Taxi 023 in Haarlem

Taxi

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

11 Reviews

Taxi 023

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Taxi 023 is uitgegroeid tot een taxi bedrijf in Haarlem dat staat voor veilig, flexibel en betrouwbaar vervoer. Taxi 023 geeft invulling aan het motto "Uw vervoer is onze zorg", waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Hierdoor hebben wij een aantal gerenomeerde bedrijven reeds gekozen voor de goede service van Taxi 023.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven

Diensten

 • Directievervoer,
 • Schiphol taxi

Soort auto

 • Luxe auto,
 • Personenauto,
 • Personenbus / taxibus,
 • Stationwagon

Betalingsmogelijkheden

 • American Express

 • MasterCard

 • Visa

Overige betaalwijzen

 • Overige betaalmethoden (Op rekening (zakelijke klanten))

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf. Ik gebruik ze altijd om naar Schiphol te rijden vanuit Haarlem. Ik betaal altijd een vaste prijs, en meestal is dat minder dan een paar dagen parkeren. Kan ze zeker aanraden. Zijn ook wel aardige en nette kerels.

  1 / 10/ 5

  Slechte service

  5 / 10/ 5

  Als je in de vroege uurtjes een taxi nodig hebt dan brengt Taxi 023 je altijd veilig naar huis. Ik maak ieder weekend gebruik van de diensten van Taxi 023 in Haarlem. Betrouwbaar, op tijd, vriendelijke chauffeurs en een nette wagenpark! Kortom een top service! Bedankt alweer!

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar taxibedrijf! Ze komen op tijd, nette vriendelijke chauffeurs. Echt een aanrader. Ze hebben ook vaste Schiphol tarieven wat voor mijn werk een goed alternatief is.

  4 / 10/ 5

  Vorige week laatste trein gemist. Waren er binnen 5 minuten.

  5 / 10/ 5

  Laatst netjes op tijd opgehaald ! Leuke vaste prijs van 30 euro naar Schiphol vanaf Haarlem aanrader.

  5 / 10/ 5

  Wij maken al jaren gebruik http://www.taxihaarlemschipholservice.nl prima service

  5 / 10/ 5

  Wij maken al jaren gebruik van deze taxibedrijf, ze komen hun afspraken na zoals altijd. Een aanrader voor iedereen die een taxi neemt in Haarlem en omstreken.

  5 / 10/ 5

  Snelle sevice! Had laatst autopech en ik moest met spoed naar Schiphol. Nou ze waren binnen 10 minuten. Heel erg bedankt Taxi 023!

  5 / 10/ 5

  Jongens van Taxi 023 verzorgen een uitstekende taxiservice. Zijn op tijd hebben een scherp taief baar Schiphol en je kan ze 24 uur per dag bereiken. Nette schone auto's en service!

  1 / 10/ 5

  Totaal onbetrouwbaar taxibedrijf.6 weken gelden een boeking voor 15 buitenlandse gasten gemaakt. Alles bevestigd per E-mail en akkoord gekregen. Uiteindelijk 15 minuten voor het landen van mijn gasten op Schiphol een telefoontje van Taxi 023 dat men de rit niet kon uitvoeren door een defecte bus. Op mijn vraag of er snel een alternatief kon worden geboden werd mij verteld dat zij dat niet gingen doen. M.a.w. ik moest het zelf maar uitzoeken. Bereikbaarheid via een schimmig 06 nummer welke weer doorgelinkt staat naar Taxi Kroonuit Haarlem waar hetzelfde voor geldt. Absoluut onbetrouwbaar.