Tip Top Graszoden in Hedel

Hovenier

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 19 beoordelingen

19 Reviews

Tip Top Graszoden

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor hovenier in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Positief: Nette kerels, werken hard en leveren een prachtig resultaat. Zelfs met te veel zand in de bodem heb ik nu een grasmat die zo perfect is dat het nep lijkt;-)!

  5 / 10/ 5

  Positief: Snel, punctueel, harde werkers. Tiptop in orde gewoon, super bedankt kerels, de gazon heeft hier nog nooit zo strak gelegen :)
  Negatief: Zou het niet weten

  5 / 10/ 5

  Positief: Komt gemaakte afspraken goed na en werkt keurig.

  5 / 10/ 5

  Positief: Tip Top graszoden, snelle offerte, na 2 weken uitvoering, Vandaag heeft Joey en zijn mannen een deel van onze tuin voorzien van nieuwe graszoden, snel, efficiënt en secuur, Het ziet er prachtig uit! Wij zijn er erg blij mee. Dit bedrijf is een aanrader! Jan en Lisa Ouddorp

  5 / 10/ 5

  Positief: We hebben Joey gebeld voor kunstgras, hij kwam snel onze kant op met voorbeelden en tips om de tuin verder te verbeteren. Ook dit kon hij voor ons regelen. We ontvingen dezelfde avond al een offerte met daarin alles duidelijk vermeld. We gingen accoord en een week later kwamen ze al met drie man het oude gras er uit halen en de tegels er om heen recht leggen en het terras ophalen. Ook een mooie extra afvoergoot geplaatst. Joey en zijn mannen hebben hard gewerkt en erg goed werk afgeleverd. We zijn zeer tevreden en kunnen Tip Top van harte aanbevelen !

  5 / 10/ 5

  Positief: Geweldig materiaal, goed gemotiveerde jongens die snel en netjes werken AANRADER !!!!!!
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: goede informatie vooraf;correcte en vriendelijke medewerkers; prima vakmanschap en goede informatie voor de behandeling daarna
  Negatief: zou niet weten

  5 / 10/ 5

  Positief: Supervriendelijke mensen, behulpzaam, afspraak = afspraak en vooral ook zelf gemotiveerd om iets perfect op te leveren. De kwaliteit van het gras zelf is heel goed.
  Negatief: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Bijzonder vriendelijk personeel en snelle dienstverlening.
  Negatief: Geen concrete verbeterpunten. Wij zijn gewoon erg fijn geholpen met de aanleg van een mooi gazon.

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik geef uitzonderlijk een tien. maar deze jongens doen echt precies wat ik had verwacht. lekker Jong energiek bedrijf dat mij het gevoel gaf dat ze het beste met mij voor hadden. Leuke humor! leuke jongens! Top gasten zijn dit.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Prettig personeel hetgeen wij heel belangrijk vinden. Werken goed door met de juiste focus. Gras is snel gelegd.

  4 / 10/ 5

  Positief: Wij zijn heel tevreden met Tip Top graszoden. De jongens zijn zeer professioneel en leveren top werk. Ook de communicatie met Joey was perfect.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer positief over Tip Top Graszoden! Alle afspraken zijn ze netjes nagekomen en de nieuwe grasmatten liggen er perfect bij.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik wil hierbij graag Tip Top Graszoden aanbevelen, omdat ik zeer tevreden ben over mijn grasmat. Dit gazon is zeer deskundig gelegd, met vaktechnische en vriendelijke werknemers. Ondanks de warme zomer is mijn gazon in een voortreffelijke staat gebleven. Als mijn kinderen thuiskomen vragen zij zich af, waarom dit gazon zo mooi is? Dan zeg ik dit is door vakmensen gelegd. Geen onkruid, als een spiegel glad. Mijn complimenten voor voor Tip Top Graszoden.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: De jongens hebben super werk afgeleverd. Onze grasmat ligt er weer strak bij!

  5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijke service. Zeer vakkundig te werk gegaan. Het nieuwe gras lag er na een scherpe offerte erg snel in. Groetjes Nick en Amy nogmaals bedankt!

  5 / 10/ 5

  Positief: Vlugge reactie bij contactopname. Vlotte en degelijke afhandeling van de opeenvolgende geplande werkzaamheden. Mooie groene graszoden. Op dezelfde dag geoogst en geplaatst, sneller en efficiënter kan niet. Personeel is gemotiveerd en werkt met kennis van zaken. Kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: knap werk, prima arbeiders, beleefd, afspraken worden nagekomen!
  Negatief: prima zoals het is, doe zo voort!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Zware klus (kiezelpad vervangen door graszoden) in één dag geklaard, dankzij de enorme werkspirit van de beide heren. Het graszoden leggen werd snel en vakkundig gedaan. Nu, enkele weken later, blijken ALLE graszoden aangeslagen te zijn. Blijken dus van goede kwaliteit en "vers" te zijn. PLUIM voor Tip Top.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Afspraak komen ze perfect na , 2 jongen Rik en Erik werken zeer hard en namen nauwelijks pauze , en het zijn vaklui , en ondanks de hitte ligt het er perfect bij
  Negatief: Helaas zou ik dat niet weten