Taxi Direct Zuid Holland in Waddinxveen

Taxi

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Taxi Direct Zuid Holland

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor taxi in de buurt

Extra gegevens

idem

Toon nummer

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Geachte medewerkers van Taxi-Direct, Wij zijn erg tevreden over de service die u ons op deze rit heeft gegeven. Door een storing kregen wij op Schiphol onze koffers niet op de loopband. Er was steeds een vriendelijk contact met de taxichauffeur via de telefoon, die geduldig heeft gewacht. Keurig!! Met vriendelijke groet, Familie Van Erkel

  5 / 10/ 5

  aanrader

  1 / 10/ 5

  Na een uur wachten ben ik gaan bellen met het bedrijf. Ik kreeg aardige dame aan de lijn dit van niets wist, blijkt achteraf dat ik een taxibedrijf uit Amsterdam aan de lijn had ook met naam Taxidirect. Uiteindelijk toch maar een Schiphol taxi genomen. Erg verwarrend. Nooit meer!!!

  1 / 10/ 5

  Helaas slechte ervaring gehad met dit bedrijf, zo wel op de heen weg als op de terug weg te laat aankomen. Met wel 20 minuten te laat op de terug weg. Met als excuses het is te druk op de weg. Vervolgens waren er meerdere Kiss en ride staan plaatsen en weet meneer niet goed te verkondigen waar die precies staat. Krijg ik te horen dat ik op moest schieten met 7 man omdat meneer nog meer ritten moest doen. Deed vervolgens erg lelijk aan de telefoon. Uiteindelijk gevonden en niks meer gezegd omdat ik geen zin had in een discussie. Als er van te voren tegen mij wordt gezegd op de heen rit dat de taxi weer terug komt op de zelfde plek waar ik ben opgehaald. vervolgens aan de andere kant van een gebouw staat en te laat arriveerd, ben ik er al redelijk klaar mee. Als ik niet het volledige bedrag had betaald op de heen rit maar de helft. Had ik hem afgezegd en een andere taxi gepakt. Sorry geen aanrader.. Wel kwa prijs maar niet kwa verwachting van optijd aankomen en vertrouwbaar.

  5 / 10/ 5

  Uitstekend bedrijf, een dikke tien. Altijd op tijd, correcte chauffeurs, goede service. Familie Stolwijk

  5 / 10/ 5

  Prima service!