Trainspot Office Leercentrum in Utrecht

Onderwijs en opleidingen - computers

  Kleinesingel 33, 3572CG, Utrecht

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 163 beoordelingen

163 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Trainspot Office Leercentrum

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor onderwijs en opleidingen - computers in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 163 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Perfect, zeker aan te bevelenHeel veel opgestoken van de Microsoft Office pakketten (uitgebreid) en module Klantcontacten. De begeleiding ter plekke was heel fijn en je werd meteen geholpen als je een vraag hebt. Ik kan het een ieder aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Super geholpen, ook buiten de cursus omEen gepersonaliseerde cursus gedaan waarbij we naast basisvaardigheden ons vooral gericht hebben op specifieke problemen waar we in het bedrijf tegenaan lopen. Ook na de cursus kan ik er terecht met vragen en wordt elke keer snel en vooral goed geholpen!

  3 / 10/ 5

  Ik denk is goedIk denk is goed voor de mensen willen probeer ander manier voor werk in de toekomst .

  4.5 / 10/ 5

  een positieve en leerzame ervaringaangezien ik niet ben opgegroeid met de computer en mijn interesse daar ook niet ligt zag ik er enigszins tegen op om deze cursus te doen. De manier waarop ik ben geholpen en ben begeleid was zeer goed en prettig.

  4.5 / 10/ 5

  Een zin is niet genoeg maar gewoonweg klasseIk heb het als zeer prettig ervaren dat ik op diverse manieren de lesstof tot me kon nemen. Daarnaast was er een zeer goed contact met Vincent Scholman die mijn vragen helder, duidelijk en snel beantwoordde. Ik heb geen negatieve dingen over Trainspot .

  4.5 / 10/ 5

  fijne leerervaringfijne ervaring om een nieuwe kant te gaan ontdekken op de banenmarkt

  5 / 10/ 5

  Duidelijke uitlegVeel geleerd, hoefde niet lang op antwoord te wachten op een vraag.

  5 / 10/ 5

  Een heldere, praktische en overzichtelijke trainingDeze training Digitiale Veiligheid gedaan om nog meer inzicht te krijgen in risico's m.b.t. internet, social media, etc. De digitale werkomgeving werkt prima voor deze training. Ik heb hiermee weer veel nieuwe kennis kunnen opdoen.

  5 / 10/ 5

  Ik leer heel goed Ik vind docent Vincent ook heel goed

  Ik leer heel veel van hem

  5 / 10/ 5

  Prima begeleiding ook tijdens Corona .Cijfer 8 en ik ben heel tevreden .

  5 / 10/ 5

  Zeer overzichtelijke trainingOok zonder enige ervaring van Word, Excel en/of Outlook Is deze training heel goed te doen door de duidelijke en rustige uitleg. Zeker een aanrader!!

  5 / 10/ 5

  Super opleidingHeel goed geholpen ondanks dat ik totaal geen ervaring had.

  5 / 10/ 5

  Het was een leerrijke ervaring.Ik vond het super leuk om Microsoft Office Power User te doen. Alle 8 modules behaald. Ik zou Trainspot aan een ieder aanbevelen die ook maar iets meer zouden willen weten over Word, Excel, Outlook, PowerPoint enz. De docenten zijn geduldig en blijven het uitleggen tot dat je het begrijpt. Je mag het op je eigen tempo doen. Ik heb op drie van de locaties mijn cursussen gevolgd, en moet zeggen dat ik het altijd als prettig hebt ervaren. Ben heel trots op mezelf en mijn behaalde resultaten. Bedankt Trainspot Crew.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHeldere instructies en uitleg. Veel geleerd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEven opstart problemen maar die werden snel verholpen. Alles is erg duidelijk te volgen ook via e-learning en filmpjes. Snelle reactie bij vragen en de toetsen zijn snel nagekeken dit vond ik heel prettig.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVerschillende modules gevolgd, duidelijke uitleg, goed te volgen op locatie en thuis.
  Fijne begeleiding.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOntzettend duidelijk en lekker in eigen tempo werken. Bij vragen zeer snelle reactie en certificaten en diploma snel in huis. Aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldUitgebreide cursus, goed thuis te doen, ook omdat je snel antwoord krijgt als je hulp nodig hebt en na test de volgende dag al de uitslag.
  Goede ervaring.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk vond de trainingen overzichtelijk, duidelijk en goed te volgen. De uitleg in de video is duidelijk en wordt goed uitgelegd. Samen met de boekjes een prima manier van studeren.   
  Als ik een vraag had werd deze snel beantwoord en de toetsen waren altijd snel nagekeken. 
  Goede, fijne begeleiding.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTraining: Office MS Bassispakket
  Ervaring:

  Aanpak van Trainspot op lokatie is erg prettig, werkt heel goed, uitleg in de filmpjes prima, goede toelichting voor later in de boekjes. Vragen zijn altijd direct beantwoord, trainers hebben allen veel kennis, van elk onderdeel. Thuis werken vond ik redelijk goed.
  Ik vond heel leuk om voor de studies alle mogelijkheiden waren.
  Van 7 modules heb ik er 3 oplocatie gedaan en de rest Onlein via thuis.
  Probeert het maar!
  Je krijgt geen spijt!


  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnline cursus gevolgd. Goede commuicatie, goede uitleg, heel duidelijk allemaal!!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMet heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel.

  Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord.

  Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenLeuk, leerzaam en goed geregeld

  Heel erg bedankt😃👍🏽

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringIk was erg enthousiast over deze cursus, laagdrempelig, goede combinatie literatuur en filmpjes. Snel antwoord op vragen. Enige kanttekening: De bijgeleverde laptop, is eigenlijk een notebook. Deze heeft zo weinig geheugen, dat hij de updates van Windows 10 niet aan kan en daardoor na een tijdje niet meer te gebruiken is.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe Training heel erg flexibel opgezet. Je kan thuis blijven, klasje volgen, alles in je eigen tempo. Je kan je eigen tijd indelen . De begeleiding is goed en vriendelijk, uitleg met geduld. Op afstand , of in de klas

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSuper relaxed, uitstekende begeleiding

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek én video.
  De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk.
  Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend.
  Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies.
  Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier.
  Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldThuisopleiding gedaan, contact en reactie altijd snel en duidelijk.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettig, goede begeleiding. Het leren mbv video's is echt heel fijn! 😁

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk kon mijn eigen manier van leren kiezen en de toetsen werden super snel nagekeken.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnellen reactie bij vragen en duidelijke feedback.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn ervaring met de online trainingen van trainspot is erg goed. Als je een vraag hebt of een eindtoets wilde maken krijg je zeer snel een antwoord. Zeker een aanrader. En je kan alles in je eigen tempo doen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenFijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenFijne omgeving om in te trainen.Docenten gaven duidelijke en begrijpelijke uitleg .Fijn dat het in je eigen tempo kon .

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijk en behulpzame organisatie.
  Opleiding is duidelijk en leerzaam
  Erg fijn dat het per e-learning kon gezien ik alleen snachts werk dus overdag niet naar het instituut zelf kan. Toch was vragen geen probleem, kreeg snelle antwoorden en kon examens afstemmen op tijden die mij uitkwamen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenLeerzame opleiding, was leuk om te doen.
  Je kan je eigen tijd indelen en als je vragen hebt zijn ze snel bereikbaar.
  Heb er veel aan gehad.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldJe kunt met behulp van een bandje dat uitleg geeft via de computer op je eigen tempo leren en als je vragen hebt zit er een docent dichtbij. Het maakt niet uit hoe lang je over de cursus doet en aan het eind heb je eerst een proefexamen. Hele leerzame cursus in een prettige omgeving.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn ervaring met Trainspot op afstand is super. Je krijgt heel snel antwoord en een goede uitleg hie je iets moet doen. Ik had problemen met de laptop en het werd gelijk opgelost.
  Altijd snel en netjes en goed geholpen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAanpak van Trainspot op lokatie is erg prettig, werkt heel goed, uitleg in de filmpjes prima, goede toelichting voor later in de boekjes. Vragen zijn altijd direct beantwoord, trainers hebben allen veel kennis, van elk onderdeel. Thuis werken vond ik minder prettig, systeem is dan minder flexibel als op de lokatie.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijne en snelle communicatie als je iets wilt weten of als je een toets hebt gemaakt. Erg prettig dat je zelf een manier kunt kiezen hoe je wilt leren en wat je daarvoor wil gebruiken (filmpjes, boek).

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen hele goede computer cursus die je zowel thuis als op de locatie kan doen in je eigen tijd en tempo. Als je vragen hebt krijg je heel snel antwoord. Ik heb heel veel geleerd.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer goede ervaring. Duidelijk lesmateriaal in woord en schrift. snelle communicatie als er vragen waren. Studeren thuis als op locatie mogelijk.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenLeerzame cursus met goede begeleiding vanuit Trainspot. Fijn om het gewoon thuis te kunnen doen op tijden die mij het beste uit kwamen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb erg goede ervaringen ondervonden. Er wordt erg snel gereageerd op je vragen en iedereen is erg behulpzaam.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBehulpzaam en vriendelijk.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldzeer fijne opleiding, instructiefilmpjes zijn zeer duidelijk en goed ingesproken.het contact met het centrum gaat erg snel via mail, meestal binnen een uur (tijdens openingstijden) krijg je antwoord.
  ook na behalen van een onderdeel word diezelfde dag het certificaat nog opgestuurd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede opleiders waar je terecht kan met al de vragen over de opleidingen. De begeleiding is super. Vooral omdat je alles op eigen tempo mag doen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVia het UWV kreeg ik een mooie kans om deze training te volgen.
  De training zit goed in elkaar. Heldere uitleg, duidelijke audiovisuele online lessen, praktisch ondersteund door lesboekjes als naslagwerk. Hierdoor heb ik de training in zijn geheel online kunnen volgen.
  Het online contact met Trainspot Utrecht was heel goed. Vragen werden snel en correct beantwoord.Problemen met 1 eindtest werden snel en naar grote tevredenheid afgehandeld.
  Na het behalen van de eindtest van een onderdeel had ik zonder uitzondering binnen 2 dagen het certificaat via de post in huis.
  Al met al dus een zeer positieve ervaring.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede begeleiding, duidelijke uitleg en snelle reacties via mail