Tzorg Uden in Uden

Thuiszorg

7.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Tzorg Uden

Foto en Video (4)

Beschrijving

CSU is een landelijk opererende organisatie met 30 regiovestigingen. Ons bedrijf heeft ruim 45 jaar ervaring met regulier schoonmaakwerk en specialistische reiniging in diverse branches. Tevens kunnen we u ondersteunen met diverse additionele werkzaamheden. Door de reguliere schoonmaak te combineren met deze ondersteunende activiteiten kunnen we onze dienstverlening precies afstemmen op uw behoeften. U heeft altijd extra handen beschikbaar.

Ons bedrijf is een voorloper in het vertalen van mensenbeleid in klantvoordeel. Persoonlijke motivatie en betrokkenheid stimuleren medewerkers tot de beste prestaties. Door een efficiënte inzet van mensen en middelen behoren we tot de top van schoonmaakbedrijven in Nederland.

CSU biedt optimale hygiëne en diverse additionele werkzaamheden aan onder andere kantoren, openbare gebouwen, scholen en industriële ruimtes.

CSU is één van de grootste Nederlandse ondernemingen op het gebied van schoonmaak.

Overige informatie

Diensten

 • Maaltijdservice

Service

 • Geen voorrijkosten

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  De door T-zorg gehanteerde overeenkomsten deugen niet, althans in de gemeente waar ik woon. T-Zorg hanteert in geval van schade een eigen risico van 200 euro, let wel: voor de gedupeerde!! En zo werkt een eigen risico dus niet. T-zorg is hier op aangesproken - en heeft een paar maanden geduurd maar men heeft bakzeil gehaald. (Nu nog de bestaande overeenkomsten aanpassen en eerdere schadegevallen opnieuw tegen het licht houden!). Maar als het op betalen aankomt is die club laks, zo laks....... En de schadeafdeling is afgeschermd (lekker 'veilig) en ook de grote baas -mevrouw Marianne de Winter- is onbereikbaar. Ik zal maar niet opschrijven wat ik van T-zorg vind.......

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Goede ervaring met Tzorg

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Er wordt goede zorg geboden en fijn dat de medewerkers zo betrokken zijn.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettige communicatie

  5 / 10/ 5

  Contact tussen kantoor, cliënten en medewerkers is helemaal volgens wens. Er word geluisterd naar de wens van de cliënt en het personeel. Dit maakt de samenwerking erg prettig. Tevens zijn er geregeld leuke uitjes voor de cliënten & personeel. Ik vind het een aanrader.