Tempel Bouw in Schiedam

Aannemer

Tempel Bouw

Beschrijving

Bouwen doe je samen! Opdrachtgever en bouwkundig dienstverlener zijn binnen deze context een eenheid. De opdrachtgever maakt zijn bouwwensen kenbaar en de bouwkundig dienstverlener zorgt ervoor dat deze ook zo worden uitgevoerd, met oog voor kwaliteit en planning. Het vakmanschap van al onze medewerkers staat daar borg voor.

Tempel Bouw bouwt op deze manier al meer dan 100 jaar op basis van dit samenspel. Dat is bouwen!

Heeft u dat ook? U heeft nieuwbouw- of verbouwplannen, maar u ziet op tegen alle rompslomp daar omheen: opstellen van het Programma van Eisen, een architect zoeken, plannen bespreken, vergunningen aanvragen, een aannemer zoeken, bouwvergaderingen bijwonen.

Eigenlijk heeft u daar geen tijd voor want uw bedrijfsvoering vraagt, zeker in deze tijd, alle aandacht.

Wij kunnen u hierbij van dienst zijn door al deze rompslomp uit handen te nemen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw onderneming.

Door met ons een "UAV-GC contract" af te sluiten, zorgen wij voor het in - nauw overleg met u - onder woorden brengen van het Programma van Eisen en gaan hiermee aan de slag. Ontwerp, constructie en bouw worden binnen dat contract tegen een van te voren afgesproken vaste prijs gerealiseerd en zijn volledig onze verantwoordelijkheid. Wij werken hiervoor samen met een aantal gerenommeerde architectenburo's.

Ook het zoeken naar een geschikte bouwlocatie verzorgen wij voor u.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review