Switte Bewegingscentrum in Buitenpost

Fitness

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Switte Bewegingscentrum

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ik heb na lang aarzelen en jarenlange dieetpogingen (heb echt ieder dieet gevolg....) het afvalprogramma In Balans gevolgd.De combinatie van goed eten (ik bleek trouwens veel te weinig te eten) én bewegen blijkt voor mij dé oplossing te zijn. Ik val af en voel me ontzettend goed, vooral ook mentaal. De begeleiding is echt súper en de sfeer is ontzettend fijn. Ik had zelf een totaal ander beeld bij een sportschool, het is gewoon gezellig en leuk om er te zijn. De medewerkers zijn betrokken en motiveren mij enorm. Ik ben een klant voor het leven, écht! Ik heb trouwens nog nooit een review geschreven, maar voor Switte doe ik het graag!

  5 / 10/ 5

  Ben EINDELIJK al die kilo's kwijt die ik zo graag kwijt wilde. Bij Switte is de begeleiding echt goed. Het was voor mij een enorme stap om hier zo maar binnen te stappen, maar ik werd geweldig opgevangen en ik voel me er echt thuis en welkom. Geen zware jongens enzo maar gewoon allemaal mensen die lekker willen sporten.Naast de begeleiding bij het sporten krijg ik begeleiding met mijn voeding ?n heb ik iedere week een weegafspraak. Een goede stok achter de deur. Mijn leven is totaal veranderd, mijn lijf ook en ik voel me heerlijk! Switte is wat mij betreft een echte aanrader. Ze maken waar wat ze er beloven!

  5 / 10/ 5

  Sport hier samen met mijn man en dochter en onze jongste doet er Streetdance. Goede sfeer, leuke instructeurs, altijd een luisterend oor, al met al ontzettend fijn sporten hier!

  5 / 10/ 5

  Ontzettend goede sfeer, superschoon, enthousiaste medewerkers die zorgen voor uitstekende begeleiding! Echt soprten met plezier daar!