Tandartspraktijk H. Kazem in Arnhem

Tandarts

5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Tandartspraktijk H. Kazem

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor tandarts in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Vanaf 1973 ben ik in deze praktijk geweest bij dhr. Souren waar ik altijd zeer tevreden mee geweest ben. Enige jaren geleden bij dhr. Kazem terecht gekomen, eerst tevreden. Na overname veranderde de sfeer binnen de praktijk, niet in het voordeel. Ik ben overgegaan naar een andere tandarts. Deze constateerde een uitgebreide parodontitis, waarvoor ik nu al enige vervelende behandelingen én rekeningen verder ben. Dhr, Kazem heeft mij nooit iets hierover verteld, slecht, heel slecht. Lager dan één ster kan ik niet beoordelen, jammer.

  5 / 10/ 5

  Top tandartsenpraktijk

  1 / 10/ 5

  Vreemde man! Lijkt wel meerdere persoonlijkheden te hebben. Het ene moment is het een vriendelijke tandarts die goed uitlegt en de andere keer een agressieve man die schreeuwt naar alles en iedereen. Nooit meer hier heen.

  1 / 10/ 5

  Wat een vervelende man!

  5 / 10/ 5

  Erg vriendelijke en kundige tandarts. Hij weet heel goed om te gaan met patiënten die wat schrik hebben voor tandartsen. De mensen worden op het gemak gesteld. Apparatuur is allemaal gloednieuw. Alles doet heel professioneel aan. Na het overlijden van meneer Souren heb ik in meneer Kazem een bijzonder prettige en moderne opvolger gevonden.

  5 / 10/ 5

  Ik ben al 20 jaar patient bij tandarts Kazem, hij heeft verstand van zaken en handelen niet zonder overleg. Een erg vriendelijke en behulpzame man. Hij behandeld niet zonder uitleg en probeert me alles te verduidelijken met behulp van computermodellen etc. Ik ben zeer tevreden. Het personeel is ook altijd vrolijk en vriendelijk.

  1 / 10/ 5

  Dhr. Kazem is een man die patiënten behandelingen verkoopt zonder dat daar kundige uitleg bij komt. Bij navraag krijgen patiënten een raar antwoord wat niets met de behandeling te maken heeft. Op rekeningen worden diverse posten in gefactureerd die achteraf niets met de behandeling te maken hebben. Wij willen op deze manier andere mensen waarschuwen voor deze man.

  1 / 10/ 5

  Na de overname van de praktijk van Souren is tandarts Kazem veranderd in een agressieve man. Patiënten en tandartsassistentes krijgen er flink van langs. Kazem is als tandarts ondernemer een heel andere tandarts dan in loondienst. Helaas voor ons reden om hier nooit weer te komen