TailormadeSuits in Tilburg

Maatkleding

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 187 beoordelingen

187 Reviews

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Vriendelijke ontvangst, prettig vakmanschap en alle tijd voor jou als klant.
  Negatieve ervaring: Geen.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik kan heel kort zijn. Super goede service en komen alle afspraken na die we hadden gemaakt. Ons trouwdag was perfect ook met betrekking tot mijn super gave pak dankzij TAILORMADESUITS.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Wanneer je on een bepaalde kleur vraagt en op dat moment de kleur niet aanwezig is maar naderhand wel wordt gevonden wordt je gemaild dat met een foto van de kleur. De medewerkers zijn vriendelijk en nemen ook echt de tijd voor je. Ook weet men waar zij over praat. Wanneer er iets niet goed is wordt er niet moeilijk overgedaan maar gewoon aangepast. Tot slot geven de medewerkers goede adviezen wat betreft kleurcombinaties e.d.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: was op zoek naar een vader/zoon (8jaar) pak en via google kwam ik op Tailormade. Dus een specifieke zoektocht heeft me bij jullie gebracht. Erg positief over het resultaat en de uiteindelijke uitvoering (bruiloft). Erg klantvriendelijk goede prijs/kwaliteit. Volgende reguliere pak zou ik daar kopen.
  Negatieve ervaring: is er niet. Nou ja.... lokatie is niet bijzonder uitnodigend. Winkel in een kantoorpand.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Een echt maatpak die goed wordt aangemeten is niet vanzelfsprekend en zeker niet in de regio. Daarom ben ik blij met dit adres en de fijne medewerkers.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Erg tevreden over mijn eerste maatpak. Ik werd erg goed geholpen en daar is uiteindelijk een perfect passend persoonlijk pak uitgekomen. Ik ben hier erg blij mee!!
  Negatieve ervaring: Locatie niet heel centraal gelegen.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik ben nu twee keer bij TailormadeSuits geweest en over beide keren ben ik erg tevreden. Ik draag de kleding dan ook bijzonder graag. Het personeel geeft fijne en goede adviezen en neemt de tijd voor je. Ook het uiteindelijke product voldoet absoluut aan mijn verwachtingen. Ik kom hier graag weer.
  Negatieve ervaring: Eigenlijk ben ik vooral positief over TailormadeSuits, het enige puntje van kritiek dat ik heb is de locatie. De winkel opzich is ruim en goed ingericht, maar het is boven en heeft geen lift. Zelf loop ik slecht en maak ik gebruik van een rolstoel dus dat is lastig. Gelukkig kan ik goed naar boven lopen en zijn de medewerkers altijd bereid mijn rolstoel naar boven te tillen. Uiteindelijk is het dus geen probleem (voor mij) maar een lift of een locatie op begane grond zou voor mij het cijfer voor de locatie zeker twee a drie punten omhoog stuwen.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: We werden erg vriendelijk geholpen door Marc Boer. Er werd veel tijd genomen en goed geluisterd naar onze wensen, waardoor het trouwpak helemaal zo was zoals wij hoopten. Mede dankzij het prachtige pak hebben wij een fantastische trouwdag gehad. Niets negatiefs aan te merken wij zullen de winkel zeker bij anderen adviseren!

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Perfect
  Negatieve ervaring: Niet van toepassing

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Negatieve ervaring: Die is er niet, al zou ik: als iemand gaat trouwen en trouwpak van €1.000 aanschaft er flesje bubbels bij doen. Is leuke reclame.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Perfecte prijs/ kwaliteitsverhouding, precies naar eigen wens en maat.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik heb 2 supermooie pakken gekocht. Ook wordt er echt de tijd voor je genomen en meegedacht.
  Negatieve ervaring: (Niet echt heel negatief maar toch een kleine maar) op het raam wordt er geadverteerd met pakken v.a. 299,- e.d. maar voor het overgrote deel van de stoffen ben je natuurlijk meer dan het dubbele kwijt.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: We hebben voor onze bruiloft van 30-09-'16 in totaal 9 pakken gekocht voor mijzelf als bruidegom, maar ook voor de best men en dag/avond gasten. We zijn allemaal super tevreden! Super aardige kerels van Tailormade, die echt verstand van zaken hebben. Als ik binnen stap is het alsof ik bij vrienden over de vloer kom. Qua prijs kan je het zo gek maken als jezelf wilt, maar de start prijzen zijn niet hoog. Ik zal zelf in ieder geval geen pak elders kopen wat geen maat-werk is omdat de prijs waarschijnlijk niet veel lager dan zijn bij Tailormade. Marcel
  Negatieve ervaring: Doen ze niet aan bij Tailormade.

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Hele fijn personeel en voldoende keuze/kwaliteit

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Een niet al te grote en gewone winkel met toch heel veel keus Zeer deskundige en vriendelijk personeel. Niets opgedrongen maar op het juiste moment hun kennis en vakmanschap laten gelden om tot een uitstekende keuze te komen voor een aangename prijs. Tijdens de trouwerij is er een vlek op het pak gekomen en deze bij de winkel neergelegd met de vraag hoe dit het beste te reinigen Men nam het kostuum in en na enige tijd kreeg ik het kosteloos en weer als nieuw terug , wat een service. Heb deze winkel al aan een kennis aanbevolen en weet zeker dat het hem zal bevallen.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: HEEL goed geholpen ,goede kwaliteit,goede prijs.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Geweldig geholpen met het zoeken naar juiste materiaal en kleur en alle tientallen duizenden (zo lijkt het) keuzes die gemaakt moesten worden
  Negatieve ervaring: Ik had met het passen en halen van het pak een iets vrolijkerer bedoeling verwacht. Was wellicht iets te sober voor een pak wat voor mn trouwerij was.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Hier vond ik wat ik zocht, een maatpak wat aan al mijn wensen voldeed en nog goed betaalbaar was ook
  Negatieve ervaring: Geen

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zonder twijfel beste ervaring ooit bij het aanschaffen van kleding ! Overal een 10 voor geven is misschien niet heel erg realistisch, maar deze zaak verdient het gewoon

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Altijd hartelijke ontvangst, streven naar perfect eindprodukt. Indien nodig wordt gelijk actie genomen om pasvorm aan te passen.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Mooie/goede kwaliteit, véél keuze en goed advies! Ik blijf komen en beveel iedereen aan om hier je maatpak te halen.
  Negatieve ervaring: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Service en persoonlijke was top. Bovendien ben ik erg tevreden over de kwaliteit van het pak en de prijs valt reuze mee.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Al sinds aanschaf van trouwpak klant bij Tailormadesuits. Koop altijd maathemden. Betaal liever iets meer dan rond te lopen in slechtzittende confectie.
  Negatieve ervaring: Niet zozeer negatief, maar eerste overhemden op basis van meten zitten eigenlijk te ruim. Nogmaals laten opnemen en laatste twee overhemden zitten veel beter. Ik ben in die periode niet afgevallen of aangekomen.

  4.5 / 10/ 5

  Negatieve ervaring: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Geweldig bedrijf met enthousiaste medewerkers. Welke mij elke keer verbazen over hoeveel kwaliteit je mag ontvangen in combinatie met de aandacht en de juiste prijs! Aanrader voor een ieder.
  Negatieve ervaring: nvt

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: prima maatpak, super klantvriendelijke bediening. Kwaliteit pak is goed, hemden slecht.
  Negatieve ervaring: deodorant vlekken in de hemden. Erg kreukbaar

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ze hebben een schitterend pak geleverd waar iedereen super goede commentaar op had. Ga zeker teruggaan als ik een nieuw pak nodig heb.
  Negatieve ervaring: Een klein beetje moeilijk om te kiezen uit al de verschillende soorten stof.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Voor een feest een prachtig pak gekocht. Zeer tevreden klant die vaker terug gaat komen. Ook zeer te spreken over het tijdig aanleveren van het pak.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: goede service en leuke mensen in Tilburg
  Negatieve ervaring: geen

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Bedankt voor de fantastische service!
  Negatieve ervaring: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Persoonlijke benadering, goed advies, er wordt rekening gehouden en geadviseerd over de wensen van de klant. Erg goed kwaliteit en afwerking van het gekochte.
  Negatieve ervaring: Geen

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Pakken en shirts zijn altijd goed
  Negatieve ervaring: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Heel tevreden
  Negatieve ervaring: Broek was niet goed geperst

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Super snel geregeld! Top kwaliteit!

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Pas- en keuze momenten waren erg prettig! Ontvangst met een kop koffie en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Het eindresultaat is een fantastisch trouwpak waar iedereen complimenten over maakte. Aanrader!
  Negatieve ervaring: Niet van toepassing

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Gewoon Super! Dit is de plek waar ik vanaf nu heen ga voor een maatpak.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goede snelle en vriendelijke meetservice, overhemden zijn erg goed op maat.
  Negatieve ervaring: Geen negatieve algemene ervaring. Overhemden materiaal gaat wat snel een beetje 'pillen'. Daarnaast blijven er gauw pluisjes aan plakken.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer goed geholpen door de twee enthousiaste verkopers. Fijn dat ze ook meningen gaven vanuit eigen voorkeuren.