SVR Boerderij-Camping Woltas in Zieuwent

Camping

7.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

SVR Boerderij-Camping Woltas

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor camping in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  We blijven terug komen !Zeker een aanrader echt super gastvrij !!

  5 / 10/ 5

  Fijne, vriendelijke en erg gezellige camping!Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf op camping Woltas! Vanuit de volleybalvereniging organiseren wij om het jaar een jeugdkamp (+/- 20 kinderen). Hierbij verblijven wij al een aantal jaar achter elkaar op camping Woltas, omdat dit ons zo goed bevalt. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Komen af en toe even kijken en een gezellig praatje maken.

  De camping is erg overzichtelijk, ruimtelijk heeft een mooi gras/speelveld voor de kinderen en de accommodatie, douches en toiletten zijn prima en netjes. Er zijn genoeg tafels en bankjes beschikbaar voor grotere groepen. Bij slecht weer kan ook gebruik worden gemaakt van de binnen accommodatie. De ligging is ook perfect, tussen Lichtenvoorde en Zieuwent in.

  De perfecte locatie voor een kamp met (veel) kinderen!

  3 / 10/ 5

  Zeer vriendelijke mensenZeker de moeite waard om nog een keer terug te komen. Alleen fietsenstalling staat op een rare plek. Je zet niet gauw daar je fiets in.

  5 / 10/ 5

  Heel vriendelijke, aardige mensen. Alles was schoon en etjes.Het eerste telefonische contact was al heel vriendelijk. Ik werd goed begeleid bij het invullen van het inschrijfformulier.
  De camping was goed schoon en alles wat wij nodig hadden was aanwezig.
  We hebben heerlijk genoten van de zelfgemaakte yoghurt en gekeken bij het melken van de koeien.
  Contact met de eigenaar was makkelijk. We konden met onze vragen bij hem terecht en werden vriendelijk geholpen.
  Schitterende omgeving om mooie fietstochten vanaf de camping te maken en hele leuke plaatsen in de omgeving.

  2 / 10/ 5

  Hebben al eens beter gestaanHet veld was mooi,het sanitair niet echt...we misten warm water bij de wastafels en de wc's spoelen niet goed door..Het mag wat schoner..😕

  3 / 10/ 5

  Rustige camping op de laatste dag naHet was rustig alleen door de activiteiten de laatste dag werd het heel onrustig (motorclub, familie 40 personen, karateclubfeest). Dit past niet bij een kleine rustige camping en had minimaal van tevoren gemeld kunnen worden. Speeltoestel voor de kinderen was leuk, maar oud en niet echt heel veilig. Verder was het een leuke ervaring.

  3 / 10/ 5

  Vriendelijke eigenaarIn eerste instantie een rustige camping alleen jammer dat er festiviteiten worden gehouden met veel deelnemers. Met zoveel deelnemers is het sanitair niet toereikend.
  Voor echte rustzoekers zal ik deze camping niet aanbevelen eerst vragen of er festiviteiten worden georganiseerd.