Topmedia BV in Nieuwegein

Computer

4.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Topmedia BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor computer in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Vreemd bedrijf wat heel erg ruikt naar oplichting onderdeel besteld gelijk betaald met Ideal geen bevestiging geen mail helemaal niets wel contact met bedrijf gehad deze zegt dat de betaling nog in behandeling is heel appart na drie dagen. Indien ik vandaag niets van dit bedrijf verneem plaats ik een negatieve recensie op alle daarvoor geschikte websites. Mensen pas dus op voor dit bedrijf en bestel en betaal niets!!!

  4 / 10/ 5

  Groot assortiment en snelle levering

  1 / 10/ 5

  Bestelling geplaatst. zou binnen enkele dagen binnen zijn. Uiteindelijk was iets niet leverbaar en zou 2 weken duren. we zijn nu anderhalve maand verder nog steeds niets. krijg ook geen reactie op het contact formulier. Ik zou hier niets bestellen!!!

  1 / 10/ 5

  Op 23 Maart heb ik bij hun een monitor arm besteld, bedrag à 15,95. Plus verzendkosten 6,95. Helaas voldeed de monitor arm niet aan de beloofde kilo's die het zou kunnen dragen, en hebben we de arm retour gestuurd. Hier ook weer verzendkosten à 6,95 voor betaald. Ik heb éénmaal een respons mogen ontvangen waarheen de arm retour gezonden moest worden. Het duurde echter lang voor ik mijn geld terug kreeg, dus heb ik op 6 en 8 April jl een mail gestuurd met de vraag wanneer ik het geld terug zie op mijn rekening. Ik heb helaas totaal geen respons meer gekregen, en ook geen geld terug. Het is nu 19 April. Slecht bedrijf, slechte communicatie.

  5 / 10/ 5

  Zondagavond laat een computervoeding besteld. Betaald met ideal. Dinsdagochtend voor 10 uur door GLS bezorgd. Aflevering van de bestelling is te volgen met Track en Trace. Bestelling gladjes afgehandeld. Jammer dat prijzen niet direct zichtbaar zijn op de website, maar allen via het betaalmandje. GP Leidschendam