Tijssen Accountants BV in Kesteren

Accountantskantoren

Tijssen Accountants BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (8)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Over ons
In 2004 is Tijssen Accountants opgericht door Evert Tijssen. Wat ooit begon in de garage aan het huis in Achterberg is uitgegroeid tot een allround accountantskantoor aan de Industrieweg in het Betuwse Kesteren. Inmiddels werken tien vakkundige medewerkers met ieder een eigen specialisme op het nieuw gebouwde kantoor. De missie van Tijssen Accountants is een hoogwaardig accountantskantoor te blijven met een gewaardeerde positie in de regio.

Coachen ondernemers centraal
Het accountantskantoor biedt een compleet pakket aan financiële diensten voor de zakelijke markt zoals het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, de financiële- en salarisadministratie en fiscale aangiften. Tijssen Accountants werkt voor ondernemingen in zeer uiteenlopende branches en sectoren: van kinderopvang tot grafische bureaus en van timmerbedrijven tot fruitkwekers. Het servicen en coachen van de regionale MKB-ondernemers staat centraal. Inleven in de specifieke behoeften én wensen van de klanten staat hierbij voorop in de aanpak.

Toegankelijk
Tijssen Accountants is laagdrempelig en toegankelijk. De klant moet zich er thuis voelen en weten dat hij serieus genomen wordt. Oprechte persoonlijke betrokkenheid is een ander kenmerk van Tijssen Accountants. Daarnaast is service onlosmakelijk verbonden met het kantoor. Als er een probleem is of behoefte aan advies staan de medewerkers te allen tijde klaar. Bereikbaarheid is hierbij dan ook vanzelfsprekend. Tijssen Accountants is ervan overtuigd dat ondernemers die met een probleem zitten graag snel geholpen willen worden en er niet nóg langer mee willen doorlopen. Tijssen Accountants denkt probleemoplossend. De filosofie is dat niets teveel is! Kortom, de ondernemer houdt zich bezig met zijn/haar core-business. Tijssen Accountants ontzorgt. Concreet én adequaat.

Wederzijds vertrouwen
Tijssen Accountants is een degelijke, solide partner. Samen met de klant is het opbouwen van een gelijkwaardige vertrouwensrelatie van belang.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • MKB,
  • Particulieren

Service

  • AFM,
  • NBA

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren Eigen terrein

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie NBA
  • Gecertificeerd door AFM

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst