Traiectum Facility in Schoonrewoerd

Bouwbedrijf

  Koningin Julianastraat 8, 4145KM, Schoonrewoerd

Traiectum Facility

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor bouwbedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

0 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mooi straatwerk afgeleverd in onze voor- en achtertuin en prettige mensen om mee te werken.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Snelle reactie op de aanvraag, duidelijke offerte zonder verborgen kosten. Ik heb de de mannen ervaren als hardwerkende en goed gemanierde jongens die passie uitstralen voor hun vak en bedrijf. Erg blij met het eindresultaat.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Fijne mensen die weten wat ze doen. Wij zijn blij met het resultaat. Een aanrader

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb Traiectum Facility positief ervaren en de jongens doen hun werk goed. Het terugkoppelen naar de klant toe ging zo nu en dan wat gestaag en geef deze ook daar als verbeterpunt. Voor de rest wil ze zeker adviseren bij nieuwe klanten die een mooie tuin willen hebben.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: We zijn heel blij met het advies dat jullie gegeven hebben. Steeds even checken of het zo goed is en samen afstemmen vonden we heel prettig! Leuk gezellig team ook dat lekker op elkaar is ingewerkt.
  En ondanks de regen onze tuin toch netjes bestraat gekregen, we zijn er blij mee!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Super gedaan, een top team!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Traiectum heeft alles wat ze beloofd hebben waargemaakt en zelfs nog een beetje meer ook. Nette harde werkers. De volgende klus mogen ze ook doen en zal het iedereen aanraden.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Snelle reactie, goede info, prima service en aardige mannen.... Wij zijn blij!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: zeer goed advies en professionele afwerking

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Vanaf het begin al een goed gevoel, snelle reactie op aanvraag offerte, deskundig advies, flexibiliteit mbt onvoorziene omstandigheden en arbeid door vakmensen verricht. Al met al zeer tevreden van begin tot het eind van het project

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Werken netjes en geven advies. Kijken niet naar tijd en maken het netjes af. Als er iets is snelle reactie en wordt het snel opgelost.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Fijne jongens, eerlijk advies. Wij zijn helemaal blij met het resultaat. Bedankt Traiectum en ga vooral zo door.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Aardige en nette jongens, die mijn wensen konden vertalen naar de beste oplossing. De communicatie ging vanaf het eerste moment geweldig. De mannen denken mee in het ontwerp en uitvoering en hebben het werk fantastisch opgeleverd. Hartelijk dank hiervoor en ga vooral zo door, de passie voor jullie vak straalt van jullie af.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Onze voor en achtertuin waren hard aan nieuwe bestrating toe. Na via internet een offerte aangevraagd te hebben werd ik binnen een half uur door Bas gebeld en hebben we u00e9u00e9n en ander besproken. Heb voor Traiectum gekozen omdat zij alles regelde zoals het zand , de tegels afvoer afval etc. Prijs was uiteraard ook een overweging en belangrijk was ook dat het werk snel gedaan kon worden. Na drie dagen werk is de tuin volgens afspraak opgeleverd en het resultaat was prachtig. De drie heren van traiectum verstaan hun vak en doen hun werk met plezier. Zijn vriendelijke, goed gemanierde kerels die hun werk serieus en secuur uitvoeren.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Hard werkende nette mensen.
  Overleg en aanpassingen werden direct gedaan.
  Goed werk geleverd. Aanrader.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Johan en John hebben wederom perfect gemaakt wat wij in ons hoofd haddenud83dude04ud83dude04ud83dudc4dud83dudc4d
  Vakwerk - afspraken nagekomen - alles perfect opgeleverd.

  Zeer tevreden!!!!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Wij wilden een niet-alledaagse tuin met hele specifieke eisen aan de bestrating. Bij Traiectum begrepen ze dat en ze dachten met ons mee. Zowel in de ontwerpfase, als bij de materiaalkeuze en de uitvoering moest soms wat worden aangepast, maar dat was goed bespreekbaar en Traiectum heeft dat in goed overleg met onze tuinarchitect aangepakt. Het eindresultaat is prachtig. We zijn erg tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Herbestrating voortuin (76m2) door Traiectum laten uitvoeren. Complexiteit hierbij was dat de (liggende) bestrating in wildverband lag (tegels van verschillende afmetingen) en bij de herbestrating alles opnieuw moest passen (incl. de gezaagde pas-tegels). Omdat een aantal tegels onder vaste bloembakken vastzaten moesten deze blijven liggen en moest ook hiermee rekening worden gehouden (herbestrating inpassen en geen hoogteverschil creu00ebren). Binnen twee dagen is het werk naar volle tevredenheid afgerond. Prettige mensen die het werk uitvoerden en flexibel. Klein meerwerk werd zonder extra kosten uitgevoerd.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Vorig jaar hebben wij een nieuwbouw woning gekocht en door kostengebrek onze tuin zwart laten aanleggen. Er bleven grote plassen in de tuin staan en het terras ging verzakken. We hebben meerdere offertes opgevraagd (duh) Zo ook bij dit bedrijf. Bas is langs geweest om een offerte uit te brengen en gaf te kennen het erg druk te hebben (zucht, weer uitstel). Dezelfde dag kregen wij de zeer scherpe offerte. Wel zaten wij met het probleem dat Bas pas een maand later tijd had. Tot onze verassing belde hij om te melden dat hij eerder tijd had gevonden om ons uit de brand te helpen. Woensdagochtend 7 uur stipt (en ik ben al geen ochtend mens) stonden er 3 jongens vol energie voor mijn neus... nu gaan we het meemaken dacht ik nog.. Binnen een no-time was de complete tuin veranderd in een zandvlakte en waren de stenen op stapels gelegd. Op de vraag, 'willen jullie koffie' werd keer op keer gezegd, dat doen we straks wel... Inmiddels 19.00 uur in de avond en de tuin lag er in.. Ik en mijn vrouw stonden versteld.. John en Bas zijn de volgende dag nog terug geweest om de afwerking te doen en ze hebben op mijn verzoek nog alle verlichting in de plantenbakken geu00efnstalleerd. Deze kosten zijn niet gefactureerd. Mannen, namens mijn vrouw en ik ontzettend bedankt! Jullie hebben passie voor het werk, dat straalt ervan af! Daarnaast zijn jullie keurige lui, dit heb ik helaas anders gezien! Nogmaals bedankt! en heb begrepen dat jullie de tuin van mijn zus ook gaan doen!! Ga zo door!!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: John, Bas en Johan hebben onze achtertuin en oprit aangelegd volgens de door mij gemaakte tekening. De mannen zagen al snel dat de tekening niet helemaal klopte en hier goed op geanticipeerd. Ze werken als de bliksem en het resultaat is fantastisch. Vanwege een herfst actie ook nog eens 15% korting gekregen op de factuur. Dit was een leuke verassing. De opdracht voor de achtertuin krijgen de mannen ook!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij waren opzoek naar een bedrijf die onze tuin wilde opknappen voor onze dochter.onze dochter heeft een rolstoel nodig voor vervoer. Omdat het huis hoger ligt dan de straat moesten we een goede aflopende bestrating hebben. Helaas door hoge kosten van onze dochter hadden wij geen brede budget voor de tuin. En vroeger aan traiectum facility om voor ons een factuur op te stellen om te kijken of we dit konden bekostigen. Zij gingen daarmee akkoord en zijn bij ons op een thuisbezoek geweest om te kijken naar de tuin en een factuur te maken. Factuur zouden we s.avonds krijgen via de mail. Maar we kregen geen mail. Er werd gebeld! Traiectum facility belde om ons te zeggen dat ze onze tuin KOSTENLOOS voor onze dochter gaan aanpassen! Dit was voor ons geweldig nieuws nu konden wij het geld wat we hadden genruiken voor onze dochter. Wij zijn genoodzaakt om voor behandelingen naar het buitenland te gaan vandaar de hoge kosten en geen tegemoedkoming van de verzekering. Het kost heel wat om een tuin opnieuw te renoveren. Wij willen traiectum facility hiervoor hartelijk danken. Ze zijn al begonnen en het ligt er keurig en straks in. Ze zijn heel vriendelijk en meedenkent. Ze staan voor alles open en je kan het gesprek aangaan. Nogmaals hartelijk dank namens ons!ud83dudc4cud83dudc4d

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Vakkundig en vriendelijk personeel.
  Ze hebben het werk razendsnel en erg netjes opgeleverd.
  De prijs / kwaliteit verhouding is erg goed.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mooie strakke tuin vakkundig aangelegd. Prima vaklui die afspraken nakomenud83dudc4d

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Klantvriendelijk, meedenken met de klant, servicegericht, en leveren vakwerk, heldere offerte (dus geen onverwachte verassingen) garantie op het geleverde werk

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goed advies, men dacht mee over de invulling van onze wensen. Uiteindelijk voldoet de tuin die zij aangelegd hebben volledig aan onze wensen. Vakbekwaam, enthousiast, vriendelijk en scherpe prijs passen volledig bij Traiectum.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij waren al enige tijd opzoek naar een aannemer om onze achtertuin aan te leggen. John voelde gelijk als een warme deken en was erg enthousiast. Dit gaf ons een goed gevoel en wij hebben besloten om met Traiectum Facility in zee te gaan. De tuin is prachtig geworden en en mannen zijn er punctueel en op de details. Chapeau en heel erg bedankt.