Timmermans Schade-expertise & Taxatie in Munstergeleen

Taxateurs en expertisebureaus

  Leerlooierstraat 9, 6151DC, Munstergeleen

5.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Timmermans Schade-expertise & Taxatie

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor taxateurs en expertisebureaus in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Vanuit het zonnige Aruba wil ik toch eventjes zeggen dat ik ontspannen op vakantie ben kunnen gaan! Geen zorgen omdat meneer Timmermans alles tot in de puntjes goed geregeld heeft! Dank hiervoor grt Kees

  5 / 10/ 5

  Dankjewel dhr Timmermans U heeft echt kennis van zaken! Bedankt voor een perfecte oplossing! Fijne man om me samen te werken Mvg Hans

  5 / 10/ 5

  Fijne man om mee samen te werken, houd zich aan zijn afspraken, en is correct!!!

  1 / 10/ 5

  Had contact gezocht met dhr. Timmermans voor taxatie van een "young-timer". Hem benaderd via telefoon, voicemail ingesproken, mail gestuurd.....dat was meer dan een jaar geleden. Ik wacht nog steeds op antwoord! Dit zelfde verhaal onlangs ook van iemand anders gehoord. Geen aanrader dus.

  1 / 10/ 5

  I.v.m. taxatie voor rechtbank van auto werd mij dhr. Timmermans toegewezen. Hij reageerde niet op telefoontjes, niet op mails, niet op voicemails. Pas na dreiging van rechtbank met maatregelen kwam er schot in de zaak. Inmiddels máááánden verder! De kosten vond ik ook erg hoog: ong. € 450,--!! Auto werd m.i. ook véél te hoog getaxeerd! Geen aanrader, zoek een andere taxateur!

  1 / 10/ 5

  Raymond heeft het erg hoog in zijn bol. Op advies van een kennis gebeld. Hij vraagt om gegevens via whatsapp te versturen, maar daarna bleef het stil. Neemt telefoon niet op en whatsapp berichten leest die, maar beantwoord ze niet terug.

  1 / 10/ 5

  bij taxatie 500 sec , loopt er een keer om heen , kijkt erin, waarempel ook een keer onder de motorkap , de vaak heel slechte onderkant word niet bekeken , erin rijden hoefde ook niet , want hij ziet er zo mooi uit , EN NA 3 MAANDEN NOG STEEDS GEEN RAPPORT , NA 3 keer beelen , hij heeft het zo druk !!