Tanis Autobedrijf in Waddinxveen

Occasions

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 364 beoordelingen

364 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Tanis Autobedrijf

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Overige informatie

Diensten

 • APK keuring,
 • Financiering

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 364 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Chapeau...Voor de 1e keer een auto (golf) gekocht bij Tanis auto uit Waddinxveen.
  Mijn inruil een Polo uit 2005, na een uitgebreide proefrit met de Golf was voldoende om onder het genot van koffie een goede inruil prijs te krijgen daar ook Remi Tanis enthousiast toonde over de Polo...het gesprek eindigde met de aankoop van de Golf...en ik moet zeggen op en top een auto bedrijf waarin men laat zien dat een klant het gevoel moet krijgen van ' Hier wil ik mijn auto kopen' mijn complimenten aan de monteurs die onze Golf in nieuwstaat hebben klaargemaakt.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer klantgericht met persoonlijke aandacht en betrouwbaar in de auto's door hun onderhoduden.Diverse tweede hands auto's bij Tanis gekocht en nooit teleurgesteld. Er wordt gezocht naar een au to zo dicht mogelijk bij je wensen maar binnen je budget.
  Zeer aanbevelingswaardig

  5 / 10/ 5

  Bijzonder prettig geholpen Prettig geholpen en deskundig

  5 / 10/ 5

  Geweldige serviceIn het voorjaar hier een auto gekocht. Naderhand wat problemen met trekhaak en portierslot gehad. Op een prima manier verholpen, de service na de auto gekocht te hebben is geweldig.

  5 / 10/ 5

  Goede service bij aanschaf van een mooie occassion!Recentelijk bij Autobedrijf Tanis een BMW F31 (3-serie station) 320i benzine gekocht met 130.000 km op de teller uit februari 2014.

  De auto zag eruit alsof hij zojuist nieuw was geproduceerd. Op heel de buitenkant van de auto geen krasje te bekennen en ook het interieur zag er als nieuw uit. De auto was dus goed klaar gemaakt voor de testrit.

  De motorruimte zag er netjes uit maar was (gelukkig) niet gecleand dus je kon zien dat er geen lekkagesporen te bekennen waren. Bij een helemaal schoon gespoten motorruimte zet ik toch altijd mijn vraagtekens namelijk.

  Na een testrit te hebben gemaakt was ik verkocht. De auto reed fantastisch.

  Na verloop van tijd merkte ik dat de temperatuur van de motor richting de 120 graden liep. Eerst dacht ik dat er een probleem met de koeling was omdat koelvloeistof normaliter rond de 90 graden hoort te zijn. Uiteindelijk bleek het (mede door onderzoek van Autobedrijf Tanis) de olietemperatuur te zijn die wel 140 graden mag worden als je in de Alpen goed doorrijdt (bevestigd door BMW dealer). Geen probleem dus! :)

  Niet alleen bij de aanschaf maar ook bij bovenstaand issue wat dus geen issue was, heeft Autobedrijf Tanis perfecte service verleent.

  Remo en de monteurs, bedankt voor de service en wie weet tot de volgende auto :)

  5 / 10/ 5

  Gewoon uitstekend, toppp!!!!!! Autobedrijf Tanis is een goed bedrijf, ze zijn betrouwbaar,klantvriendelijk en goede service. Je gaat altijd met een smile weg. Ze zijn gewoon toppp!!!!!

  5 / 10/ 5

  SuperSuper net zoals altijd.

  Correct snel en netjes.

  4.5 / 10/ 5

  Heel goed Netjes en eerlijk geholpen . Leuk familiebedrijf

  4.5 / 10/ 5

  Enorm vriendelijk en een geweldige service.Een aanrader om hier een auto te kopen.

  5 / 10/ 5

  PERFECT BEDRIJF !ZEER GOED
  VERTROUWD
  ZEKER AAN TE BELEVEN

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldIk heb bij dit bedrijf een vrijwel nieuwe auto gekocht en mijn oude ingeruild. Het gesprek verliep uitermate plezierig, er wordt goed naar de klant geluisterd. SERVICE mag gerust met hoofdletters geschreven worden.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf een vrijwel nieuwe auto gekocht en mijn oude ingeruild. Het gesprek verliep uitermate plezierig, er wordt goed naar de klant geluisterd.
  SERVICE mag gerust met hoofdletters geschreven worden.
  Aanbeveling: ja

  3.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenKlantvriendelijkheid en service staat voorop bij dit familiebedrijf

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Klantvriendelijkheid en service staat voorop bij dit familiebedrijf
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldPrettige ontvangst en afhandeling van de koop.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Prettige ontvangst en afhandeling van de koop.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenDe kwaliteit van een deskundig en betrokken familiebedrijf. Auto tiptop in orde, voor de deur afgeleverd met nog een paar sneeuwkettingen in bruikleen in de achterbak

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: De kwaliteit van een deskundig en betrokken familiebedrijf.
  Auto tiptop in orde, voor de deur afgeleverd met nog een paar sneeuwkettingen in bruikleen in de achterbak
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldeen net en vriendelijk bedrijf goede service

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldklantvriendelijk, snelle service ,goeie koffie

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: een net en vriendelijk bedrijf goede service
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldeerste indruk was al heel goed, echt een familiebedrijf met een mooi wagenpark aan occasions. Geen moeilijke onderhandelingen..de auto werd keurig afgeleverd incl. beurt, Bovag en vier nwe banden.. Dit bedrijf gaf mij een goed gevoel en is zeker aan te raden

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: klantvriendelijk, snelle service ,goeie koffie
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: eerste indruk was al heel goed, echt een familiebedrijf met een mooi wagenpark aan occasions. Geen moeilijke onderhandelingen..de auto werd keurig afgeleverd incl. beurt, Bovag en vier nwe banden.. Dit bedrijf gaf mij een goed gevoel en is zeker aan te raden
  Aanbeveling: ja

  0.5 / 10/ 5

  zeer slecht, onaanvaardbaarIn december 2018 heeft onze auto hier een grote beurt gehad en een APK keuring. Een dag na de beurt stonden we met een platte band langs de snelweg. Uiteindelijk bleek dat de twee voorbanden keurig waren vervangen, maar de oude ventielen zaten er nog in. Tijdens de vervanging was 1 van deze ventielen los gegaan. Na ons weekend weg hebben we autobedrijf Tanis meteen gebeld. Er werd beloofd dat de monteur zou terugbellen, maar dit telefoontje bleef helaas tot twee keer toe uit. Bij het derde telefoontje kregen we gelukkig de monteur aan de lijn. Hij vond het erg vervelend voor ons, maar kon verder niet veel doen. We konden 20 euro contant terugkrijgen. (Na ruim 500 euro betaald te hebben voor alles en nog 200 euro voor de wegenwacht). Het zou namelijk niet aan de ventielen liggen, die kunnen namelijk altijd wel stuk gaan. Heel vreemd dat dit precies gebeurt nadat de voorbanden zijn vervangen... toen we langsgingen om dit kleine bedrag toch maar te innen, gaf ik de eigenaar een goed bedoelde tip over de klantenservice. Het is namelijk erg vervelend als je 3x moet bellen terwijl er wordt beloofd dat je wordt teruggebeld. De eigenaar zei vervolgens: Waar woon je? Oh, dan had je gewoon langs kunnen komen toch? Belachelijk!! Klanten zijn bij Tanis zeker geen koning. Gelukkig werkt er nog een hele vriendelijke verkoper, anders zouden er allang geen klanten meer komen denk ik. Tot slot wachten we nog steeds op een factuur van de beurt en APK, die al tweemaal opgestuurd zou zijn en niet aankomt. (Terwijl we blijkbaar zo dichtbij wonen... dan breng je hem toch even langs?!) Kortom... nooit heen gaan! Zonde van je geld en je auto!

  0.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: In december 2018 heeft onze auto hier een grote beurt gehad en een APK keuring. Een dag na de beurt stonden we met een platte band langs de snelweg. Uiteindelijk bleek dat de twee voorbanden keurig waren vervangen, maar de oude ventielen zaten er nog in. Tijdens de vervanging was 1 van deze ventielen los gegaan.
  Na ons weekend weg hebben we autobedrijf Tanis meteen gebeld. Er werd beloofd dat de monteur zou terugbellen, maar dit telefoontje bleef helaas tot twee keer toe uit. Bij het derde telefoontje kregen we gelukkig de monteur aan de lijn. Hij vond het erg vervelend voor ons, maar kon verder niet veel doen. We konden 20 euro contant terugkrijgen. (Na ruim 500 euro betaald te hebben voor alles en nog 200 euro voor de wegenwacht). Het zou namelijk niet aan de ventielen liggen, die kunnen namelijk altijd wel stuk gaan. Heel vreemd dat dit precies gebeurt nadat de voorbanden zijn vervangen... toen we langsgingen om dit kleine bedrag toch maar te innen, gaf ik de eigenaar een goed bedoelde tip over de klantenservice. Het is namelijk erg vervelend als je 3x moet bellen terwijl er wordt beloofd dat je wordt teruggebeld. De eigenaar zei vervolgens: Waar woon je? Oh, dan had je gewoon langs kunnen komen toch? Belachelijk!! Klanten zijn bij Tanis zeker geen koning. Gelukkig werkt er nog een hele vriendelijke verkoper, anders zouden er allang geen klanten meer komen denk ik. Tot slot wachten we nog steeds op een factuur van de beurt en APK, die al tweemaal opgestuurd zou zijn en niet aankomt. (Terwijl we blijkbaar zo dichtbij wonen... dan breng je hem toch even langs?!) Kortom... nooit heen gaan! Zonde van je geld en je auto!
  Aanbeveling: nee

  0.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: In december 2018 heeft onze auto hier een grote beurt gehad en een APK keuring. Een dag na de beurt stonden we met een platte band langs de snelweg. Uiteindelijk bleek dat de twee voorbanden keurig waren vervangen, maar de oude ventielen zaten er nog in. Tijdens de vervanging was 1 van deze ventielen los gegaan.
  Na ons weekend weg hebben we autobedrijf Tanis meteen gebeld. Er werd beloofd dat de monteur zou terugbellen, maar dit telefoontje bleef helaas tot twee keer toe uit. Bij het derde telefoontje kregen we gelukkig de monteur aan de lijn. Hij vond het erg vervelend voor ons, maar kon verder niet veel doen. We konden 20 euro contant terugkrijgen. (Na ruim 500 euro betaald te hebben voor alles en nog 200 euro voor de wegenwacht). Het zou namelijk niet aan de ventielen liggen, die kunnen namelijk altijd wel stuk gaan. Heel vreemd dat dit precies gebeurt nadat de voorbanden zijn vervangen... toen we langsgingen om dit kleine bedrag toch maar te innen, gaf ik de eigenaar een goed bedoelde tip over de klantenservice. Het is namelijk erg vervelend als je 3x moet bellen terwijl er wordt beloofd dat je wordt teruggebeld. De eigenaar zei vervolgens: Waar woon je? Oh, dan had je gewoon langs kunnen komen toch? Belachelijk!! Klanten zijn bij Tanis zeker geen koning. Gelukkig werkt er nog een hele vriendelijke verkoper, anders zouden er allang geen klanten meer komen denk ik. Tot slot wachten we nog steeds op een factuur van de beurt en APK, die al tweemaal opgestuurd zou zijn en niet aankomt. (Terwijl we blijkbaar zo dichtbij wonen... dan breng je hem toch even langs?!) Kortom... nooit heen gaan! Zonde van je geld en je auto!
  Aanbeveling: nee

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenPrettig autobedrijf. Staan altijd voor je klaar.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Prettig autobedrijf. Staan altijd voor je klaar.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenBij binnenkomst al gelijk een hartelijk en vertrouwd gevoel. Wij kwamen hier gewoon om ons te oriënteren. maar wij waren er al gauw van overtuigt dat wij bij dit bedrijf een auto wilde kopen en hebben dat ook gedaan. Het voelt gewoon goed.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Bij binnenkomst al gelijk een hartelijk en vertrouwd gevoel.
  Wij kwamen hier gewoon om ons te oriënteren. maar wij waren er al gauw van overtuigt dat wij bij dit bedrijf een auto wilde kopen en hebben dat ook gedaan. Het voelt gewoon goed.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenZeer goed

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Zeer goed
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldprima advies gekregen, goed geholpen.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: prima advies gekregen, goed geholpen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldWij hebben hier een zeer goede ervaring mee

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Wij hebben hier een zeer goede ervaring mee
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldZeer goede ervaring met Autobedrijf Tanis. Eind 2018 mijn Renault Twingo bij hun gekocht. De auto rijdt heerlijk en de service was uitstekend!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Zeer goede ervaring met Autobedrijf Tanis. Eind 2018 mijn Renault Twingo bij hun gekocht. De auto rijdt heerlijk en de service was uitstekend!
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldMooi aanbod, goede service

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Mooi aanbod, goede service
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldopen en vriendelijk hebben kennis van zaken.

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: open en vriendelijk hebben kennis van zaken.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja