Tzorg in Utrecht

Thuiszorg

3.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Tzorg

Foto en Video (2)

Beschrijving

Tzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie actief in 310 gemeenten in Nederland. Tzorg biedt als specialist maatwerkondersteuning binnen de Wmo aan met name de doelgroep ouderen. Met thuisondersteuning helpt Tzorg mensen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te wonen. Zorg voor de cliënt staan daarbij voorop. Waar veel thuiszorgorganisaties kampen met wachtlijsten biedt Tzorg gemeenten en cliënten snel hulp en continuïteit van zorg.

Daartoe bieden 9.000 betrokken en gemotiveerde Tzorg-medewerkers echt persoonlijke aandacht aan de cliënten. Cliënten krijgen altijd een vaste hulp die werkt volgens duidelijke werkafspraken en waarvoor de wensen van de cliënt voorop staan.

Tzorg investeert in medewerkers. Hun tevredenheid heeft zijn uitwerking op de cliënten. Tevredenheidsonderzoek heeft aangetoond dat de cliënten zeer tevreden zijn over Tzorg.

Tzorg, de zekerheid van aandacht thuis.

Overige informatie

Diensten

 • Huishoudelijke zorg / huishoudelijk werk,
 • Maaltijdservice,
 • Persoonsalarmering / thuisalarm

Service

 • Geen voorrijkosten

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Tzorg iseen Goede bedrijf voor cliënten. Ik zal het wel aanraden!

  1 / 10/ 5

  Weinig respect voor de medewerkers Thuiszorg waar je 20 km moet fietsen voor een klant vinden ze op kantoor heel gewoon. Alle overnames Hoe groter Hoe slechter ... Rare voorwaarden geldboetes als je slecht over het bedrijf praat (privacy) Ik hoop dat er nog meer Kamervragen komen zoals in februari 2017. Gewoon onder de naam thuiszorg terwijl het gewoon een ordinaire schoonbedrijf is die alleen om geld geeft en geen menselijkheid in zich heeft!

  1 / 10/ 5

  Telefonische bereikbaarheid is zeeeeeeeer slecht.

  1 / 10/ 5

  Denkt vooral aan de eigen portenmonnaie en minder aan belangen van werknemers en cliënten.

  1 / 10/ 5

  10-Tal jaren werkzaam in de zorg, altijd met plezier gedaan ... nu in dienst van Tzorg en zou zomaar kunnen dat ik door hen de zorg ga verlaten, want afspraken worden niet nageleefd, roosters betrekkelijk willekeurig vastgesteld op dagen die ik als niet beschikbaar heb aangemeld, moet continu corrigeren. Of roosters worden aangevuld met uren zónder dat een cliënt wordt geïnformeerd vooraf. Dus zowel naar werknemers als cliënten slecht en neemt plezier in het werk. Jammer.

  1 / 10/ 5

  eigenlijk wil ik ze 0 sterren geven, onbereikbaar, bellen nooit terug na een terugbel afspraak. loze beloftes en zit al 3 weken zonder hulp door ze. enorm verloop aan personeel en onbetrouwbaar als je afhankelijk van ze bent

  1 / 10/ 5

  T-Zorg is een organisatie die zich onbeschoft opstelt naar cliënten die geïndiceerd zijn voor huishoudelijke hulp. Zonder afmelding komt de hulp niet opdagen, wordt de toezegging dat later in de week hulp komt, niet nagekomen! Klachten worden niet telefonisch aangenomen; Hoogbejaarden moeten maar per email reageren. Excuus aanbieden of telefonische afmelding van toegezegde hulp? VERGEET HET MAAR!!!! Als raadslid ben ik door meerdere cliënten gebeld over de wanprestaties van T-Zorg als organisatie, zowel in de stad Utrecht als in de gemeente De Ronde Venen. Jan Rouwenhorst, Mijdrecht. T-Zorg zal deze recensie wel gauw verwijderen, zo verwacht ik Overigens: de mensen die thuis de hulp daadwerkelijk verlenen: over hen geen klachten!