Trainspot Office Leercentrum in Utrecht

Onderwijs en opleidingen - computers

  Kleinesingel 33, 3572CG, Utrecht

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 151 beoordelingen

151 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Trainspot Office Leercentrum

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor onderwijs en opleidingen - computers in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 151 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Perfect, zeker aan te bevelenHeel veel opgestoken van de Microsoft Office pakketten (uitgebreid) en module Klantcontacten. De begeleiding ter plekke was heel fijn en je werd meteen geholpen als je een vraag hebt. Ik kan het een ieder aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHeldere instructies en uitleg. Veel geleerd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEven opstart problemen maar die werden snel verholpen. Alles is erg duidelijk te volgen ook via e-learning en filmpjes. Snelle reactie bij vragen en de toetsen zijn snel nagekeken dit vond ik heel prettig.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVerschillende modules gevolgd, duidelijke uitleg, goed te volgen op locatie en thuis.
  Fijne begeleiding.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOntzettend duidelijk en lekker in eigen tempo werken. Bij vragen zeer snelle reactie en certificaten en diploma snel in huis. Aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldUitgebreide cursus, goed thuis te doen, ook omdat je snel antwoord krijgt als je hulp nodig hebt en na test de volgende dag al de uitslag.
  Goede ervaring.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk vond de trainingen overzichtelijk, duidelijk en goed te volgen. De uitleg in de video is duidelijk en wordt goed uitgelegd. Samen met de boekjes een prima manier van studeren.   
  Als ik een vraag had werd deze snel beantwoord en de toetsen waren altijd snel nagekeken. 
  Goede, fijne begeleiding.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTraining: Office MS Bassispakket
  Ervaring:

  Aanpak van Trainspot op lokatie is erg prettig, werkt heel goed, uitleg in de filmpjes prima, goede toelichting voor later in de boekjes. Vragen zijn altijd direct beantwoord, trainers hebben allen veel kennis, van elk onderdeel. Thuis werken vond ik redelijk goed.
  Ik vond heel leuk om voor de studies alle mogelijkheiden waren.
  Van 7 modules heb ik er 3 oplocatie gedaan en de rest Onlein via thuis.
  Probeert het maar!
  Je krijgt geen spijt!


  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnline cursus gevolgd. Goede commuicatie, goede uitleg, heel duidelijk allemaal!!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMet heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel.

  Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord.

  Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenLeuk, leerzaam en goed geregeld

  Heel erg bedankt😃👍🏽

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringIk was erg enthousiast over deze cursus, laagdrempelig, goede combinatie literatuur en filmpjes. Snel antwoord op vragen. Enige kanttekening: De bijgeleverde laptop, is eigenlijk een notebook. Deze heeft zo weinig geheugen, dat hij de updates van Windows 10 niet aan kan en daardoor na een tijdje niet meer te gebruiken is.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe Training heel erg flexibel opgezet. Je kan thuis blijven, klasje volgen, alles in je eigen tempo. Je kan je eigen tijd indelen . De begeleiding is goed en vriendelijk, uitleg met geduld. Op afstand , of in de klas

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSuper relaxed, uitstekende begeleiding

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek én video.
  De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk.
  Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend.
  Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies.
  Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier.
  Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldThuisopleiding gedaan, contact en reactie altijd snel en duidelijk.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettig, goede begeleiding. Het leren mbv video's is echt heel fijn! 😁

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk kon mijn eigen manier van leren kiezen en de toetsen werden super snel nagekeken.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnellen reactie bij vragen en duidelijke feedback.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn ervaring met de online trainingen van trainspot is erg goed. Als je een vraag hebt of een eindtoets wilde maken krijg je zeer snel een antwoord. Zeker een aanrader. En je kan alles in je eigen tempo doen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenFijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenFijne omgeving om in te trainen.Docenten gaven duidelijke en begrijpelijke uitleg .Fijn dat het in je eigen tempo kon .

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijk en behulpzame organisatie.
  Opleiding is duidelijk en leerzaam
  Erg fijn dat het per e-learning kon gezien ik alleen snachts werk dus overdag niet naar het instituut zelf kan. Toch was vragen geen probleem, kreeg snelle antwoorden en kon examens afstemmen op tijden die mij uitkwamen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenLeerzame opleiding, was leuk om te doen.
  Je kan je eigen tijd indelen en als je vragen hebt zijn ze snel bereikbaar.
  Heb er veel aan gehad.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldJe kunt met behulp van een bandje dat uitleg geeft via de computer op je eigen tempo leren en als je vragen hebt zit er een docent dichtbij. Het maakt niet uit hoe lang je over de cursus doet en aan het eind heb je eerst een proefexamen. Hele leerzame cursus in een prettige omgeving.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn ervaring met Trainspot op afstand is super. Je krijgt heel snel antwoord en een goede uitleg hie je iets moet doen. Ik had problemen met de laptop en het werd gelijk opgelost.
  Altijd snel en netjes en goed geholpen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAanpak van Trainspot op lokatie is erg prettig, werkt heel goed, uitleg in de filmpjes prima, goede toelichting voor later in de boekjes. Vragen zijn altijd direct beantwoord, trainers hebben allen veel kennis, van elk onderdeel. Thuis werken vond ik minder prettig, systeem is dan minder flexibel als op de lokatie.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijne en snelle communicatie als je iets wilt weten of als je een toets hebt gemaakt. Erg prettig dat je zelf een manier kunt kiezen hoe je wilt leren en wat je daarvoor wil gebruiken (filmpjes, boek).

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen hele goede computer cursus die je zowel thuis als op de locatie kan doen in je eigen tijd en tempo. Als je vragen hebt krijg je heel snel antwoord. Ik heb heel veel geleerd.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer goede ervaring. Duidelijk lesmateriaal in woord en schrift. snelle communicatie als er vragen waren. Studeren thuis als op locatie mogelijk.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenLeerzame cursus met goede begeleiding vanuit Trainspot. Fijn om het gewoon thuis te kunnen doen op tijden die mij het beste uit kwamen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb erg goede ervaringen ondervonden. Er wordt erg snel gereageerd op je vragen en iedereen is erg behulpzaam.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBehulpzaam en vriendelijk.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldzeer fijne opleiding, instructiefilmpjes zijn zeer duidelijk en goed ingesproken.het contact met het centrum gaat erg snel via mail, meestal binnen een uur (tijdens openingstijden) krijg je antwoord.
  ook na behalen van een onderdeel word diezelfde dag het certificaat nog opgestuurd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede opleiders waar je terecht kan met al de vragen over de opleidingen. De begeleiding is super. Vooral omdat je alles op eigen tempo mag doen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVia het UWV kreeg ik een mooie kans om deze training te volgen.
  De training zit goed in elkaar. Heldere uitleg, duidelijke audiovisuele online lessen, praktisch ondersteund door lesboekjes als naslagwerk. Hierdoor heb ik de training in zijn geheel online kunnen volgen.
  Het online contact met Trainspot Utrecht was heel goed. Vragen werden snel en correct beantwoord.Problemen met 1 eindtest werden snel en naar grote tevredenheid afgehandeld.
  Na het behalen van de eindtest van een onderdeel had ik zonder uitzondering binnen 2 dagen het certificaat via de post in huis.
  Al met al dus een zeer positieve ervaring.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede begeleiding, duidelijke uitleg en snelle reacties via mail

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede begeleiding. Snelle reactie op mail en eindtesten

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer prettige manier van leren, duidelijke gesproken lessen en handleidingen.
  Snelle reacties op vragen en afhandelen van gemaakte toetsen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet was een cursus die duidelijk en makkelijk te volgen is. Het was wel jammer dat het traingingsboek en de nieuwste programma's, bv Outlook, niet overeen kwamen met de begeleidende uitlegvideo's en je dan moet puzzelen om het te snappen.
  Trainspot docenten reageren snel op mails met vragen die ik had bij de e-learning.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet was effe doorbijten maar te doen.
  Goede uitleg met de filmpjes en goed mailcontact.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb de opleiding gevolgd via E-learning.
  Ik ben erg tevreden over het hele concept, duidelijke instructies en snelle online hulp van de docenten. Indien ik nog een keer een opleiding wil volgen zal ik dat zeker via Trainspot doen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen helemgoede cursus. Je kunt kiezen om de opleiding klassikaal of via e-learning te volgen.
  Ik ben heel goed begeleid; op evt. vragen kreeg ik altijd gelijk antwoord en het huiswerk werd snel nagekeken.
  Hopelijk kan ik in de toekomst de Office opleiding voor gevorederen gaan volgen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet was een duidelijke cursus met naast de boekjes de gesproken video's.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen prima locatie om op je eigen tempo te studeren en als je er even niet zelf uitkomt, wordt je daar direct vriendelijk bij geholpen. Boekjes zijn ook zeer overzichtelijk en de koffie is er prima! (kan ook niet anders met een D.E. automaat). Ik ben weer 3 certificaten rijker!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb deze training gevolgd als gevolg van een scholingsvoucher. Deze manier van leren paste prima bij mij. Met het afspelen van de filmpjes kun je meteen mee oefenen. De stem op de filmpjes was ook prettig om naar te luisteren. De oefentoetsen en eindtoetsen waren leuk om te doen. Ik heb er weer een diploma bij !!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSuper fijne manier van leren. Doordat je en een boek hebt om mee te kijken, je hebt je usb stick voor documenten en er zijn filmpjes. Dit was super duidelijk.
  Ook reacties op mailtjes zijn super snel, dus je hebt goed contact met leraren enz.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVia een scholingsvoucher bij trainspot terecht gekomen. Fijne communicatie, snel antwoord op vragen. E-learning goed te volgen met behulp van filmpjes en de boeken. Oefentest en eindtest goed te doen. Zal jullie zeker aanbevelen bij andere.