Talencursussen Frans Alliance Française in Bavel

Taalschool

Talencursussen Frans Alliance Française

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

WAT IS DE ALLIANCE FRANCAISE?
De Alliance Française is een wereldwijde organisatie met als hoofdkantoor Parijs. Zij heeft als doel de Franse taal en cultuur te bevorderen en te verspreiden. In Nederland werd de Alliance Française des Pays-Bas (AFPB) opgericht in 1888.
In ons land telt 33 afdelingen.

WAT BIEDT DE ALLIANCE FRANCAISE BREDA?
AF Breda is een actieve stichting van en voor mensen die geïnteresseerd zijn in Frankrijk, de Franse taal, cultuur en samenleving. U vindt er een eerste opstap naar een cultuur die u zeer zeker zal boeien, en ook vergevorderde francofielen kunnen bij ons hun hart ophalen.

Of u nu Frans wilt leren vanwege uw werk, vakantie of huis in Frankrijk, de Alliance heeft de juiste cursus voor u.
De cursussen bij de Alliance Française zijn ingedeeld volgens het Europees Referentiekader. Naast groepslessen is het ook mogelijk om incompany trainingen en privélessen te volgen. Het onderwijs wordt onder andere ondersteund door de Culturele Dienst van de Ambassade van Frankrijk.

Taal en cultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vandaar dat de Alliance in aanvulling op het cursusaanbod,
een aantal culturele activiteiten aanbiedt: chansonavonden, lezingen, literaire avonden en reizen (Lille, Parijs en Reims) waardoor u de gelegenheid krijgt kennis te maken met de Franse cultuur en samenleving. De Alliance Breda telt 2 Clubs de lecture (leesclubs), 2 Clubs culinaires (kookclubs) en een Club de cinéma (filmclub). Frankrijk wordt op dit manier voor u nog interessanter! Landelijk worden de culturele activiteiten gecoördineerd door de Alliance Française des Pays-Bas en ondersteund door de Franse Ambassade in Nederland. Leden ontvangen periodiek actuele informatie over onze activiteiten.

Voor meer informatie:
Website: www.alliance-francaise.nl
Contact: cursuscentrum-breda@alliance-francaise.nl (dhr. Wim Bekkers)

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Diensten

  • Talenonderwijs

Opleidingsvorm

  • Cursussen / taalcursussen,
  • Groepscursussen,
  • Individuele lessen

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst