Tafel Thuis - Dé Zeeuwse Keuken in Middelburg

Maaltijdbezorging

Tafel Thuis - Dé Zeeuwse Keuken

Foto en Video (11)

Bekijk alles

Beschrijving

Tafel Thuis is een onderdeel van zorgaanbieder Zorgstroom.

Tafel Thuis bereidt maaltijden volgens het 'koelverssysteem'. Hierdoor zijn versheid en voedingswaarden gegarandeerd.

De maaltijden worden voor particulieren bezorgd op Walcheren en Schouwen Duiveland. Op dit moment is het nog niet mogelijk om maaltijden te betrekken als u op Noord- of Zuid Beveland woont.

Voor instellingen en bedrijven bestaat wel de mogelijkheid om ook op de Bevelanden te leveren.

Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek aan onze website. Wanneer u wilt reageren op een onderwerp, dan kunt u dat doen middels het formulier onder het kopje 'contact'.De naam Tafel Thuis symboliseert de vrijheid van het kiezen van de eetlocatie van een maaltijdgebruiker. Of men nu in een groep eet of alleen in een woning, men tafelt thuis in de eigen woonomgeving.

Tafel Thuis is een grootkeuken die als doelstelling heeft het leveren van kwalitatief hoogwaardige maaltijden tegen een betaalbare prijs. Er wordt gestreefd naar het gebruik van verse ingrediënten, een gevarieerd aanbod en aandacht voor individuele wensen. Bij dit laatste moet u denken aan de mogelijkheid van dieetmaaltijden, maar ook aan maaltijden voor mensen die bijvoorbeeld vanuit hun geloof bepaalde gerechten niet eten. Met individuele wensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden.

De maaltijden en onderdelen van maaltijden worden op een semi-ambachtelijke manier bereid. In combinatie met een scherpe prijsstelling ontstaat een product met een prima kwaliteit/prijsverhouding.

Kwaliteit en gezonde voeding staan hoog in het vaandel bij Tafel Thuis en daarin onderscheiden de maaltijden zich dan ook van de kant en klare maaltijd die in de schappen van de supermarkt te vinden is.

Overige informatie

Specialiteiten

  • advies & trajectbegeleiding,
  • catering,
  • instellingen en bedrijven,
  • maaltijdverzorging,
  • particulieren,
  • uitvoering van de maaltijd

Service

  • Bezorgservice

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang

Aangesloten bij / Certificering

  • Overig Tafel Thuis is onderdeel van zorgaanbieder Zorgstroom

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst