Studio Roscher Piercing in Weidum

Tattoo, piercing en bodyart

Studio Roscher Piercing

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Studio Roscher is gespecialiseerd in piercen , tattooverwijdering, Brazilian waxing en diverse andere vormen van ontharen.

Piercing
Mijn specialisme is de zogenaamde genitale piercing, ook wel intieme piercing genoemd. Zo plaats ik al 20 jaar de triangle en voor een echte clitoris piercing kun je hier ook terecht.
Ik verzorg niet alleen de plaatsing van piercings, maar ook een vrijblijvend informatief gesprek over het laten plaatsen van een piercing is hier een zeer gewaardeerde service. Al je vragen kunnen dan de revue passeren, want ik vind het uitermate belangrijk dat je volledig geinformeerd bent voor je besluit een piercing te laten zetten.

Ontharen
Naar het piercen houd ik mij ook bezig met diverse vormen van ontharen. Zo ben ik een van de weinigen in het noorden waar je terecht kunt voor een Brazilian waxing. Bij Brazilian waxing wordt het haar dat in de schaamstreek groeit met hars verwijderd.
Je kunt bij mij ook terecht voor duurzaam ontharen met IPL, het zogenaamde flitsen. Hiermee kan ik het haar soms zeer langdurig laten verdwijnen. Het definitief verwijderen van het haar is uitermate lastig. Soms is de haargroei zo hardnekkig dat je toch zo nu en dan een herhalingsbehandeling nodig hebt.

Verwijderen van tatoeages
Mijn nieuwste service is het verwijderen van tatoeages. Hiervoor heb ik een zogenaamde Q switched laser. Deze laser is tot nu toe de beste laser voor het verwijderen van tatoeages en kan meerdere kleuren doen. Alleen geel en lichtblauw blijven lastig.

Overige informatie

Service

  • Alleen op afspraak

Parkeren en bereikbaarheid

  • Bereikbaarheid Routeplanner via website

Betalingsmogelijkheden

  • Contant

Aangesloten bij / Certificering

  • Vakvereniging VPPN
  • Branche organisatie EAPN

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst