Tiemessen Autoschade Vaassen in Vaassen

Autoschadeherstelbedrijven

Tiemessen Autoschade Vaassen

Foto en Video (1)

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Johannes Bosboomstraat 25

Toon nummer

Beschrijving

Bij ABS praten wij niet over schade. Wij praten liever over herstel. Welk herstel is precies nodig voor uw auto of bedrijfswagen? En vooral: wanneer kunt u weer over uw auto beschikken? Die vragen nemen wij als eerste met u door bij het intakegesprek. U weet bij ons precies waar u aan toe bent.
Heeft uw auto schade opgelopen in de omgeving van Vaassen? De schadeherstellers van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Tiemessen maken uw auto weer als nieuw!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kras, deuk of andere autoschade dus ook. Niet alleen is het vervelend dat uw auto beschadigd is, maar u wordt ook geconfronteerd met de administratie rondom schadeafhandeling en soms ook dat u uw auto even moet missen.

Ons schadeherstelbedrijf in Vaassen biedt hulp bij schadeherstel: van A tot Z

De specialisten van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Tiemessen in Vaassen staan u in zon geval graag bij. Uiteraard waar het gaat om een vakkundig en snel schadeherstel. Maar juist ook het regelen van vervangend vervoer, ondersteuning bij de schadeafhandeling met de verzekeringsmaatschappij.
Om het schadeherstel snel en gesmeerd te laten verlopen, worden onze vakmensen regelmatig bijgeschoold op het gebied van nieuwe reparatietechnieken en de nieuwe modellen autos. Op die manier kunnen we onze vertrouwde snelle en vakkundige service blijven bieden.

Overige informatie

Diensten

 • Uitdeuken,
 • Uitdeuken zonder spuiten

Merk

 • Alle merken

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

  Overige betaalwijzen

  • Via een verzekering (via autoverzekeraar of leasemaatschappij)

  Aangesloten bij / Certificering

  • ISO normering ISO 9002
  • Overig FOCWA eurogarantiefonds, KZS KwaliteitsZorg Schadeherstel

  Beoordelingen

  Nog geen reviews geplaatst