Supermove Verkroost in Leiderdorp

Verhuizers

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 14 beoordelingen

14 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Supermove Verkroost

Andere resultaten voor verhuizers in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 14 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenDag voor de verhuizing werd er ingepakt. Dit ging zeer vakkundig en snel! de verhuisdag hetzelfde team + versterking om de verhuizing op 1 dag uit te voeren!
  Super team en leuk in de omgang!

  dat het mensen werk is blijkt aan een klein krasje op ons nachtkastje. Hierover werden netjes formulieren ingevuld en de schade was zeer snel en naar 100% tevredenheid opgelost!

  Wij zijn nu even klaar met verhuizen, maar mochten we ooit weer vertrekken uit bodegraven of er binnen verhuizen weten wij welk verhuisbedrijf dit gaat doen!

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldAlles is mogelijk bij deze verhuizer. Een geweldig team verhuizers bij zowel het laden als het lossen, verdeeld over 2 dagen, i.v.m. afstand verhuizing.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldGoede en vakkundige afwerking van onze verhuizing.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenHet contact verliep super. Tijdens het offertebezoek is alles heel duidelijk uitgelegd. De verhuizers waren vakmensen.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldik beveel nooitaan

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldDe verhuizing is op een realistische wijze gepland en uitgevoerd. De ene dag alles ophalen en (i.v.m. reistijd) de volgende dag alles bezorgen in de nieuwe woonplaats.
  De vooraf overeengekomen prijs was heel redelijk, ook in vergelijking met anderen. (Dat er achteraf bezien sprake was van minderwerk is dan ook net zo min van invloed op deze prijs als wanneer er meerwerk zou zijn geweest.)
  Aangezien ik alles alleen moet doen, wordt het zeer gewaardeerd dat men niet moeilijk doet over het moment van ophalen van de geleende verhuisdozen.
  Erg vriendelijke taxateur en verhuisteam. Die jingens weten ook van doorwerken en namen mij zo een hele zorg uit handen. Kortom, ik ben een tevreden klant.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldWij waren super blij dat we ons hebben laten verhuizen. Scheelde ons enorm veel stress het ging mega snel zo snel hadden we het zelf nooit kunnen doen. Wij zijn echt blij dat we ons hebben laten verhuizen.

  Afspraken die er waren gemaakt kwamen ze keurig na. Niet te laat gekomen voor afspraken maar ze waren wat eerder. Super fijn!

  Dozen kon je krijgen ver van te voren en ook daarna lang genoeg hebben nog. Gelukkig na 2 weken al afspraak dat ze opgehaald werden want waren er toch best veel.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldop de afgesproken tijd komen.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldDe verhuizers hebben hard gewerkt met 3 uur waren ze klaar.Vriendelijk behulpzaam en vakkundig

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldOngelooflijk wat een geweldige prestatie hebben Sander en Rico geleverd. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Niets was hun te veel. Hebben ook al onze lampen afgehaald en opgehangen.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldAlles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader.

  3 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaringVriendelijke chauffeur, fijn dat mijn partner ook een actieve rol kon spelen in de verhuizing waardoor de kosten minder hoog waren.

  3 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaringHulpvaardige verhuizers, meedenkend en vriendelijk. Complimenten voor Dwight, Sander en Dennis.
  Lege dozen worden vlot opgehaald.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldben zeer tevreden over mijn verhuizing..
  alles ging rustig en in goede samenwerking..

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenZeer leuk en professioneel verhuisteam kwam mij verhuizen. Ik raad dit verhuisbedrijf zeker aan!

  3 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaringVerhuizing mogelijk gemaakt in 4 werkdagen, aardige en deskundige taxateur. Snelle levering benodigde goederen en snelle, vriendelijke communicatie.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenSnel, efficient, vriendelijk

  3.5 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaring

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldAlles werd goed ingepakt en met voorzichtigheid behandeld.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenSnel en alert reagerend.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldprofessionele verhuizers!

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldGoede mail contacten vooraf (inclusief taxatie), prima gasten die kwamen verhuizen!

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldBijzonder leuk team, gaat goed om met de spullen

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldSuper flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.)
  Deskundig en professioneel
  Extra personeel toen het nodig was
  Demontage en montage gingen heel goed


  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldNauwkeurigheid van en communicatie met verhuisteam, netjes rekening gehouden met muren en ramen, meubels etc. Flexibiliteit m.b.t. verplaatste verhuisdatum. Extra mensen opgetrommeld op verhuisdag toen bleek dat het allemaal wat langer zou gaan duren.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld