TouchFix in Den Haag

Webshops - consumentenelektronica

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 618 beoordelingen

618 Reviews

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 618 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  reactie: Bedankt voor uw beoordeling, hopelijk kunnen wij u de volgende keer nog beter helpen!

  5 / 10/ 5

  reactie: Bedankt voor uw mooie beoordeling!

  4 / 10/ 5

  reactie: Beste Helene, Bedankt voor deze mooie 8, hopelijk kunnen wij in de toekomst nog beter van dienst zijn!

  4 / 10/ 5

  reactie: Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling, wellicht dat wij u in de toekomst nog sneller kunnen helpen. Tot ziens!

  4 / 10/ 5

  reactie: Beste Ruud, Wij hebben voor uw iPad 2018 reparatie exact hetzelfde bedrag afgerekend zoals op de site staat vermeld. Misschien dat u bij het verkeerde model heeft gekeken? Wij rekenen ten alle tijden de prijs af welke op de website met u wordt gecommuniceerd. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst toch nog beter laten uitleggen wat de verschillen zijn tussen de modellen, helaas maakt Apple het er ook niet makkelijker op. Bedankt voor uw beoordeling.

  5 / 10/ 5

  reactie: Beste Harry, Bedankt voor je mooie beoordeling!

  4.5 / 10/ 5

  reactie: Hoi Robyn, Bedankt voor deze mooie 9! Veel plezier met je nieuwe scherm van je S8.

  5 / 10/ 5

  reactie: Beste Dirk, Bedankt voor je mooie beoordeling!

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle en vakkundige reparatie van een iPad mini. Het glas was gebroken en in 5 uur gerepareerd. Hij is weer als nieuw.
  Negatief: Geen
  reactie: Beste Fred, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar doen we het voor!

  5 / 10/ 5

  reactie: Beste Ibrahim, Bedankt voor je mooie beoordeling, tot de volgende keer!

  5 / 10/ 5

  reactie: Bedankt voor uw beoordeling, wij hanteren een standaard arbeidstarief en vinden kwaliteit dan ook belangrijk, maar het geeft altijd een beter resultaat!

  5 / 10/ 5

  Positief: Ze doen wat ze beloven en je word prettig geholpen door Max: klasse!
  reactie: Beste Gert, Leuk om te horen dat Max je zo goed heeft geholpen, we geven het door aan hem! Bedankt voor de mooie review. Tot de volgende keer!

  4 / 10/ 5

  Positief: goed telefonisch tewoordgestaan snel vervangen van een scherm en kleine korting toen bleek dat door buiging van toestel de scherm protector op paar plekken niet goed hecht.
  reactie: Beste Marcus, Uiteraard geen probleem, we staan klaar voor je. Tot de volgende keer!

  5 / 10/ 5

  reactie: Beste Klant, Bedankt voor deze 10! Daar doen we het voor!

  4.5 / 10/ 5

  reactie: Bedankt voor deze mooie beoordeling. Tot de volgende keer!

  5 / 10/ 5

  reactie: Beste Maaike, Bedankt voor deze 10! Daar doen we het voor!

  4 / 10/ 5

  Positief: Nette service.
  reactie: Beste klant, Bedankt voor deze review. Hopelijk kunnen wij een volgende keer u een nog betere ervaring geven.

  3.5 / 10/ 5

  reactie: Beste klant, Bedankt voor deze review. Wij hopen u in de toekomst een nog betere ervaring te kunnen geven bij TouchFix.

  5 / 10/ 5

  Positief: Transparante prijzen, snel klaar en met garantie!
  Negatief: Ga zo door!
  reactie: Beste Robin, Bedankt voor het achterlaten van deze review, te samen met deze mooie score.

  5 / 10/ 5

  Positief: Echt een top bedrijf ! Fijn personeel en echte vakmannen / dames
  reactie: Beste klant, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie score.

  5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijke service, snel, vriendelijk
  Negatief: Geen!
  reactie: Beste Ed, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review en prachtige score die u ons geeft. Iedere dag streven wij ernaar om iedere klant met een tevreden gevoel richting huis te laten gaan.

  4 / 10/ 5

  reactie: Beste klant, Bedankt voor deze review. Wij hopen u in de toekomst een nog betere ervaring te kunnen geven bij TouchFix.

  5 / 10/ 5

  Positief: Had to bring in my partner’s Huawei Mate 20 Pro for a screen replacement - most repair shops don’t even repair those yet, but luckily Touchfix had the parts and was able to do it within 2 hours’ time. Really happy with the speed and the phone works well, you can’t see it was repaired so I’d call that a job well done!
  Negatief: Perhaps get more screenprotectors for those fancy curved screens so we don’t have to come back with the same problem?
  reactie: Dear Ariana, Thank you for sharing your experience at TouchFix. Whenever new high quality screen protectors will be available we will definitely add them to our assortment.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snel geholpen
  Negatief: Geen
  reactie: Beste Emily, Bedankt voor het achterlaten van deze review met mooie score!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Mijn E reader werd vlot en snel gemaakt. Achteraf bleek het probleem heel iets anders. Zonder extra kosten gemaakt Top
  reactie: Beste Klant, Bedankt voor het delen van uw ervaring en het geven van deze mooie score. Team TouchFix

  4 / 10/ 5

  Positief: Ondanks eerdere verkeerde diagnose prima oplossing geboden, zeer vriendelijk personeel en duidelijke communicatie / duidelijke voorwaarden, prima!
  Negatief: Soms kan een diagnose verkeerd zijn, achteraf is het makkelijk praten... scherm van de iPhone bleek niet kapot, ongevoeligheid voor aanraken scherm bleek door een (bijna?) defecte chip te worden veroorzaakt. Oude scherm teruggeplaatst en alleen onderzoekskosten in rekening gebracht. (dan blijven wel wat vragen hangen, zoals... werd het oude scherm dan niet op het defect getest, kon dus gewoon worden teruggeplaatst, waarom werd een als kapot gediagnotiseerd scherm bewaard, etc.) maargoed, deze mensen zijn experts en nogmaals is er - behalve de onderzoekskosten - niks verder in rekening gebracht, en werd het verschil terugbetaald.
  reactie: Beste Richard, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Wanneer wij een reparatie uitvoeren hebben wij een x periode aan tijd om uw toestel uitvoerig te testen. Wanneer wij in deze tijd zien dat het probleem verholpen is voltooien wij een reparatie en kunt u hem weer ophalen. Echter in uw geval heeft het nieuwe scherm het een korte periode gedaan waarna toch bleek dat de chip het niet goed deed. Problemen met een chip worden langzamerhand erger en zullen in sommige gevallen daarom ook moeilijker in korte tijd te constateren zijn. Wij geven daarom ook een garantie periode van 3 maanden zodat wanneer u merkt dat het probleem niet verholpen is wij u direct kunnen helpen. Wij bewaren de vervangen onderdelen voor dezelfde redenen.

  5 / 10/ 5

  reactie: Beste Rita, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie score.

  5 / 10/ 5

  Positief: Ben niet echt van het achterlaten van een beoordeling. Goedkoop (in vergelijking met), reageert op berichten, komt afspraken na, supersnel (boven enig vorm van verwachting)… Laat je scherm hier maken!
  reactie: Andries, Bedankt voor het alsnog achterlaten van deze mooie beoordeling en het delen van uw ervaring bij ons! Team TouchFix

  4.5 / 10/ 5

  reactie: Beste, Bedankt voor uw review en de mooi score die hierbij hoort. Team TouchFix

  5 / 10/ 5

  Positief: Professionele partij met vakkundige kennis.
  reactie: Beste, Bedankt voor het delen van uw ervaring bij TouchFix.

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik ben bij de aanschaf van een occasion (samsung Galaxy 7) rustig en bijzonder vriendelijk geholpen. Het installeren van de nieuwe telefoon en het overzetten van gegevens van mijn oude telefoon ging prima. Er werd ook prettig ingegaan op mijn vragen.
  reactie: Beste Henriette, Bedankt voor het het delen van uw ervaring met de aankoop van uw occasion. We hopen dat u veel plezier heeft van het toestel! Team TouchFix

  5 / 10/ 5

  Positief: Erg responsief in de communicatie. De reparatie is snel uitgevoerd, en de telefoon is weer in nieuwstaat.
  reactie: Beste Gerbrand, Bedankt voor deze leuke review en de mooie score die u ons heeft gegeven. Team TouchFix

  4.5 / 10/ 5

  Positief: snel en betaalbaar reparatie van mobiele apparaten
  Negatief: Het kan goedkoper en ophaalservice voor reparatie
  reactie: Beste Afzal, Bedankt voor het delen van uw ervaring bij TouchFix. Wij zijn momenteel al een van de goedkoopste op de markt wanneer het aankomt op kwalitatieve reparaties. Wanneer de prijs van de onderdelen naar beneden gaan zullen ook onze prijzen dalen. Wanneer u in de toekomst uw toestel weer bij ons wilt laten maken kunt u gebruik maken van de haal en breng service. Deze kunt u inplannen vanaf onze website. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Team TouchFix

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk en behulpzaam
  reactie: Bedankt voor het achterlaten van deze review! Wij hopen u in de toekomst nog een betere ervaring te kunnen geven. Team TouchFix.

  4 / 10/ 5

  Positief: werd netjes en goed geholpen met de juiste kennis over het product
  Negatief: ga zo door
  reactie: Beste Klant. Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaringen en de score die hierbij hoort. Wij hopen u in de toekomst nog een betere ervaring te kunnen geven. Team TouchFix

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede informatie en prijzen vooraf.
  reactie: Beste klant, Bedankt voor deze mooie review!

  5 / 10/ 5

  Positief: Betrouwbaar ?
  Negatief: Ga zo door
  reactie: Beste Michel, Bedankt voor het delen van uw ervaring bij ons en de mooie score die u hierbij heeft gegeven. Iedere dag doen wij hard ons best om al onze klanten blij naar huis te laten gaan. Team TouchFix

  5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijke communicatie, snel geholpen
  Negatief: Nvt
  reactie: Beste Klant, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie score! Team TouchFix

  4.5 / 10/ 5

  Positief: ik zal dit bedrijf aan bevelen
  Negatief: niet van toepassing
  reactie: Beste Klant, Bedankt voor het delen van uw ervaring bij TouchFix. Iedere dag zetten wij alles op alles om onze klanten tevreden naar huis te laten gaan! We hopen dat we u daarom in de toekomst nog een betere ervaring kunnen geven. Vriendelijke groet, Team TouchFix

  4 / 10/ 5

  Positief: Grote ploeg medewerkers zichtbaar vanaf de balie
  reactie: Beste klant, Bedankt voor uw review! Wij hopen dat we u in de toekomst een nog betere ervaring kunnen geven. Team TouchFix

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Hulpvaardig en geduldig voor senioren.
  Negatief: Blijf zo doorgaan en ik stuur klanten naar u toe.
  reactie: Beste Siaram, Bedankt voor deze mooie score en de review die u over ons heeft achtergelaten. Team TouchFix

  4 / 10/ 5

  Positief: Snel gefixt
  Negatief: Moest lang wachten bij ophalen. Niet echt vriendelijke meneer aan de balie.
  reactie: Beste Klant, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review over ons achter te laten! Wij zullen de feedback meenemen en gaan hier zeker op anticiperen. Team TouchFix

  4 / 10/ 5

  reactie: Beste Jeroen, Bedankt voor de mooie score van een 8. Wij hopen dat we u in de toekomst een nog betere ervaring kunnen geven. Team TouchFix

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snel efficiënt professioneel!
  reactie: Beste Martina, Bedankt voor het achterlaten van deze review en de mooie score die aan ons is gegeven. Team TouchFix

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede service en reageren snel!
  Negatief: het duurde een beetje lang voordat ze een goed scherm hebben kunnen vinden, maar dat verschilt per telefoon denk ik, ik heb namelijk een chinese telefoon
  reactie: Beste klant, Bedankt voor deze mooie score! Soms kan het inderdaad wat langer duren met minder populaire modellen omdat de onderdelen dan moeilijker te krijgen zijn. Echter wanneer het in de toekomst sneller kan zullen wij deze kans natuurlijk direct aangrijpen. Team TouchFix

  5 / 10/ 5

  Positief: Leuke, gezellige en vakkundige mensen
  Negatief: Gewoon doorgaan zo!
  reactie: Beste Monique, Wat een leuke review! Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring bij ons. Team TouchFix

  5 / 10/ 5

  Positief: Supersnelle service, vriendelijk, efficient
  reactie: Beste Klant, Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring bij ons en de mooie score die u ons heeft gegeven! Team TouchFix

  5 / 10/ 5

  Positief: .
  Negatief: .
  reactie: Beste Dick, Heel erg bedankt voor deze mooie review. Team TouchFix

  5 / 10/ 5

  Positief: Zoals altijd weer super snel geholpen en onze iPad pro weer vakkundig hersteld als nieuw toptoptop
  reactie: Beste Ton, Ontzettend bedankt voor deze review! Bij TouchFix doen we elke dag weer ons best om onze klanten blij te maken! Team TouchFix

  4.5 / 10/ 5

  reactie: Beste Klant, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review achter te laten. Team TouchFix