Teurlings & Ellens Advocaten in Amsterdam

Advocaat

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 62 beoordelingen

62 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Teurlings & Ellens Advocaten

Andere resultaten voor advocaat in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 62 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Zeer professioneel!In minder dan een maand is mijn echtscheidingszaak online geregeld inclusief sympathieke contactmomenten.

  5 / 10/ 5

  UitstekendOnze scheiding is gelukkig anders dan de meeste scheidingen. Wij zijn in een hele goede en vriendschappelijke situatie uit elkaar gegaan. Echter bij ons ontstond er een tijdsdruk om de scheiding gerealiseerd te krijgen ivm aankoop nieuwe woning. Teurlings Advocaten hebben er alles aan gedaan om dit te kunnen realiseren. Na het aanleveren van de juiste stukken is de scheiding BINNEN 2 weken uitgesproken en nog geen week later ingeschreven.

  Super. Nogmaals dank.

  5 / 10/ 5

  Boven verwachtingen!Na meerdere offertes opgevraagd te hebben kwam ik uit bij Teurlings Advocaten. In tegenstelling tot andere kantoren komt er bij Teurlings Advocaten geen andere kosten bij omdat zij een all-in prijs hanteren, wat fijn is om te weten als je ergens aan begint! Ik was wat voorzichtig op het begin omdat het een online procedure is maar eigenlijk kwam mij dat wel goed uit om alles op afstand te regelen. De communicatie via de mail was helder en als ik telefonisch contact opnam dan werd alles duidelijk uitgelegd en besproken. De vriendelijke medewerkers op kantoor reageerde ook onmiddellijk op een mail. Binnen 6 weken was ik definitief gescheiden en kon ik voorgoed alles afsluiten. Zeker tevreden!

  3.5 / 10/ 5

  Goede input vooraf en snelle afhandeling Er worden goede concept documenten gegeven die helpen om de stukken te personaliseren. Er zou tussentijds wat meer terugkoppeling kunnen zijn over de stand van zaken. En in de eerste informatie wordt een oud adres meegestuurd, dit vraagt extra alertheid voor het verzenden van de stukken. De stukken worden snel en deskundig beoordeeld, goede wijze van aanpassingen als dit nodig is en er is een snelle afhandeling bij de rechtbank.

  5 / 10/ 5

  Professioneel en snel.Wij werden snel geholpen. De adviezen waren makkelijk en er werd goed naar de opgestuurde stukken gekeken waarop snel een advies kwam waar iets aan te passen of waar nog beter over na te denken.
  Meerdere malen heb ik gemaild en elke keer kreeg ik zeer snel antwoord. Ook bellen was geen probleem.
  Daarnaast was de prijs voor ons erg laag vergeleken bij andere aanbieders.
  De prijs is ook vast er komt dus niks meer bij wat zeer prettig is.
  Wij zijn super tevreden over de diensten van Teurlings advocaten bij onze scheiding.
  Bedankt!!!
  Ed en Nicole

  4.5 / 10/ 5

  Snel en professioneel met de behandeling van mijn case.Zeer goede adviezen.

  5 / 10/ 5

  Snel geregeld, erg prettigAlles op afstand, alleen legalisatie bij de notaris.

  Geen gedoe, emoties, gewoon handelen.

  5 / 10/ 5

  Mijn scheiding verliep soepel en vlot met de hulp van TeurlingsIn deze onbekende situatie vond ik het heel fijn met al mijn vragen terecht te kunnen en door de directe communicatie zijn mijn man en ik hier soepel doorheen gegaan.

  5 / 10/ 5

  Snel en vakkundig geholpen.Vriendelijke medewerkers die je te woord staan als je vragen hebt.
  Afhandeling is snel en duidelijk.

  5 / 10/ 5

  Duidelijk met informatie in Jip en Janneke taalIk was wat huiverig omdat advocaatkosten hoog kunnen zijn. Maar hier geen lijken in de kast. Wij hebben zelf het convenant opgesteld en konden via de mail om uitleg vragen als we het even niet meer wisten. Het is wel belangrijk om een convenant nauwkeurig in te vullen en de instructies goed op te volgen omdat het anders weer retour moet waardoor het langer duurt voor alles rond is! We zijn dik tevreden en kunnen Teurlings advocaten van harte aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Snel, efficiënt en vriendelijkZocht naar een snelle en goedkope manier om te scheiden. Als ik toch nog een vraag had, werd deze altijd geduldig, vriendelijk en goed beantwoord. Zeer tevreden met de service en uiteindelijk snel en goedkoop gescheiden. Precies zoals ik had gehoopt en verwacht.

  5 / 10/ 5

  Top, snel en vragen werd er duidelijk uitgelegd van hoe of wat, en begripvolIk raad iedereen aan om hier je zaken te laten regelen.

  4.5 / 10/ 5

  PrimaCorrecte omgang adequate correcties als dat nodig was. Gaf de indruk dat niets teveel was

  5 / 10/ 5

  ProfessionalProfessional and to the point. A lot of help with formulation of the documents as I am not dutch myself and don't know dutch. No problems or misunderstanding during the procedure.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed en snel.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGebruik standaardbrieven prima, maar zorg er wel voor dat de inhoud aangepast wordt aan de specifieke situatie van betrokkenen. Zo werd in onze zaak, melding gemaakt van de verkoop van de woning terwijl dit al lang had plaatsgevonden en afgerond.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGewoon pergect geregeld alles

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldsnelle beantwoording van vragen.
  Prima voorbeelden van ouderschapsplan en convenant. Het zelf opstellen en formuleren van het convenant vraagt wel tijd en zorgvuldigheid. Af en toe lastig om zelf uit te zoeken hoe zinnen te formuleren.Op alle adviesvragen werd correct gereageerd.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAll over erg tevreden hoe afwikkeling is gegaan. Verschillende mensen aan de telefoon gehad, waren zakelijk en correct, ik miste soms wat sociaal inlevingsvermogen. Maar niet storend verder.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldde scheiding heeft allemaal iets langer geduurd omdat mijn ex-man niet zo goed meewerkte waardoor ik in het gedrang kwam met mijn nieuwe aangekochte woning. Toen wij eindelijk alle papieren in orde hadden zijn deze bij Teurlings&Ellens advocaten in behandeling genomen. Ik heb gevraagd of ze er spoed achter konden zetten. Een aantal keer mail contact gehad en dat ging heel snel en deskundig. Uiteindelijk hebben ze de afronding van de scheiding in 2 weken gerealiseerd. Begrip voor mijn situatie en zeer behulpzaam om het zsm voor mij af te ronden. Fantastisch!! Nogmaals bedankt.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandelddoen wat er beloofd wordt en reageren zeer snel op alle vragen en mail

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAdvocatenkantoor Teurlings en Ellens heeft voor mij (en mijn ex-vrouw) de scheiding online verzorgd op een uitstekende manier. Vlotte afhandeling en duidelijk aangeven van de benodigde formulieren. Zeer redelijke prijsstelling. Daarom een 9. Een 10 geef ik niemand. Beter kan dus niet.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn scheiding is zeer vlot verlopen, dankzij de goede communicatie van de advocaten. Ook al belde je 100x met een andere vraag, je wordt altijd netjes te woord gestaan en als diegene het niet weet wordt er altijd gezorgd dat je een collega te spreken krijgt die het wel weet of hoor je wanneer je beter terug kunt bellen. Al met al ik ben erg blij dat wij bij Teulings & Ellens onze scheiding hebben geregeld en zou het iedereen aanbevelen. Dankzij hun word een scheiding een heel stuk simpeler genaakt.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVoor een scheiding zoals bij mij en mijn exman was deze snelle service uiterst prettig. Omdat wij rondom de scheiding geen advies ed. nodig hadden en zelf aan de slag zijn gegaan met het conceptconvenant maakte dit kantoor het ons makkelijk en flexibel: er was een concept, je kon je op verschillende manieren identificeren.
  De communicatie over de zaken die geregeld moesten worden was helder. Als enige punt zou ik aanbevelen om deze stappen van convenant - rechter -burgerlijke stand en daarna eventuele notariele splitsingsakte mbt een koophuis ook op de website te vermelden. Voor ons was het namenlijk pas helder dat een splisingsakte kan worden opgemaakt na de scheiding nadat een van jullie advocaten dat mondeling toelichtte tijdens de identificatie. Daarvoor was dit nergens terug te vinden, websites of bellen naar kantoor notaris en Teurlings.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPerfect.
  Binnen 2 weken was alles geregeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer plezierige en kundige mensen, snelle dienstverlening. Uitermate tevreden!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNa een hoop ellende , en duizenden euros's aan kosten bij een mediator heb ik dit als een verademing ervaren. Zeer tevreden En geen meerkosten dan opgegeven.

  1.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarNadat het geld betaald is is er weinig communicatie. Alles werd heel simpel voorgesteld maar was het dus beslist niet. Kortom een 4 is eigenlijk nog teveel.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnelle, professionele en gemakkelijke service wat betreft de online scheidingsprocedure. Precies als beschreven op de website.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenprofessioneel duidelijk snel

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet hele proces van echtscheiding werd snel, zakelijk en efficiënt doorlopen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZij hebben de scheiding geregeld en dat ging erg snel goede communicatie en afhandeling.
  Wij zijn erg tevreden over Teurlings & Ellens.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijke service en altijd snel antwoord op vragen.

  1.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarVanwege het wonen in het Buitenland, verliep de communicatie alleen per email. Er werden geen goede instructies gegeven en we moesten het werk veelal zelf doen. De controle op de opgestelde documenten werd alleen op het aanwezige niveau gedaan. Niet op inhoudelijk niveau. Uiteindelijke resultaat dat ik nu (2 jaar gescheiden), in hoger beroep moet om de alimentatie en de boedelverdeling aan te vechten. Het convenant is op verschillende wijze te lezen waardoor er nu een vechtscheiding is ontstaan waar de kinderen de dupe van zijn en ik (de vader) alle contacten met de kinderen heb verloren. Geen aanrader voor wat mij betreft.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPrima duidelijke open communicatie en deskundige afhandeling.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn ex man en ik gingen op goede voet uit elkaar en konden daardoor veel zelf regelen. Via internet bij Teurlings & Ellens terecht gekomen. Een beetje spannend zo online, maar dat bleek als snel niet nodig. Door de heldere communicatie, de vriendelijke mensen, de kennis en kunde van het kantoor, zijn wij na aanlevering van alle documenten vlot gescheiden. Het is, als je net als wij op goede voet met elkaar alles kunt regelen, een heel goed geschikt kantoor! Maar ik heb er ook vertrouwen in dat wanneer je hulp nodig hebt omdat het allemaal niet zo makkelijk gaat, Teurlings & Ellens je zeer goed bij staan!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHeel deskundig

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPrettig contact en op alle vragen die ik had duidelijke uitleg. Zeer professioneel kantoor en deskundig.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHeel goed advies en snel werk. Bedankt.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBen zeer goed geholpen , wij zijn samen naar jullie toe gekomen, En waren alle bij zeer tevreden met jullie, nogmaals hartelijk bedankt.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKundige, vriendelijke en efficiente afhandeling van onze scheiding.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDeze mailing komt erg laat. Ik heb bijna een jaar geleden van uw diensten gebruik gemaakt.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOmdat we graag snel en goedkoop wilden scheiden kwamen we via internet uit bij Teurlings& Ellens Advocaten. Aan onze verwachtingen werd meer dan voldaan. Naast snel en goedkoop bleek dat onze scheiding ook accuraat, met inzicht en compassie werd behandeld. Na 4 maanden kijk ik daar nog steeds met een heel goed gevoel op terug.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelennette snelle afwikkeling erg fijn

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb er goede ervaring met Teurlings en Ellens en beveel het zeker aan.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZe zijn snel en efficiënt. Geven meteen antwoord op vragen. Betrouwbare samenwerking.