Top Deuren in Barneveld

Deuren

8.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Overige informatie

Soorten deuren

 • Binnendeuren,
 • Buitendeuren,
 • Dubbele deuren,
 • Garagedeuren,
 • Openslaande deuren,
 • Schuifdeuren,
 • Tuindeuren,
 • Voordeuren

Materiaal

 • Glazen deuren

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  🔝

  5 / 10/ 5

  Een erg mooi en ruim opgezette showroom met enorm veel keus qua deuren maar ook enorm veel beslag. Als je hier niet kunt slagen, dan lukt het waarschijnlijk nergens. Een top bedrijf met enthousiaste medewerkers die weten waar zij over praten!

  5 / 10/ 5

  Goede service en kwalitatief goede deuren voor een mooie prijs!

  5 / 10/ 5

  Al onze deuren gekocht bij Top deuren. Super goed geholpen en levering ook perfect. Echt een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Heel netjes en vriendelijk geholpen. Goed en deskundig advies! Absolute aanrader!

  2 / 10/ 5

  Slechte montage, en slecht advies. We kwamen voor een nieuwe deur kijken, maar ons werd een deur verkocht uit voorraad. Helaas bleek deze niet te passen en moest deze vermaakt worden. We hebben helaas zelf her meerwerk moeten betalen.

  5 / 10/ 5

  top!

  1 / 10/ 5

  Slechte montagewerk, veel fouten die ik aankaart maar weinig mee wordt gedaan. Ik moet hun fouten en defecten zelf repareren. Een boutje van de deurkruk stak uit, ik zeg het tegen de monteur en hij draait het nog eens aan en zegt: nee hoor hij zit vast hoor. Later keek ik nog eens goed, blijkt dat boutje er scheef in gedraaid te zijn. Ik mailen naar hun en krijg als antwoord: we sturen een inbussleutel, kun je hem er zelf goed in draaien. De monteur had hem zo strak vastgezet dat de inbussleutel doldraait. En een deur draait stroef, monteur vond t wel meevallen. Ik moest hem gaan overtuigen dat de deur toch echt zwaarder draait als de anderen. Uiteindelijk is hij zelf ook overtuigd. Ik zei 1 scharnier ziet er anders uit als de andere 2. Hij doet wat vet in de scharnieren en vindt het beter nu. Moet ik hem weer overtuigen dat het niet zo is en laat hem horen dat je de scharnier zelfs hoort. Toen keek hij naar de scharnier en zegt deze is stuk, we sturen een nieuwe, kun je hem zelf vervangen. Houten latten waren los, het lijm was nog niet droog die de lat op zijn plaats moest houden. Een deur was te laag en moest nog eens ingekort worden, dat hebben ze wel gedaan en de zaagsel die ze achterlieten in de muur en in de woonkamer was een extraatje.