijden kijk op onze website www.waterhoorn.nl,
 • Wildwaterkreek, -rivier,
 • Zonnebanken,
 • Zwembad

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst