Tandarts I Kiknadze MSc in Roermond

Tandarts

Tandarts I Kiknadze MSc

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor tandarts in de buurt

Beschrijving

Het doel van onze tandartspraktijk is om in de stad Roermond als topmerk waargenomen te worden. Daarvoor werken wij hard en bieden wij u vele voordelen waarvan u kunt genieten als patient. U kunt contact met ons opnemen om dit zelf te ervaren. Laat ons u overtuigen door ons concept en praktijkvoering!

Onze praktijk groeit steeds meer daarom nemen wij nog nieuwe patienten aan. Behandeling op zaterdag en in de avonduren mogelijk. Een spoedafspraak mogelijk ook voor onze nieuwe patienten.

Het belangrijkste in ons concept van de praktijkvoering is de uitstekende service voor de patiënten . Dit betekent ten eerste goede informatie over de gebitssituatie van de patiënten, behandeling met de modernste behandelmogelijkheden (behandeling met intra-orale camera, gebruik van verdovingsgel om pijn tijdens prikken voor te komen, vervangen van de verloren gegaan tanden met implantaten). Dit alles gebeurt in rustige en aangename sfeer. Tijdens de behandelingen ligt het oogmerk op PIJNLOZE behandelingen van de patiënten.

Een goede prijs voor de tandheelkundige behandelingen hoort ook bij de goede service. Daarom heb ik bewust voor heel scherpe tarieven gekozen. Zo kost bijvoorbeeld bij ons een 3-delige brug ca.. 1150 euro (gemiddelde prijs in Nederland 1500 euro), een implantaat inclusief de kroon kan men al vanaf 1200 euro krijgen (gemiddelde prijs in Nederland 1800 euro).

Overige informatie

Behandelingen

  • Facings,
  • Orthodontie,
  • Periodieke controle,
  • Sealen

Aangesloten bij / Certificering

  • Vakvereniging NMT

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst