Talpa Media Holding NV in Laren nh

Omroepen - Radio en TV

4.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

11 Reviews

Talpa Media Holding NV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor omroepen - radio en tv in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Mijn probleem is netjes opgelost. Ik kan weer na weken op de krant .En ook weer mee reageren. Dank je wel

  1 / 10/ 5

  Al vanaf maandagmiddag 12_8_2019 kan je niet op de krant op de telefoon,alleen op je pc kan je de krant zien,erover gebeld maar krijgt een onbeduidend antwoord,het is nu donderdagavond en kan er nog steeds niet op. Ik heb geen pc,alleen telefoon. Dus kan ook geen stem uitbrengen op woensdag of volgende week dinsdag. Belachelijk bedrijf is dit,maar wel betalen dat vergeten ze niet,dus ik heb mijn langste tijd gehad bij Utopia, ga mij opzeggen.

  1 / 10/ 5

  Ik betaal voor de streams kijken en de krant lezen. En wil graag mee reageren op de krant. Maar ik kan helemaal niks. Alles komt in de bemiddeling. En kan ook geen krant lezen. Weet niet wat ik fout heb gedaan. Heb maar weer opgezegt

  4 / 10/ 5

  Hallo als ik wat op de Utopia krant wil schrijven gelijk een foutmelding.Ik hoor er meer mensen over.Hoe komt dit

  1 / 10/ 5

  Helemaal ruk

  1 / 10/ 5

  Ik heb een premium paspoort voor Utopia. Heb vaak een mail verzonden,maar ik krijg gewoon GEEN antwoord op mijn vraag waarom ik maar 1 stream kan bekijken!

  1 / 10/ 5

  Ook ik heb een premium paspoort maar geen toegang tot de streams Betalingen gaan gewoon door schandalig

  1 / 10/ 5

  Ik heb een betaald paspoort maar krijg geen streams en bij mijn paspoort staat dat ik een gratis paspoort heb. In mijn mail van Utopia staat toch duidelijk dat ik door mijn betaling toegang heb tot 27 Jan(automatische afschrijving iedere maand al vanaf Utopia 1 aflevering 1). Ik weet niet waar ik moet zijn om dit opgelost te krijgen.

  2 / 10/ 5

  ik vind dit schandalige ik heb betaald en mijn paspoort is verlopen en talpa zeg dit via mijn imail Beste Chris, Er lijkt iets mis te zijn gegaan met de maandelijkse betaling van jouw Utopia paspoort. We hebben jouw transactie niet kunnen voltooien. Ga naar sbs6.nl/utopia om de betaling alsnog te voldoen. Lukt het je nog steeds niet om de transactie te voltooien? Neem dan contact op via het contactformulier op de website zodat wij jou kunnen helpen om toegang te behouden tot Utopia. Groeten uit Utopia! nou ik heb naar hilversum gestuurt en naar amsterdan met bewijs van betaling voor utopia paspoort die elke maand door utopia afgescheven word en nu word er gezegt is niet gelukt ik bel talpa op ik heb nu brieven gestuurt even afwachten maar niks gehoort tot nu toe word door talpa sbs niks totaal niks respons of ik weer beeld krijg of ze gaan helpen nou john de mol je mag ene na anderen gaan veranderen met mederwerkers die mensen niet helpen kwa betalingen of klachten schandalige

  1 / 10/ 5

  Onterechte afschrijvingen terwijl ik geen premiumpaspoort meer heb!!! Je kan alleen mailen of bellen naar bovenstaand telefoonnummer, maar daar zeggen ze dat ze alleen kunnen doorsturen. Kortom ik kan nergens terecht. Men vindt het ook heel vreemd dat ik niet beantwoordt word. Dat zou binnen 5 dagen normaal gebeuren. Inmiddels zijn er maanden overheen gegaan met GEEN REACTIE. Ik vindt dit schandalig!!!!

  5 / 10/ 5

  vreselijk. Na 100 km. met veel file leed .rijden we naar laren .naar utopia wel te verstaan. Daar zou vandaag 27 september markt zijn.nu bij de poort konden we niey verder. Je moest kaarten hebben .nu nooit zo begrepen.stom want ook draait het daar al lange tijd om commercie. Ik be meteen eerste kijkster van het uur af. Wat een bedrog.