Topwebshop in Weesp

Webshops - huis, tuin en interieur

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 205 beoordelingen

205 Reviews

Topwebshop

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen

  0.5 / 10/ 5

  Positief: nog niets ontvangen
  Negatief: sneller leveren

  4 / 10/ 5

  Positief: de heren hebben keurig gewerkt....en erg vriendelijk

  5 / 10/ 5

  Positief: Offerte zelfde dag gekregen Snelle levering en montage van de zonwering. Deskundig en zorgvuldig gemonteerd door de monteurs.
  Negatief: Bij sommige bedrijven is het vaak de after sales waar het fout in gaat. Ik heb hier nog geen gebruik van hoeven maken. Mocht ik in de toekomst hier toch gebruik van moeten maken, dan hoop ik dat de door mij gegeven 10 waar gemaakt wordt. Voor nu; hebben ze een tevreden klant erbij

  5 / 10/ 5

  Positief: Kwaliteit van het product en de snelheid van levering

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering en top product! De trap stroef en ziet er mooi uit.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer professionele mensen met uitstekende kennis van zaken. Hebben bij ons meerdere horren geplaatst. Uitstekende producten met mooi diepzwart gaas dat je bijna niet ziet van binnenuit. Stevige frames. Snelle en vakkundige montage en verleende ook nog service op al aanwezige horren. Absolute aanrader dit bedrijf.
  Negatief: Geen

  4 / 10/ 5

  Positief: bestellen gaat vlot leveren is OK
  Negatief: ?

  3.5 / 10/ 5

  Positief: snelle levering

  5 / 10/ 5

  Positief: goede en snelle hulp duidelijke site
  Negatief: even er bij zetten waar de verzendt kosten er al in zitten

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede service, duidelijke informatie bijlage. Dit was de 4de trap met de topverfbox. Weer een paar mensen blij gemaakt met een mooie trap.
  Negatief: Heb de confettispuitbeker voor de compressor. De doorgang voor confetti zou iets ruimer mogen. Vaak verstopping door de confetti in de beker.

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle reactie en verzending

  5 / 10/ 5

  Positief: Goed en eerlijk advies! je krijgt echt het gevoel de klant is koning.

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: Ik ben zeer tevreden met de voorzetramen. Ze zien er mooi uit (of eigenlijk zijn ze bijna onzichtbaar), ruim voldoende bevestigingsmateriaal bijgesloten. Het pakket was goed stevig met voldoende beschermingsmateriaal.
  Negatief: Communicatie met betrekking tot de leveringsdatum kan stukken beter. In de opdrachtbevestiging staat het wel mooi benoemd, maar in de praktijk laat dit heel veel te wensen over.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goed advies, betrouwbare en zorgvuldige uitvoering (alles werd ook nog opgeruimd!), prettige communicatie, kortom: topbedrijf! We zijn heel blij met de voorzetramen (14), al meteen was het leven een stuk warmer en geluidsarmer.
  Negatief: geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Supersnelle levering. Mooie kwaliteit voorzetraam. Er wordt goed meegedacht en geadviseerd. Uiterst tevreden met het resultaat. Heb de ramen voor straatgeluidsreductie. Wat een verschil.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede service en kwaliteit en snelle levering, een heel tevreden klant !

  5 / 10/ 5

  Positief: Niks is teveel voor Jeroen doet uitzichtselftal voorstellen en dat waarderen we enorm! En wat je krijgt is topvakwerk! Geen geld teveel betaald!Als je dit leest stop dan maar met zoeken want bij Tombwebshop moet je zijn als je voor kwaliteit, eerlijkheid en stiptheid wil zijn en natuurlijk de geweldige top service van Jeroen! Gr Familie Wisman

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Topwebshop, heeft ons ,na een kleine afwijking op de levering, op een snelle,fijne en coulante manier geholpen. Wij zijn dan ook zeer tevreden.Goedbloed
  Negatief: Ik kan alleen maar zeggen, fouten kunnen voorkomen. De wijze en de snelheid van oplossen kunnen naar mijn gevoel niet beter. Bedankt.

  5 / 10/ 5

  Positief: Topwebshop stuurde snel een zeer redelijke offerte op na het inmeten. Montage verliep vlekkeloos. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

  5 / 10/ 5

  Positief: Er is goed met ons meegedacht en we zijn erg tevreden over het eindresultaat, we ervaren stukken minder herrie van buiten dankzij de geplaatste voorzetramen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zoals de domeinnaam het aangeeft is dit inderdaad een TOP webshop waar professionaliteit en klantentevredenheid voorop staan! Bij het plaatsen van de Remmers coating bleek na uitdrogen de gevraagde kleur niet in orde. Dit is grondig nagekeken en opnieuw getest met een staal door de mensen van topwebshop waarna de producten zonder probleem opnieuw opgestuurd werden.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer snelle levering. Tot 2x toe! Gebruik gemaakt van de TopVerfBox voor een traprenovatie. Hier zeer tevreden over! Een doos vol met alle benodigdheden om een trap te kunnen renoveren met de vlokkenmix van de topwebshop. Het resultaat is echt fantastisch geworden. Het zit allemaal zeer eenvoudig in elkaar en met de handleiding die erbij zit zeer makkelijk zelf te doen! Als ik de functie had om wat foto's te sturen had ik het gedaan... Echter gaat dit nu niet lukken.
  Negatief: De blikken met 2K lak kan niet lang bewaard worden. Eenmaal door elkaar gemixt dan is deze maar een paar uur houdbaar. Het uithardingsproces gaat namelijk lekker door en wanneer je dan de deksel er weer op doet, bloft deze open! Zelfs koel bewaren heeft hierbij geen zin! Dus in 1x gebruiken!! ;)

  5 / 10/ 5

  Positief: Prima communicatie, zeer klantvriendelijke en flexibele opstelling, mooi eindresultaat.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Goed product en goede prijs. Een vertraging in de levering werd direct uit eigen initiatief gecompenseerd.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle reactie op offerte-aanvraag. Dubbelcheck van afmetingen benodigde materialen.
  Negatief: Tot nu toe geen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijke service, mogelijkheid om kleurstaal thuis te bekijken, snelle dienstverlening, goede prijs.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goed geholpen en duidelijke uitleg. Vriendelijk en behulpzaam.
  Negatief: Tot nu toe geen verbeterpunten.

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles in orde

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Eind december zijn bij ons twee achterzetramen geplaatst binnen onze (oude, houten) schuiframen. Installatie is vakkundig en netjes gedaan door de mannen van Topwebshop. De ramen waren vooral bedoeld voor isolatie tegen de tocht. Ze functioneren perfect: het is nu veel minder koud in deze kamer. Wij zijn heel tevreden.
  Negatief: De planning liep ongeveer een maand uit t.o.v. de afgesproken levertijd van een maand.

  4 / 10/ 5

  Positief: Voorzetramen besteld. Goede kwaliteit en zaten prima verpakt.
  Negatief: Instructie hoe de knevels te monteren ontbrak. Een instructie(video) kan uitkomst bieden.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede service. Snelle levering.

  5 / 10/ 5

  Positief: Na enkele malen telefonisch contact overgegaan tot zelf inmeten en bestellen. Tussen bestelling en levering eenmaal mailcontact over de leverdatum. Alles liep zoals van te voren ingeschat. Had na eerste contact vertrouwen dat we een goede keuze gemaakt hebben, en na levering op 11 januari, we zijn uitermate tevreden. Op 10 januari gebeld over de levering op 11 januari. Goede afspraken kunnen maken met bedrijf die de levering verzorgde. Totaal zeker de 5 sterren.
  Negatief: Als ik al een tip zou hebben, houdt de website/persoonlijke pagina up to date. Op 11-01 stond deze nog op verwerken, daarna op geleverd. De mailwisseling was niet nodig als dit op de eigen pagina te zien zou zijn wanneer de levering zou plaatsvinden. Lees dit als positieve feedback.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Prima geholpen. Goed ingemeten en sneller als verwacht uitgeleverd. Heb ze nu een paar weken en ben erg blij met mijn schuiframen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Prima Afhandeling SUPER +++++ . Voorzetramen zijn keurig op tijd geleverd. Dank je Nico voor het nakomen van afspraken.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Al bij het 1e contact goed gevoel. Komen afspraken na, zijn op tijd, werken netjes en denken in oplossingen om het toch mogelijk te maken dat wij in ons oude huis voorzetramen konden laten plaatsen. Met de nodige aanpassingen zijn deze inmiddels geplaatst en wij zijn er erg blij mee . Nico en Rene zijn zeer bekwaam, echte vakmannen en ook Jeroen regelt alles snel en goed. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan

  5 / 10/ 5

  Positief: Professioneel, prijs kwaliteit, vriendelijk.
  Negatief: Geen. Alles top verlopen. Zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  Positief: Veel kennis en ervaring op hun gebied, uiterst behulpzaam, grote kracht is creativiteit en innovativiteit om producten toe te passen in lastige situaties, kwaliteit van uitvoering is goed, ondersteuning achteraf is goed. komen afspraken na, informeel contact is prettig.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: prima product, netjes afgeleverd

  5 / 10/ 5

  Positief: Het bestellen van voorzetramen op de site t/m het afleveren aan huis, geef ik TOPWEBSHOP EEN VETTE 10.
  Negatief: Het is een verbeterpuntje, tijdens en het monteren en aanbrengen van de knevels willen de beschermdopjes die vast zitten aan de knevels afbreken, zo.n dopje valt op de grond, tussen de naden van de tegels, enz.enz. U begrijpt het. Het is een kleinigheid, maar omdat TOPWEBSHOP kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, vermeld ik het.

  5 / 10/ 5

  Positief: Top mannen en ze denken met de klant mee!

  4 / 10/ 5

  Positief: Keurig netjes behandeld en de spullen zeer snel geleverd.

  5 / 10/ 5

  Positief: Een goed contact met de verkoper, duidelijke offerte en snelle levering van het product.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goed advies op locatie en prachtig eindresultaat (Lift-out systeem) Wij hadden ervoor gekozen om het inmeten en montage door Topwebshop uit te laten voeren. Levertijd conform afspraak Foutje met inmeten keurig zonder discussie snel opgelost Prettige en correcte mensen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Het onmogelijke bleek toch mogelijk! Dankzij het doorzettingsvermogen van Jeroen kon het systeem van Keje ook worden gemaakt voor onze hele smalle raampjes naast onze grote ramen. Het gevolg: een prachtig geheel! Het is de investering elke euro waard! Dank je wel voor de fijne dienstverlening!
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Negatief: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Gebruiksvriendelijke website. Snelle levering