Taxi Jelle Leeuwarden in Leeuwarden

Taxi

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Taxi Jelle Leeuwarden

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

WELKOM BIJ TAXI JELLE - LEEUWARDEN

SNELLE & GOEDKOPE TAXISERVICE VANAF 2,00

TAXI NODIG IN LEEUWARDEN? BEL: 0645554555

ELKE DAG VANAF 18.00 TOT 06.00!

OVERDAG OP AFSPRAAK - 24/7 SERVICE

STIL & SCHOON NAAR HUIS MET TOYOTA PRIUS

VIPSERVICE MET NIEUWE RANGE ROVER

TAXIVERVOER T/M 8 PERSONEN MET LUXE VW BUS

BETALEN VIA PIN

MET TAXI JELLE KIEST U VOOR 10 JAAR TOPSERVICE

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  2 / 10/ 5

  Altijd top geweest maar een x te belazerdHeel jammer Jelle. Altijd bereikbaar en goeie service. Maar nu meerdere keren door je “nachttarief” denk ik aangeslagen. Dit soort (start) tarieven kan echt niet. Jammer.

  1 / 10/ 5

  Wees op je hoede!!!!!!!!Omdat ik last heb van mijn rug, bel ik regelmatig een taxi om ergens heen te gaan. Tot mijn grote spijt heb ik dit keer Taxi Jelle gebeld.

  Het starttarief was 6,00 euro (!) en voor een rit die ik altijd 11,50 euro betaal, moest ik bij hem 21,50 betalen. Ik gaf aan dat ik het erg duur vond maar kreeg ik opeens een grote mond voor terug. De taxichauffeur noemde me "zuinige oude vrouw" en ik moest maar gewoon betalen en "mijn bek houden". Ik voelde me op dat moment echt verschrikkelijk. Zo gaan me niet met elkaar om en een beetje respect voor de ouderen is zeker niet verkeerd!!!
  Mensen, wees op je hoede als je bij Taxi Jelle de auto instapt!!!!!!!!!!

  5 / 10/ 5

  Goed bedrijf met service!Fijn dat er een goede taxiservice in Leeuwarden is! Afgelopen weekend heeft Taxi Jelle het vervoer verzorgt van en na de opening Culturele Hoofdstad 2018. Alles verliep zeer professioneel, keurig op tijd, nette chauffeurs en schone auto's.

  Ook de grote bussen van het bedrijf zijn een aanwinst voor Leeuwarden. Waar kun je nu 24/7 terecht als je met 50 man voor een hotel staat en de stad in wil.
  Bij deze namens de organisatie bedank ik het Taxi Jelle team en ga zo door!

  5 / 10/ 5

  Fijn dat er tenminste een taxidienst bereikbaar is op zondag EN waar je van op aan kan! Diverse andere bedrijven in Leeuwarden te vinden op internet met mooie verhalen en stoere foto's, maar niet beschikbaar. Liever in een Toyota na huis dan wachten op een Mercedes die nooit komt!! Taxi Jelle team zijn helden

  5 / 10/ 5

  Afgelopen maandagnacht waren wij gestrand in Zwolle en niemand te bereiken die ons thuis in Leeuwarden kon brengen. 1 belletje naar Taxi Jelle en binnen een uur kwam de witte Range Rover aangereden. Bleek dat Jelle zelf geen dienst had, maar omdat wij "bekenden" waren, speciaal voor ons uit bed was gekomen: Wat een man, topservice! Onderweg hebben we zelfs nog een auto met pech geholpen, deze zat vast in de berm. "Even een klein sleepje zei Jelle" en we zijn zo weer onderweg. Wat een vakman, hier tel je als klant nog gewoon mee en ben je geen nummer: absolute aanrader!!! En de prijs? die viel reuze mee! Jelle zei "jullie een beetje en ik een beetje" 058 voor mekaar, met mekaar. En hij reed weer weg de nacht in...

  5 / 10/ 5

  Taxi Jelle is DE staptaxi van Leeuwarden. Wij rijden met de vriendengroep inmiddels al meer dan 6 jaar met Jelle mee en dit bevalt ons prima. Na afloop van een feest lekker relaxt en gezellig na huis in de luxe bak van deze topper! Absoluut een aanrader!!!

  5 / 10/ 5

  Prima taxiservice! Ook voor een goeie taxibus. Wij hebben onlangs met een trouwerij het vervoer van de gasten door Taxi Jelle laten verzorgen. Alles dik in orde!

  5 / 10/ 5

  Ben al jaren een zeer tevreden klant bij Taxi Jelle. Nette auto en Jelle is altijd vriendelijk en komt zijn afspraken na. Zeker 1 van de beste taxi's van Leeuwarden.